Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taf taff

erotyczny sen

Polecane posty

Gość taf taff

kochałam się z jakimś "przywódcą" w przedpokoju mojej babci, a wokół był zgromadzony tłum "dworzan". Nie wiem, jak udało im się wszystkim pomieścić. Byłam ładnie przystrojona kwiatami a cały sen to właściwie było przygotowanie do ceremonii. Chciałabym więcej takich snów.

Danny Trejo mi się śni od dawien dawna. I co mam zrobić z tym?

Gość taf taff
żeby mnie zdobyć musiał iść mnie szukać na zewnątrz bo mu uciekłam w ataku paniki i chowałam się w jakimś bunkrze. Ale mnie znalazł i zaniósł po schodach na 2 piętro do przedpokoju babci. Potem było już fajnie, a zwłaszcza to jak nas obserwowali. O czym może to świadczyć?

świadczy to o tym że masz jakieś problemy emocjonalne, ale nie przejmuj się kto w tych czasach ich nie ma:P

Gość taf taff
ciekawe co by na to Freud powiedzidział... albo jakiś seksuolog no ale wiem że naprawde nigdy bym nie chciała robic tego przy świadkach a wy jakie macie sny lub fantazje?

Gość taf taff
dziwne... posty znikają zamiast przyrastać no więc, jakie macie sny erotyczne

Gość Moł
Moj najlepszy sen byl z mikolajem swietym. Ja bylam bawarska dziewczyna z dwoma warkoczami i w pieknej kolorowej sukience. Bylam w stodole, bralam siano dla krow. Nagle w dziurze od dachu zobaczylam Swietego Mikolaja na swoich saniach, ktory wylądowal przez ta dziure w stodole. Mial dla mnie prezent, ale ten prezent tylko moglam dostac za wykupienie go poprzez sex z nim. No i kochalam sie z nim, a co bylo najmilszą niespodzianką, to to ze jego siwa broda byla sztuczna, i jego duzy brzuch nieprawdziwy. Pod tym przebraniem okazal sie byc przystojnym, ladnie zbudowanym facetem:) Oto moj erotyczny, a zarazem smieszny sen:)