Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filmwebeczka

mamy, podzielcie się tytułami fajnych horrorów/thrillerów/psycholog.:) zapraszam

Polecane posty

The Relic jesli nie chcesz szukasz powodu ( odleglosc róznica wieku itp) jesli chcesz szukasz sposobu ! jesli nie chcesz szukasz powodu ( odleglosc róznica wieku itp) jesli chcesz szukasz sposobu !

Na mnie zrobił wrażenie paranomral, nie przepadam za krwawą jatką typu piła mechaniczna itp ale to zrobiło na mnie wrażenie,szczególnie gdy ogląda sie w nocy;] kobiety, przestańcie sie kłócić, nie ma o co. Ja będc w ciży nie oglądałam horrorów z tego względu ze za bardzo przeżywałam i córka to odczuwała, nie chcialam się denerwowac na filmie bo to nie był potrzebny stres, chyba należę do ludzi bardziej wrażliwych. Za to po porodzie odbilismy z mężem i do tej pory ogladamy jak mamy okazje

Gość ja nie wiem co niektorych tak
bawi!! jedni smieja sie z monty pythona, inni uwazaja to za kretynizm. jedni sa wrazliwi na punkcie horrorow o demonach, inni sie wcale nie boja, wiec nie wiem skad te glupie docinki o doroslych bojacych sie horrorow! a wy co? jakies roboty? nigdy nie mialyscie stracha ogladajac w nocy chociazby egzorcysty? chyba ze jestescie glupimi tępakami, ktore lubia tylko wyciskacze łez i komedie romantyczne:o

Gość ja nie wiem co niektorych tak
egzorcystę*

egzorcysta jest dobrym filmem,robi wrażenie rytuał też, ja osobiście nie chciałabym oglądać takich filmow bedac sama w domu w nocy, :D i dla mnie jest to takie naturalne, tez nie rozumiem głupich docinków... a własnie mi sie buforuje pokój dziecięcy bo tego nie oglądałam a ktoś zapodał :D

Gość filmwebeczka
a ja właśnie oglądam Legion na HBO HD :) zaczyna się! dobrej nocki:)

Gość filmwebeczka
ps. kupiłam "Egzorcystę" z rozszerzoną wersją reżyserską, którą wycięli, bo była za mocna do kin, ale chyba obejrzę jak urodzę:D

Gość erwerewre
dla mnie największy horror to obsrane matki Polski co jakby co swiętę, a potem wyzywaja od szczyla i in. Sperdalaj głupia , tępa kurwo a najlepiej sie nie rozmnazaj wcale... Albo idz rób loda męzowi to podobno zdrowe...

Gość wiola janka k
tez ogladałam pokoj dziecięcy, koncówka mnie wkurzyła, głupia baba;/

Gość wiola janka k
a godziny ciemnosci nie ma takiego filmu, nie ma go w necie, kto go ogladał????????????????

Gość top lista kafe
no własnie, mnie tez interesuje ten film ale nie moge go znaleźć, ktos pomoze?

Gość ingeborg z domu jana
wyścig z czasem-super:)

Gość filmwebeczka
wiola janka i top lista - trzeba przeszperać porządnie internet, bo ten film ciężko dostać, ale istnieje na pewno! na wielu forach o tym pisano. trzeba niestety trochę poszukać:)

Gość mama taka jak wy
a znacie może jakieś fajne horrory/thrillery w podobie do: nieznajomi ostatni dom po lewej przed burzą pluję na twój grób

Gość super temat jak nic
na efilmy sa dobre filmy;]

Gość xymenaaaa
-wzgórza mają oczy -Silent Hill

Gość "dark water"
w wersji japońskiej, dość stary film, niby takie nic, ale z kina w nocy bałam się wracać...

Gość kazdy wie gdzie sa dobre filmy
ale trzeba podac tytuly, ktore warto obejrzec. nie bedziemy ogladac kilku tysiecy filmow

Gość a czy znaciee
podobne filmy do: Martyrs, Frontieres itp?

in time ..wlasnie jestem po obejzeniu i mi sie ppodobal wprawdzie nie jest to gatunek z wyzej wymienionych ale dobrze sie oglada

Gość masscan
-Niepokój / Disturbia - naprawde polecam, jeden z moich ulubionych filmow -Chakushin ari / One missed call (japonski) 1 i 2 -Hostel 1,2 -The girl next door z 2007 (nie horror, oparty na prawdziwej historii)

Gość autorko jaja sobie robisz
polecam najlepszy na świecie! siedmiu z drągiem za pociągiem:D

Gość najbardziej chory film
to - Salo- z tego co wyczytałam, dużo ludzi nie jest w stanie obejrzeć go do końca albo żałują żę obejrzeli, ale mnie to pokrętnie zachęciło i szukam go, no bo jak was straszny Hostel no to sorry, mnie on śmieszył- jego wymyślne krwawe obrazy były coś jak kreaturą Tasmańskiej Masakry Piłą Mechaniczną :D czy jakoś tak

Gość najbardziej chory film
film tak samo chory jak Martyrs albo gorzej - równie chory gatunek, ktoś wyżej pytał to odpowiadam :)