Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden facet przed 30

po 2 latach odezwala sie do mnie byla dziewczyna

Polecane posty

bylismy ze soba 5 lata kiedy powiedziala ze odchodzi do innego, nic tego nie zapowiadalo, ukladalo sie miedzy nami swietnie, przyszla i powiedziala ze odchodzi bo zakochala sie w innym a do mnie nie czuje juz motylkow w brzuchu, przez rok nie moglem sie pozbierac, no i wczoraj po dwoch latach sie odezwala, jest sama, ma 1.5 roczne dziecko z tamtym, tamten pil i tlukl ja przez rok, pozrywala wszystkie znajomosci dla niego, nie ma nikogo, znajomych, przyjaciol, nikogo, przepraszala mnie prosila o spotkanie, mowila ze ze po pol roku zorientowala sie ze to mnie kocha a tamto to bylo zauroczenie, ale wtedy pojawilo sie dziecko, nie wiem co robic? teraz kiedy zapomnialem juz o niej i zaczolem sobie ukladac zycie wszystko wrocilo, chyba nadal ja kocham, myslicie ze spotkanie z nia to dobry pomysl czy lepiej ja olac?

Gość Zinnka
Ja bym odradzala ci pakowanie sie w ten uklad. Dziewczyna podjecla decyzje, odeszla od ciebie. To sie mialo ocz\ywiscie prawo zdarzyc. Myslala pewnie, ze kocha tamtego. I pewnie tak bylo, ale jednak rzeczywistosc z nim okazala sie paskudna, wiec chce wrocic do ciebie, bo z toba byla bezpieczna. Ale ty przeciez nie masz pewnosci, ze za jakis czas znowu jej sie nie nawinie jakis inny facet, i ze znowu sie nie zakocha.... Nie wchodzi sie dwa razy do tej samej wody.... Dorosly czlowiek podejmuje decyzje i ponosi ich konsekwencje. Pamietaj o tym.

Gość logbsn
jeśli ją kochasz, to dajcie sobie szansę :)

Gość to fakt ,,,
ona jest teraz na etapie szukania zapchajdziury dobrze radze zadnych kontaktow z nia odpowiedz ze jestes zajety i do spokój no bo chyba nie chcesz byc frajerem któremu laska przyprawiła rogi urodziła dzieciora innemu a jak została z palcem w dupie nagle przypomniała sobie o tobie nie badz naiwny bo ta suka bedzie sie tym karmiła

Twoja wola ale pamiętaj byś nie plakał jak znów pojdzie do innego bo jak tamten ja bil i tp a ona sie nie odezwała ze moze potrzebowac pomocy to raczej chce z ciebie zrobic tatusia bo jakby kochala to by prosila cie o pomoc ale to tylko od ciebie zalezy co wybierzesz

Gość olej ją ....
Nie spotykaj się z nią .Ona juz ułożyła swoje życie i nie było w nim miejsca dla ciebie .A teraz nagle kocha zakłamana dziwka

Gość powiem i ja.........
logbsn jeśli ją kochasz, to dajcie sobie szansę tylko pamiętaj że jest jeszcze dziecko z tamtego związku...a to nie łatwe zaakceptować i pokochać owoc zdrady owszem każdy ma prawo popełniać błędy ale czy na pewno ta kobieta zrozumiała swój błąd i nadal kocha autora ?....a może jest tak że została sama i próbuje go złapać na litość ?...sama nie wiem jakbym postąpiła ale pewnych rzeczy nie da się zapomnieć

Gość icoztego2
witaj w klubie wczoraj po 3 latach mój były który mnie zdradził napisał do mnie smsa ze chce sie ze mna spotkac i porozmawiac. 3 lata temu zdradzil mnie i zostawi,l a dzis pisze ze ma wyrzuty sumienia ze sam nie wie dlaczego ale chciałby sie spotkać. Tylko ze ja nie mam watpliwości ze na zadne spotkanie nie mam najmniejszej ochoty,On jest mi całkowicie obojętny, bardzo przez niego kiedys cierpialam ale to bylo dawno.Dziś mam cudownego mężczyzne i nie chce wracac do przeszłosci bo i po co? Nie wyszło jej i dlatego się odezwała, daj sobie spokój z Nią

Dlatego Ja nigdy nie będę miał dziewczyny i zawsze będę prawiczkiem. Jedynie matka kocha swojego syna, a reszta kobiet jest zła. Dla prawdziwego mężczyzny to matka powinna być najważniejsza i powinno się szanować matkę i nie mieć innych kobiet. Ty nie szanowałeś swojej matki, więc los cię pokarał. Olej tą złą dziewczynę, masz szansę naprawić krzywdy wyrządzone swojej matce więc je napraw. Wróć do rodzinnego domu, mama cię kocha.

Gość kotomysz
po dwoch latach sie odezwala i ma 1,5roczne dziecko? Ktoś tu komuś pięknie rogi przyprawiał. Ja bym do takiej nie wróciła, została sama i szuka tatusia dla dziecka

wlasnie tak, po 2 latach 1.5 roczne dziecko chyba najlepsze rozwiazanie to olac ja teraz i nie odnawiac kontaktu, nie dobrze ze sie przypomniala, znowu bede o niej myslal ale zapomne i tak bedzie najlepiej chyba

chłopie odpuść sobie...dziewczyna została sama, zgrywa biedną i pokrzywdzoną, ale kiedy Ciebie zostawiała dla innego nie miała żadnych skrupułów, bo to przecież jej uczucia były najważniejsze. Teraz szuka nowego tatusia dla dziecka i nagle przypomniała sobie o Tobie.

Znajdź sobie w końcu jakąś konkretną kobietę i z nią żyj. Przestań robić za stare śmieci na które zawsze można wrócić gdy się coś nie uda. Kobita za pół roku znowu się zakocha a za kolejne pół będzie chciała znowu wrócić tylko tym razem z dwójką dzieci. Bądź facetem.

odpusć... zostawiła cię dla tamtego , teraz ma z nim dziecko, chcesz wychowaywac dzieciaka tamtego kolesia dla którego ciebie olała? bo on dał dyla w długa? ona szuka teraz sponsora , tatusia dla dziecka i jak ktos napisał zapchajdziury. nie dawaj sie namówic na spotkanie bo bedzie ci mydlic oczy pójdziecie do łózka , wpadniesz z nią desperatką i bedziesz miał w zyciu POZAMIATANE.

Gość ....D....
nie a nikogo i dlatego przyszła do ciebie i będzie wszystko robić by cię zdobyć!! Dla mnie nie jeste nic wart!! daj se na luzzz

2 lata i 1,5 dziecko !!!! Żeby zaraz nie było że to Twoje dziecko. Jesteś pewny że to nie Twoje? Głupie pytanie, facet nigdy pewien nie jest.

oj tam autor i tak pewnie do niej wróci , gdyby nie chcial to by tematu na kafe nie zakładał tylko olał całą tą sytuacje , pewnie wciąż zakochany po uszy , ona to wie , wykorzysta predzej czy poźniej a potem znowu go zostawi i albo wróci do tego , który ją bił bo jej obieca zmianę albo znajdzie innego pocieszyciela🖐️

Gość fsdfs
Olej ją. Tamten ją opuscił, i chce sie spotkać z TObą zeby nie zostać sama z dzieckiem. Jezeli masz troche szacunku do samego siebie to nie spotykaj się z nią. jakby CIe naprawde kochała to byscie byli nadal razem. w ogole glupi jestes ze w ogole pytasz o cos takiego..Jeciu pomyśl troszecke..naprawde wierzysz ze jeszcze cos czuje do CIebie?:/

a ja bym się spotkał, bzyknął sobie parę razy i zerwał jakikolwiek kontakt. Niech poczuje szmata sama jak to fajnie być porzuconym. Ona teraz sobie przypomniała o Tobie - a gdyby jej się ułożyło z tamtym to zapewniam Cię że nie odezwała by się do Ciebie ani słowem :P I jeszcze pewnie masz utrzymywać ją i jej dziecko... fajną sobie zapchajdziurę znalazła. Nie bądź frajer kolego :P

przynajmniej to wesole w calj sprawei ze za jakiś czas znow bedzie post i znów bedzie można dodać komentarze

Gość muślim
Ale ona wraca do Ciebie bo jej się nie udało z kochankeim, a nie że Cie kocha. Z miłości wróciła by zaraz po tym jak się zorientowała że Cię kocha, czy dziecko czy nie. p.s. a skąd Ty tak wszytsko wiesz o niej, ze ją bił, pił, że nie ma znajomych? Podejrzane.

Olej ją.Po kiego grzyba Ci laska,która Ci rogi przyprawiała?Bo skoro nie jesteście 2 lata a ona ma z innym 1,5 roczne dziecko to coś nie ten tego :O.Teraz sobie nagle przypomniała bo nikogo nie ma i chce plasterka na swoje rany? teraz bym podziękowała grzecznie tej Pani i tyle.Ty jej teraz pomożesz a ona jak juz poczuje się lepiej-znajdzie sobie innego bo przeciez do Ciebie nie czuje juz motylków.

Gość dcdds
u mojego chlopaka w rodzinie byla taka akcja z jego bratem :D zareczyl sie z nia, bachora traktowal jak swoje, a ta poleciala do innego przy peirwszej okazji.