Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filmwebeczka

mamy, podzielcie się tytułami fajnych horrorów/thrillerów/psycholog.:) zapraszam

Polecane posty

Gość filmwebeczka

może znacie filmy o tematyce religijnej jak np. "Stracone dusze" czy "Rytuał"

Gość filmwebeczka
nikt nie ogląda filmów?:)

Gość upupupuppupupu
up

Gość tu sa same ograniczone
i walniete mamuski, ktore nie maja nic innego do powiedzenia oprocz wyzwisk, klotni, wysmiewania. autorko, na takie tematy to nie tutaj:/

Gość filmwebeczka
dzięki za pierwszy tytuł. oglądałam:) kod i anioły i demony:)

lustra, efekt motyla stigmata słowo do Boga tożsamość 21 gramów lśnienie mechanik paranormal ;] tyle sobie przypominałam , ostatnio ogladane. jeszcze jeden o zemście, ale nie moge przypomnieć sobie tytułu.

Gość filmwebeczka
dzięki fajna babka. z wymienionych nie oglądałam jeszcze żadnego paranormal, bo się boję:D...może kiedyś, ale wątpię:)...21 gramów muszę obejrzeć i słowo do Boga, ale nie znalazłam tego na filmwebie. na pewno taki tytuł?

podpisuje się pod tym co napisała fajna babka, świetne filmy ;) od siebie dodam - mechaniczna pomarańcza - mulholland driwe - uwielbiam ten film :D - donnie darko

to i ja dorzucę Złodziej życia Kolekcjoner kości inaczej The bones Collector Kolekcjoner inaczej Kiss the girls Siedem Przeczucie - Premonition Nieznajomi bardziej znany jako The Strangers

- Wiatr buszujący w jęczmieniu - Babel - Życie ukryte w słowach - Droga do Guantanamo - Hotel Rwanda - Bandyta - Kolor zbrodni - Czarna księga (Zwartboek) - Misery - Złe wychowanie - Grzeszna miłość - Biały oleander - Bliżej - Wykolejony - Ktoś całkiem obcy - Ciemna materia - Rozstania i powroty - Sam (I am Sam) - Trade - Lśnienie

Podobno fajnym horrorem jest Blair Witch Project, ale jeszcze nie miałam odwagi obejrzeć

Gość D.BillI
jest, ale już nie taka super - warto obejrzec cięgiem:) ja uwielbiam Ring japoński

Gość filmwebeczka
podnosze:D

Gość Podobnie
Ten film to nie "Słowo do Boga" tylko "Pytanie do Boga" - świetny 21 gramów rewelacja "wściekła mrówa" chciałabym Cię poznać osobiście skoro te 3 filmy CI się podobały, ja chyba jestem na nie za głupia, zresztą nie znam nikogo kto by je zrozumiał :D ale gust podziwiam Polecam Wam też film "Puncture" - nie jest w tej tematyce, ale spodoba Wam się - oglądałam wczoraj, robi wrażenie bo jest oparty na faktach

podobnie - rzeczywiście te filmy są trudne do ogarnięcia, przez co dla mnie genialne :D co do mulholand krąży nawet anegdota że sam Lynch ( reżyser i scenażysta ) nie ma zielonego pojęcia o czym jest ten film :P Jeśli podaba wam się 21 gram polecam też amores perros. W bardzo podobnym klimacie aczkolwiek ostrzegam że bardzo brutalny. Ja swoją drogą mam jeszcze pytanie, byłam kiedyś na filmie który strasznie mi się podobał i z chęcią obejrzałabym drugi raz, ale za cholere nie moge przypomnieć sobie tytułu. film raczej niszowy, opowiada o tym jak biała dziewczyna osiada się na farmie w której praktykowane jest niewolnictwo. Dziewczyna próbuje ich wyzwolić, lecz okazuje się że niewolnicy wcale tego niechcą i prowadzą z nią psychologiczne zagrywki. Film utrzymany w nietypowej koncwencji ( brak ścian w domu itp, tylko namalowane białe line na podłodze itp ) może ktoś ogladał i mógłby mnie poratować tytułem ? :)

mam skojarzenie z Dogville L. von Triera, ale nie jestem pewna, bo nie pamiętam fabuły - jeśli ta dziewczyna to Nicole Kidman to jednak bedzie ten film

Gość filmwebeczka
też chciałam napisać dogville :) tą Grace grała właśnie Kidman, ale czy o to chodzi - okaże się:) ps. dzięki za tytuły, dawajcie więcej...wstyd się przyznać, ale nie oglądałam takich klasyków jak: mechaniczna pomarańcza, mulholland drive czy donnie darko - oczywiście w miarę możliwości powrócę do dawniejszych lat, bo na razie z mężem oglądamy nowości wychodzące na dvd:)

Gość filmwebeczka
teraz bardzo proszę tylko tematykę religijną:)

Gość Podobnie
Jest taki film co to się okazuje że nie było zmartwychwstania i jak zaczyna świat wyglądać. Myślę nad tytułem cały dzień ale nie jestem w stanie sobie przypomnieć może ktoś z Was wie o jaki mi film chodzi.

Gość filmwebeczka
podobnie- chodzi Ci o "godziny ciemności"?

Gość sexi blondi 2 i 1/2
egzorcysta, lśnienie i psychoza !!!

egzorcysta tez jest dobry Ten film to nie "Słowo do Boga" tylko "Pytanie do Boga" - świetny - o, nie pamietałam japońskie tez sa dobre jak ktoś lubi te klimaty ring wszytskie czesci czerwone pantofelki kiedys mozna było kupic z gazetami wlasnie japonskie, zbierałam je zdjęcie śmierci kostnica krzyki wszystkie częsci tunel bestia cube - sa 2 czesci chyba, 1 jest genialna opętanie

Nie pamiętam tytułu, filam jest genialny. Zaczyna sie jak na oczach faceta gwałcą i zabijają jego żonę i zabierają dziecko, on sie mści z wiezienia. Czas zemsty czy jakoś tak, watro obejrzeć, robi wrażenie.

Gość hhhyyt
Sztuczna inteligencja - polecam, bardzo fajny i pouczający film, końcówkę orzebeczałam normalnie

Pewnie oryginalnością nie pojadę,ale oglądałyście Listy do M...?Myślę,że warto tak akurat przed świętami...trochę śmiesznie,trochę nostalgicznie...fajny