Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiamt

jezu co za bestialstwo

Polecane posty

co za kurwa pusty leb. co ty mi bedziesz mowila. jak juz nie masz argumentow, to najlepiej w ogole sie nie odzywaj i wroc z czyms sensowniejszym i madrzejszym.

Nie mierz wszystkich swoją miarką. Mam w chuj argumentów na Twoje nielogiczne myślenie. Ale wolę przed pracą poświęcić czas swojemu SYNKOWi, który dla mnie jest nr 1 niż Twojemu durnemu rozumowaniu na temat tego, że Twoje kundle powinny być najważniejsze. Puknij się w łeb. Albo przypierdol porządnie w ścianę- może zmądrzejesz. Żegnam.

Gość Killerus
Jaki kurwa nawiedzony?! Zadałem pytanie tylko! I powiedziałem by jezusa w temat nie mieszać bo go przy tym nie było. A gdyby był to nie dałby tak cierpieć dziecku! Najpierw kurwa odpowiedz na pytanie jak nie mi to sama sobie a potem pierdol że ktoś jest nawiedzony!

Ja mam trzy psy i dwa koty i jak kazde z nich choruje, wymiotuje czy boli je brzuszek to caly swoj czas wolny poswiecam jak dziecku masując mu brzusio, glaszcząc ,tuląć... baardzo sie martwie i zadreczam wtedy, przy dzieciahc identycznie postepuje gy cos im jest .Moje zwierzaki na rowno z domownikami traktuje,a moze nawet jestem zbyt ulegla wobec nich i nie potrafie sie tak dlugo gniewaz jak na corke gdy mnie wkurzy.Na zwierzaka szybciej zlosc mi przejdzie niz na człowieka

Gość noinienoxi
i dlaczego ja mam odpowiadać na to durne pytanie? tak się mówi potocznie, jak masz żale to idź do księdza i mu to wykrzycz, a nie tu jadem plujesz

Dal takich ludzi, należy przywrócić tortury. Dla nich śmierć, to za mało. Pytanie tylko, co z ludźmi obok? Sąsiadami, nauczycielami, lekarzami, wszystkimi,którzy mieli kontakt z tym dzieckiem? Co do cholery z matką?? Przecież to dziecko cierpiało nie raz i nie wierze, że nic po nim nie było widać!!!

Kciukiem nie pierdol. Ktos wyzej dobrze napisal. Kazda istota zyjaca czuje bol,czy to dziecko czy to pies. Ja tez mam psa ,ktory ma lepiej niz niejedno dziecko:) Oczywiscie,ze potrzeby czlowieka sa wazniejsze ale wg mnie albo czlowiek jest wrazliwy albo nie. Jak mozna kochac psy a nienawidziec np dzieci?

KTO POWIEDZIAL, ZE NIENAWIDZE. po prostu , wole zwierzeta niz ludzi, po to mam swoj rozum i wolna wole, ze nie musze myslec tj wy , no nie?

Gość Killerus
Pytanie było do autora nie do Ciebie. To on jezusa miesza w takie gowno i do wszystkich którzy tak ślepo wierzą w "jego" dobroć i miłość. I wiesz co ci kurwa jeszcze powiem!? Wolałbym żeby mój stary zrobił to samo co tamten niż przeżywać to co robił mi przez całe życie! Schowaj sobie w pizde te Twoje fałszywe współczucie! Mogę się założyć że gdybyś coś takiego widziała to nic byś takiemu chujowi nie zrobiła! Jestem ciekaw gdzie były te wszystkie fałszywe kurwy kiedy mnie przez prawie 18 lat starzy tłukli do krwi i do nieprzytomności! Napierdalali głową o ścianę. Kazali się rozebrać i przywiązywali do krzesła i tłukli kablem gdzie popadło! Wykręcali ręce i nogi do granic wytrzymałości! I wiele innych. Gdzie kurwa były takie jak wy?!? Jeszcze kurwa coś na temat mojego nawiedzenia?!! Jeśli nie to proszę się grzecznie odpierdolić ode mnie!

Ja mam dziecko a zgadzam się, że KAZDE zycie jest tak samo ważne a dlaczego zycie dziecka jest ważniejsze od zwierzęcia ? gdyby to psa tak potraktowano to co , pikuś? dziwne jesteście Ogromna, straszliwa tragedia.Taka sama była by, gdyby potraktowano psa

Gość Zdominowana :..
Killerus to co tobie robili to wiele osob to traktuje jako normę wychowawczą, Wedle wiekszosci spoleczenstwa zwlaszcza Polskiego jesli cie bili, ale nie zabili to jest wszystko giit, ale nie wazne ze czlowiek wolal by juz dawno zdechnąć, polacy tego nie zrozumieja bo uwazają ze rodzic ma do wszystkiego prawo i tlumaczą sie ze mieli slabszy dzien

Gość Killerus
Wkurwia mnie to wasze fałszywe współczucie! Potraficie tylko słodko pierdziec o waszym żalu do pokrzywdzonych i nienawiści do krzywdzących dopiero gdy staje się tragedia a gdy taka patologia dzieje się obok was macie klapki na oczach i nie chcecie widzieć!!! A gdy takie coś dzieje się obok was to kurwa kłamstwa typu-PRZECIEŻ TO BYŁA TAKA NORMALNA RODZINA GRZECZNI MILI NIE ROZUMIEM JAK MOGLI ZROBIĆ COŚ TAKIEGO i kurwa wszystko po to by ukryć waszą pierdoloną znieczulice na ludzką krzywdę!!!!

Gość podaj e-maila
nie ma to jak porownywac zycia czlowieka do zwierzecia ;/ skoro jestesice takimi obroncami zwierzat ... jakos krowy sie rznie, kurom lby ucina, ryby patroszuje, szczury zabija i truje i nie robicie takiego larma ;/ i prosze nie piszcie mi ze te zwierzet ahodowlane i szkodniki sa do tego stworzone ;/ dla mnie pies nie rozni sie niczym od krowy - to czuje bol i to czuje bol. no ale psy i koty najwazniejsze, reszte pomijacie - hipokrytki!

Gość noinienoxi
a tu tu, dobrze trafiłaś pokaż jak wyglądasz to ci powiem gdzie ona jest

Gość noinienoxi
właśnie co z rosołem? ktos zamawiał i co noxi wżyciu rosołku nie zjadłaś???

zywa istota to zywa istota, obojetnei czy ryba czy pies czy niala. a ni ich nie krzywdze ani ich nie jem. ale zawwsze bronie. a czlowiek to menda, nie dosc ze zezre dla wlasnej wygody, to jeszcze uwaza, ze jest lepszy, bo co , bo silniejszy i moze myslec, choc nie zawsze z tego korzysta?

bo takie jest nasze spoleczenstwo.Gdy ludzie widzą ze dzieci sa tluczone to odpowiadają ze ja tez dostawalem i zyje, a gdy jakas tragedia sie stanie wtedy mordą trzaskają

Gość Killerus
O mnie się martwić nie musisz! Idź ty do psychologa leczyć swoją znieczulice. Już 12lat jestem po tym horrorze i żaden psycholog mi jeszcze nie pomógł się z tym uporać. Ja krzywdy niekomu nie zrobię bać się nie musisz! Mam kochającą żonę i dwie córeczki i jeszcze ich żadna krzywda ode mnie nie spotkała. Daje im to co mnie nigdy w życiu nie spotkało. Miłość rodzica.

Gość ożeszty
Killerus, a z oprawcami (bo to nie rodzice) masz kontakt?

Gość Killerus
Nie mam. Chyba nigdy miał nie będę

Gość Killerus
No wybacz nox że ci się wjebałem w paradę. Ale nic na to nie poradzę że wkurwia mnie ludzka fałszywość

gdzie wy macie ta noxelie, znowu czegos nie kumam, albo mam zacmei jej postow ne widze?

Gość D.BillI
nie czytałam całego wątku, ale czy da się wsadzić trzylatka do pralki??? mój by nie wszedł! poza tym Daily Mail to nie jest rzetelna prasa - najdelikatniej mówiąc...nie chce mi się wierzyc w tą historię

D.BillI jeszce zbyt malo na zyciu sie znasz ,jelsi uwazasz ze czliowiek nie jest zdolny do takich okrucienst.Nie wierz,nie musisz ,ale otwoprz oczy jak dzieci sa katowane i to an smierc

Gość noinienoxi
d.Bill, ale sa różne pralki i różne dzieci