Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiamt

jezu co za bestialstwo

Polecane posty

Gość kciukiem pochodze ze wsi
tu się małe pieski i kotki po narodzinach, w wiadrach topi ;)

kCIUKIEM-Jak Cie nie rusza cierpienie dzieci tyllko zwierzat,to wynocha na dzial:Zwierzeta,opieka i pielegnacja !!!!!!!!!!!!!

Gość zakochana w orange
nie no jasne kciukiem nie musisz kumać :)

majoweczka mozesz mnie w dupe pocalowac. to zes sobie bachorow narobila i cie to boli, to nie moja broszka. i tez ze wsi jestem, tylko ja mialam sposoby na takich z genialnymi pomyslami

kciukiem - podejrzewam, ze jestes małolatą ;) tez mając naście lat bardziej wzruszałam sie losem cierpiących zwierząt niż ludzi ale dojrzałam. i tym się różni dojrzały człowiek od gówniarza, że zna hierarchię wartości :)

Gość hanka w pudłach
Noxella, zatrudnij się w jakimś schronisku, albo załóż jakieś towarzystwo opieki nad zwierzętami i spożytkuj jakoś praktycznie swoją energię, bo na razie marnujesz ją pisząc bzdurne posty na forum, nie przynoszące żadnego pożytku. Robisz coś dla zwierząt? Czy tylko na forum jesteś taka mądra?

Gość sx.m, csfnd
Masz linka niedowiarku średniowieczny :P http://wiadomosci.wp.pl/title,Tragiczna-smierc-3-latka-okrutna-kara-ojca,wid,14035207,wiadomosc.html?ticaid=1d792

Gość sx.m, csfnd
oczywiście kafe standardowo tnie linki :O więc sobie spacje usuń

Kciukiem-tak bede miala stadko bachorow i stadko zwierzat tez mam- dla Twojej wiadomosci i co zal dupe sciska ? Mam psa wartego 4 tysie ,ale jakos umiem rozroznic czyje zycie jest waznijsze !

Gość zakochana w orange
hanka :) popieram

Gość offerma...!!!!!!!!!!!!
Kciukiem nie moze miec dzieci ,bo ja pies rucha !!!!!!!!!!!!!

Gość kciukiem pochodze ze wsi
no i co z tego, że masz sposoby. Wszystkich wymiar sprawiedliwości nie dośięgnie, możesz się spinać, gonić winnych, ale świata nie zbawisz :) marny twój trud. Tylko wrzodów od spinania się dostaniesz

nie jestem malolata. meaa kim jestes, zeby mi mowic, czy znam hierarchie wartosci czy nie? nikim dla mnie, wiec spadaj dla mnie zwierzeta sa wazniejsze, a nie czlowiek, bo z jakiej racji? majowecZka czym sie chwalisz? czym sie rozni kundel z rynsztoku od rasowca za 4 ''tysie'' jak to napisalas?:D

Gość DOFONKA
sx.m, csfnd Masz linka niedowiarku średniowieczny http://wiadomosci.wp.pl/title ,Tragiczna-smierc-3-latka-okrutna-kara-ojca,wid,14035207 ,wiadomosc.html?ticaid=1d792 jakos ten link nie dziala:P

Gość DOFONKA
PO PROSTU NIE MA TAKIEJ STRONY ;)

Dla mnie te psy roznia sie tak jak kundel i 3 latek zamkniety w pralce i polamany zywcem dla ciebie ! z calym szacunkiem...

Gość hanka w pudłach
Obrończyni zwierząt nie odpisałaś na pytanie, co dla nich robisz?

no to chyba potrafisz skorzystać z wirtualnej polski, co? wejdź i poczytaj

PISAKLAM juz z tysiac razy, min wczoraj , wiec poszukaj sobie, bo ile mozna. majoweczka dla mnie kundelek zamkniety w pralce a dziecko zamkniete w pralce to to samo.

Gość DOFONKA
asiamt no to chyba potrafisz skorzystać z wirtualnej polski, co? wejdź i poczytaj 10:57 [zgłoś do usunięcia] Prinzesska Prinzesska@tlen.pl'; Mowili o tym w niem wiadomosciach,myslalam ,ze sie przeslyszalam. Tragedia, brak slow. niestety nie ma nic, a skoro w wirtualnej polsce to pisalo to znaczy to samo badziewie co wirtualne osoby na kafeteri:D

Gość hanka w pudłach
Nie chce mi się szukać, mam lepsze rzeczy do roboty. Natomiast ilekroć widzę twoje wpisy, ociekają jadem, nienawiścią i nie wnoszą nic do rozmowy. Nigdy w życiu nie pozwoliłabym takiej osobie pozbawionej uczuć i empatii opiekować się moimi zwierzętami.

COS CI SIE POPIEPRZYLO , to, ze mnie krzywda ludzka nie boli, to nie znaczy, ze moje wypowiedzi ociekaja jadem. i najlepszy tekst kafe 'nie wnosza nic do rozmowy'' nie znasz, nie oceniaj:)

Gość hanka w pudłach
I dobrze, że nie znam, daleko od takich psychopatek. Hitler też lubił zwierzęta...

Gość laura26
Boże!!po co piszesz tu takie rzeczy,teraz spać nie będę mogła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!