Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiamt

jezu co za bestialstwo

Polecane posty

ale zgadzam się, że zarówno żal dziecka jak i zwierzęcia bo chodzi o bezbroność tych ofiar i bestalstwo na żywje isticie, która czuje

Gość wszystkie male trybiki machiny
Brak slow po prestu.

Maleńki kochany biedny chłopczyk. Ten ojciec powinien zgnić w pierdlu codziennie ruchany w dupe i w ogóle wszystkie inne otwory.. A w przerwach między ruchaniem ciężka praca w kamieniołomach. Śmierć była by dla niego ratunkiem. Niech chuj cierpi. Z matka to samo.

kciukiem ZWIERZAKAMI ? Dobrze Ty się czujesz? Porównujesz przemoc wobec dziecka do przemocy wobec zwierząt? Czyje życie Cię bardziej interesuje? Zwierzaka czy dziecka?! Pewnie sam/a nie masz dzieci i 10 psów i kotów wokół siebie !!!! Ciekawe kogo uratowałbyś/uratowałabyś w pierwszej kolejności! Co za popierdolone myślenie.

DLACZEGO POPIERDOLONE? musze czuc tj wszyscy? bo jak jest inaczej to jestem gorsza.? nie porownuje. dla mnie ta przemoc jest taka sama, a jakbym miala do wyboru , to wybralalabym zwierzaka zapewne (nie mam dzieci, za to dwa psy:))

Matko, nie wyobrażam sobie jak to dziecko musiało się nacierpieć przez tak zwyrodniałego ojca !! Mam synka 2letniego. Nie wyobrażam sobie , aby zrobić Mu cokolwiek złego, ukarać.. Popisał mi całą kanapę, panele, rozlał farbę po pokoju- nawet na Niego nie krzyknęłam !! To jest okropne, a matka?! Zero reakcji? To dopiero kurwa !!!!

kciukiem W porządku. Ja również kocham zwierzęta, mam jednego psa w domu, ale mam też dziecko. I z pewnością nie jedna osoba pomyślała, że to chore porównywać tragedię dziecka do tragedii psa. Będziesz miała swoje dziecko, będziesz je nosiła 9 miesięcy pod sercem- to się przekonasz. Ale to Twój punkt widzenia. Masz do niego prawo.

Gość ala ma kota koloru czarnego
Kciukiem -takich ludzi jak Ty powino sie trzymac w zamknieciu....:O

ja nie wybralabym, co jest bardziej bestialskie, przemoc wobec zwierząt czy dzieci .Dla mnie to i to jest okrucienstwem ,gdzie nie umialabym wybrac co mnie bardziej wstrząsa czy smierc dziecka czy zwierzaka w męczarniach

Kurde-Juz wiem skad Ci ludzie przechodzacy kolo rozjechanego dziecka na ulicy(tjChiny) i udajacy ,ze nic nie widza..Lepiej psa podniesc i wziasc za wlasna kase leczyc..Chore ,bez komentarza...

co drzesz jape. ty masz pierdolca na punkcie swojego dziecka, a ja na punkcie zweirzxat, a to, ze ja tak drastycznie do tego podchodze, to nie moja wina, taka moja natura. pozamykalabym w cholere wszystkie mcdonaldy, kfc, niepotrzebne odzialy szpitalne. wtedy bylyby na schroniska i byt zwierzakow. ale to juz inna bajka, nie zwiazana z tematem

Gość njskjhdiebckijebcbe
Kciukiem-wiesz ,ze kiedys taki niepotrzebny odzdzial szpitalny,moze uratowac Tobie zycie..?!.Ty jestes tumanem x100 ...Naprawde brak slow..Co ma MC -Donalds do zapchlonych sierciuchow,chyba to ze burgery na psim miesie ha ha ha ha

ale nie linczujcie ludzi,ktorzy wiecej empati mają do zwierząt niz do dzieci.Ja kiedys tez tak mialam,ale teraz mam dzieci, i mimo tego nadal moje uczucie do zwierząt nie zmalało.Ja osobiscie bestialstwo wobec dzieci jak i zwierząt stawiam na równi bez stopniowania

No naprzyklad ty mozesz kiedys lezec w rynsztoku i ktos moze wolec podniesc Twojego psa a Tobie dac zdechnac tumanie ?! Boze co za prosta wiesniara ,wez Ty naprawe zamknij sie w schronisku razem z tymi siersiuchami ,nie wiem co takie osoby robia na tym forum ..?!

brunetka. bo jebne. w dupie mam twoje dziecko. naprawde, mozesz mi wierzyc:) ma to do tego, ze zresz tam biedne istoty. a pieniadze z tej marnej firmy przydalyby sie na poprawebytu niejednego schroniska.

Toksyczna-nie badz smieszna...Zycie zwierzat jest wazne,ale w pierwszej kolejnosci trzeba pomagac ludzia,te wszystkie psy by pozdychaly jakby nie bylo ludzi ,ktorzy daja im jedzenie,dom i milosc,albo nawet tycj co w schroniskach je karmia ?!

Kobitko, zgadzam się. To każdego indywidualna sprawa do kogo czuje więcej sympatii czy też empatii. Na jedno wychodzi. Jednak dorosła kobieta (chyba, że mamy do czynienia z kilkunastoletnią gówniarą) nie powinna wypowiadać się w ten sposób o dzieciach. Zobaczymy ( a może najlepiej jakbyśmy nie mieli w to wglądu) jak będzie karać swoje dziecko ;)

jak juz mowilam, u mnie nie tj u tksycznej stopniowania zwierzeta sa na rowni z ludzmi. jesli ktos bedzie wolal psu pomoc ni zmi. ok, przynajmniej bede wiedziec, ze sa ludzie, ktorzy podobnie do mnie mysla.

jak sie nie powinnam wyrazac.? ty tez dorosla kobieto nie powinnas tak pisac o zwierzetach, skoro masz dzieci. cos jeszcze?

Gość jabkjabjkabkjabakj
Dobrze,ze takie osoby nie maja dzieci..Masakra co sie dzieje na tym swiecie ,jakis kundel na rowno traktowany jak male dzieci,kurde potem dochodzi do takich tragedii,normalnie brak slow !

Gość jabkjabjkabkjabakj
No dokladnie-zenada...Mam nadzieje,ze ta kobieta nie bedzie miala dzieci-never ! Tego jej zycze z calego serca ,dla dobra tych dzieci !

Gość Killerus
Co do nazwy tematu. Jezusa w to nie mieszaj! Jestem ciekaw gdzie w takich sytuacjach jest ten wasz dobry bóg co to jest MIŁOŚCIĄ!! Dla którego dzieci są bez grzechu??

ala ma kota koloru czarnego , nie uwazam ze jestem smieszna, uwazam ze zwierzak jak i czlowiek to jest istota zyjąca na planecie ziemia i nie powinnismy stopniowac kto powinien byc lepiej traktowany .Nie patrze na to czy jakas istota zywa ma 4 nogi czy dwie, Dla mnie sobiscie czlowiek i zwierze jest na rowni , bez zadnego wyzyzszania

rozumowanie z rynsztoka, dlaczego?, bo nie mysle tj ty i nie klaniam sie twoim teoriom. ?smieszna jestes:) dzieci planuje, bede tak mocno je kochala jak swoje zweirzeta. ale niech mi nikt nie wmawia, ze kazda zywa istota nie moze byc na rowni z czlowiekiem, no, kurwa.