Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filmwebeczka

mamy, podzielcie się tytułami fajnych horrorów/thrillerów/psycholog.:) zapraszam

Polecane posty

Gość najbardziej chory film
w takim razie podaję Top 5 -najbardziej chorych, wstrząsających i przerażających filmów: 1. Man Behind The Sun. 2. Salo. 3. Cannibal Ferox. 4. Caligula. 5. Shogun's Sadism 2/ Man Behind The Sun 2 (nie moge sie tu zdecydowac ktory bardziej zorał mi psyche;/) spisałam to z filmweb: http://www.filmweb.pl/film/Salo%2C+czyli+120+dni+Sodomy-1975-9330/discussion/TOP5+najbardziej+chorych%2C+wstrz%C4%85saj%C4%85cych+i+przera%C5%BCaj%C4%85cych+film%C3%B3w+wszechczas%C3%B3w!!!,498011 skrócić linku nie umiem, trzeba wkleić i usunąć spacje

albo tu będzie prościej - proszę wejść w ten link, i top 5 znajduje się w pierwszym komentarzu pod filmem http://www.filmweb.pl/film/Salo,+czyli+120+dni+Sodomy-1975-9330

ajjj tak to jest jak się nie umie skracać linków :) może ktoś mi powie jak?? a link powyższy też trzeba skopiować i za wyrazem Salo - usunąc spacje

Gość to wszystko sa filmy z gatunku
GORE - czyli okrutne,sadystyczne,pokazujace cierpienie i tortury. w ogole to nie straszy i nie ma zadnego przeslania:) jedynie wzbudza obrzydzenie i odraze, tyle:) ale to prawda, niektorym moze orac psychike:)

Gość Film godziny ciemności
to ponoć film widmo, co jakiś czas ktoś o niego pyta na filmweb ale nikt go nie oglądał, krąży tylko plotka że takowy istnieje :P książka na pewno taka jest, tylko ponoć nikt tego nie sfilmował