Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiamt

jezu co za bestialstwo

Polecane posty

[zgłoś do usunięcia] noinienoxi d.Bill, ale sa różne pralki i różne dzieci HAHAHA LUBIE TO!

Gość D.BillI
trochę się znam i dlatego wiem, że na 100% mediom wierzyć nie można, a bestialstwo istnieje - tak, może po prostu nie chcę w takie coś uwierzyć:(

Ja nie porównuje życua zwierzęcia do dziecka, tylko okrucieństwo uważam za takie samo. Krowy rżnie się, świnie ubija w miarę bezpoleśnie, nie znęca się nad nimi przed smiercią. Jakie durne porównanie

TY kretynko :) Mianowicie sa sposoby usmiercania zwierząt.Nie słyszałaś ? To myslisz, że nad wszystkimi zwierzętami się zneca ?? ps jakbyś nie zauważyła, to staje tutaj w twojej obronie. Ale jestes żałosnie głupia :O

SA SPOSOBY, TAAA, WIEM, ALE CO Z TEGO? zwierzat nie wolno zabijac lda wlasnego widzimisie, chuj czy to spossob humanitarny czy nie. tak ciezko to zrozumiec?

Gość D.BillI
a co z dobijaniem koni, które cierpią i którym nie można już pomóc? np?

jesli chodzi o konie, to swojego czasu rozklejalam wszedzie plakaty z rzezni i biegalam z petycjami, miedzy innymi zeby zamkneli rzeznie ktora byla w miesxcie oddalonym o 20km. do dzis cos dzialam, ale niezbyt legalnie, wiec csiii

D. Bill rozumie o co chodzi a wiesz dlaczego? bo chce zrozumieć w przeciwienstwie do Ciebie

Gość D.BillI
przeczytaj jeszcze raz pytanie - ze zrozumieniem!

ja nie chce zrozumiec, bo nie mam czego zrozumiec. kazda zywa istota ma tyle samo praw co czlowiek i nikogo nie wolno zabijac ani maltretowac. amen

Gość D.BillI
czyli jednak niech się zwierze męczy? to to chyba jest bestialstwo:( czasem smierć jest miłosierdziem niestety:(

Gość jak to przeczytalam to
tez nie chcialo mi sie wierzyc zeby 3 latek zmiescil sie bebna pralki automatycznej. Moj ma 2.5 roku i na bank by sie nie zmiescil.

nie. zwierzeta na rowni l ludzmi , nie ma zadnego stopniowania. gowniarstwo prosze o opuszczenie.

WIDZE, ZE NIGDY SIE NIE UDA dogadac i wytlumaczyc, kazdy taki temat po kilku stronach umiera, a miesozercy i tak uwazaja sie za madrzejszych:O

Ja pierdolę, jak tak można... Biedne dzieciątko... Ojcu fiuta żywcem powinni uciąć, wsadzić do paki na dożywocie. Matka... Nie chcę jej usprawiedliwiać, ale... Kurczę, no są takie kobiety, które pozwalają na to wszystko, bo się boją... Że nie wygrają w sądzie, że jak mąż wyjdzie, to będzie się mścił... Bardziej pretensje miałabym do sąsiadów, na pewno wiedzieli, że dzieje się źle, żaden nie zareagował, przecież oni moga to robić anonimowo. Wszystko przez to, że nie otrzymali pomocy... Co do zwierząt... Na chuj w takim temacie wpierdalasz bandę futrzaków? Są inne tematy od tego. Tu się mówi o dzieciach i tym, co z nimi zwiazane, nie o zwierzętach. Dżizas, ludzie, wy naprawdę macie problem ze zrozumieniem, w którym dziale o czym się pisze...

a masz tu dział dot tylko zwierząt ? no nie. temat jest ogólnie o bestialstwie. a wyobraż sobie, że słowo zwierzę i bestialstwo może występować w jednym zdaniu i się łączyć.

To z kolei Ty wyobraź sobie, że temat dotyczy zbrodni dokonanej na dziecku. Czy w pierwszym poście występuje jakiś pies? Hm. Chyba nie doczytałam. Idź na ogólny, jak się nie umiesz dopasować.