Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filmwebeczka

mamy, podzielcie się tytułami fajnych horrorów/thrillerów/psycholog.:) zapraszam

Polecane posty

Gość ...ganksterka...
"ludzka stonoga" cz. 2- human centipede II- dla nie wrazliwych bo film sam w sobie obrzydliwy:)) droga bez powrotu 4 te ogladnęłam dwa dni temu:))

Gość w koncu jakis
fajny temat:) ja uwielbiam filmy Stephena Kinga-Lsnienie, Czerwona Roza, sztorm stulecia, Langoliery

Dzięki dziewczyny, co prawda to nie dogvill tylko druga częśc tej trylogi - Manderlay, ale dzięki wam to znalazłam ( swoją drogą polecam :) ) i dzięki wam obejrze całą trylogie :D super :D Polecam jeszcze Requiem for a dream - z tym że są 2 filmy pod tym tytułem - amerykański o narkomani i francucki thiller rozgrywający się w zakonie ( tematyka religijna ;) ) W każdym razie oba polecam.

Gość Mama Noego :)
"Pluje na Twoj grob","Kwarantanna2","Szepty w mroku","Torturowany","Pozwol mi wejsc","Nieproszeni"

Gość Mama Noego :)
Jeszcze "Przypadek39"

Gość 802938092
Przypadek 39 był zarypisty... :) Ale w sumie autorka pytała o tematykę religijną? To z tego co sonie przypomnę: Omen Dzieko Rosemary Dziewiąte wrota Egzorcyzmy Emily Rose I stanie się koniec 11.11.11 Plaga Egzorcysta Stygmaty Kult Dzieci kukurydzy Anioły i Demony

Gość fajna babaka z forum
Dzieci kukurydzy- obejrzałaś cały? ja ledwo dałam radę ;]

Gość filmwebeczka
dzięki wielkie wszystkim za tytuły:) większość z nich oglądałam:) fajna babka, prawo zemsty oglądałam w kinie, świetny, w ogóle jestem fanką Gerarda Butlera, więc obejrzałam wszystkie duże produkcje z nim jak na razie:)

Gość 802938092
Ja też większosc a nawet prawie wszystko widziałam co tu wymieniliscie... :( Ale podam wam kilka tytułów mniej znanych horrorów a dobrych: Dead End z 2003- dla mnie zajebisty!, Brood (Potomstwo) Blind Terror z 1971 z mia farrow, Frenzy Hitchcocka... Z nowszych- The children, Hide and Seek, Insidious, Wake woods, Frozen, Red country, Tale of two sisters, wind chill..

Gość filmwebeczka
koleżanko wyżej, czytałam recenzje dead end i piszą, że jest to bardziej czarny humor jak zombieland, martwica mózgu, dead meat itp...to prawda?:)

Gość 802938092
nie, ten film nie ma nic wspólnego z czarnym humorem, moze w 1 %. Całkiem dobry, psychologiczny i ma klimat.... Polecił mi go ktoś stąd. chyba ktos Zombieland nie widział...

Gość 802938092
Ale jak ktos lubi połączenia horroru z komedią, ja nie- jednak dwa filmy moge polecic: Wysyp zywych trupów- angielski humor, jedyny dobry, ew. Tucker i Dale versus Evil

Gość filmwebeczka
ja nie lubię, albo to albo to;) ale na filmwebie czytałam opinie pod filmem to połowa osób pisała, że film jest śmieszny (teksty jakiegoś kolesia) i porównywali do czarnego humoru, ale wierzę Ci:)

Gość bellisimmaaa
ja polecam kino hiszpańskie, mają mega nastrój grozy i strachu, bez tych wszystkich śmiesznych litrów krwi i bez biegaczy z piłą motorową:P; ale klimat tych filmów jest niesamowity i naprawdę straszny: - sierociniec - wezwani - pokój dziecka albo pokój dziecinny (nie pamiętam dokładnie nazwy) ale bałam się po nim jak nie wiem co :)

Gość bellisimmaaa
juz wiem: pokój dziecięcy. Warto poczytać o nich na filmweb.pl

hehe ja jak zwykle w tym temacie polecę "egzorcystę" :D z horrorów.

Gość ciotkaf
A widział ktoś Liczbę 23?