Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filmwebeczka

mamy, podzielcie się tytułami fajnych horrorów/thrillerów/psycholog.:) zapraszam

Polecane posty

Gość ciotkaf
No właśnie o te zakończenie mi chodzi, nie wiem, bo zasnęłam :)

na końcu okazuje się że to on sam napisał tę książke i on zabił tę kobite, tylko potem się leczył i wymazał to z pamięci. Zgłasza się na policje i idzie do kicia :)

Gość ciotkaf
O kurde, nieźle. Dzięki :)

Gość Ja polecę film
No-Do wezwani.Zajebisty film:)Tematyka religijna.Nawet mój mąż stwierdził że świetny filn a nie ogląda takich rzeczy

Gość ciotkaf
A ja polecam Perfect Host. Super. Nie horror, w sumie ciężko określić jaki to gatunek, psychologiczno - sensacyjno-kryminalny?

Gość Killeruss
Jeszcze nikt nie polecił więc polecam wszystkie części "Piły" jak dla mnie rewelacja. rozbrajający text tego filmu "zagrajmy sobie"polecam jeszcze "Dom tysiąca trupów" i druga cześć "Bękarty diabła" "Dom strachu" "Wzgórza mają oczy" "Dracula2000" "13 duchów" "Statek widmo"-podaje te których jeszcze nikt nie podał. Jak sobie przypomnę to dorzuce.

fajny jest te thriller Tożsamość, ale stary i taki film był o właścicielu motelu gdzies na uboczu, który mordował swoich klientów, ale zupełnie nie pamiętam tutułu

Gość Killeruss
Ojczym też dobry :)

Gość Podobnie
filmwebeczka dzięki właśnie o ten film mi chodziło "Godziny Ciemności"

Gość Podobnie
O Dead End dobry film, do tej pory jak jadę w nocy przez las to się zastanawiam czy ten las się skończy czy będę tak w kółko jeździła :-) niezły niezły

Gość Killeruss
Siła strachu-czy to nie leciało ostatnio na polsacie? Ojciec psycholog z córką która ma traume po śmierci matki ma jakiegoś wymyślonego przyjaciela a na końcu okazuje się że to jej ojcia psychopata? Jeśli tak to super film Super film

Gość Killeruss
Stare i pewnie każdy już oglądał ale polecam "Zielona Mila"

Gość Killeruss
Stare i pewnie każdy już oglądał ale polecam "Zielona Mila"

Gość Killeruss
"Hypnos" "Ostatnia zima" "Pragnienie ciszy" "Futra"

Gość filmwebeczka
cóż za odzew:) witajcie! podczytuję od czasu do czasu posty i większość filmów oglądałam:) ale też kilka tytułów będę miała na uwadze...horror hiszpański jest rzeczywiście dobry, straszny. Lubię też francuskie popsute i psychiczne jak : Martyrs, Frontieres, Blady Strach, Najście - znacie coś jeszcze? a z hiszpańskich też oglądałam: Sierociniec, Wezwanych, Rec, Oczy Julii, Ciemność, Pokój dziecięcy, Klinikę, Wyspę zaginionych - znacie coś jeszcze?:)

Świetne thrillery, w których się wręcz zakochałam to Sierota i Klucz do koszmaru. Polecam :)

Gość pałka z kurczaka
Martyrs wymiata ale jak dla mnie mega obrzydliwy

Nienarodzony Naznaczony Pluję na twój grób (to polskie tłumaczenie tytułu) Współlokatorka

Gość filmwebeczka
wiecie co, ja niektórych tytułów nie oglądałam z tego względu, że sama się cholernie boję, a z mężem jest tak, że on to tylko sensacja,scie-fi, w szczególności nowości, więc wolę unikać jakichś horrorów o duchach i opętaniach kiedy sama muszę oglądać:p...dlatego też nie oglądałam jeszcze paranormal, sieroty, lake mungo etc...pamiętam jak włączyłam sobie przypadek 39, bo myślałam, że to jakiś psychologiczny, a jak się rozkręcił to myślałam, że zejdę:) teraz jestem w drugiej ciąży (10tc) i staram się nie oglądać straszydeł, bo takich o psycholach,wampirach się nie boję i mnie nie ruszają:) jak to jest właśnie z oglądaniem horrorów w ciąży? czy to ma jakiś wielki wpływ na dziecko? pamiętam, że w pierwszej ciąży ze 3horrory obejrzałam:p

Gość Podobnie
Dziecko boi się razem z Tobą :-)

Gość kjfegekljee;
wsciekla mrowa to wiosenna mama ????? no nie?

Gość 89989898
filmwebeczka- horory w ciazy oczywiscie zabronione, inaczej dziecko urodzi się z kłami...:p a tak na serio, stara baba a pisze jak 12- latka, ze sie boi oglądac bez męża, Jeezuuu...

Gość filmwebeczka
taka stara baba to jeszcze nie jestem:p no boję się, co zrobię?:) nie wszystkiego, ale tylko filmów o duchach,egzorcyzmach etc...wiesz, niektóre mają taki klimat i są tak przerażające, że nie jeden stary chłop się boi...siedzę na filmwebie od lat, czytam opinie innych kinomanów i dorośli przyznają się, że pewnych filmów więcej nie obejrzą bądź nie mogli zasnąć, bali się iść do łazienki itd:) jednym z takich filmów jest "Egzorcyzmy E.R."

Gość 42432423423
do tej idiotki co sie ta no coz- oglądanie horrorów jest z pewnoscia mniej szkodliwe niz przesiadywanie przy kompie, nawiedzona Matko Polsko. Wiec wyp... do garów gdzie twoje miejsce... buachacha

Gość erwerewre
Idiotyzmy Elimy Rose was przerazaja.... ??? Ludzie, z tego filmu mój 14 letni syn z kolegami sie smiał.... nie wierzę, ze tu pisza dorosłe osoby.... :p

Gość hahaha ta jasne
twoj szczyl smial sie przy kolegach, a potem srał po gaciach jak mial isc spac! egzorzcyzmy walą po bani ostro. i co z tego, ze dorosli ludzie to pisza? a co ma piernik do wiatraka? jedni sa mniej, a drudzy bardziej wrazliwi. twoj bachor sie nasmiewa z takich rzeczy, a wiekszosc ludzi to ujelo i naprawde przerazilo! juz nie mowie o dokumencie "egzorcyzmy A.M." - jak kilka lat temu katecheta puszczal to nam w klasie maturalnej na religii to cala klasa siedziala jak wryta z otwartymi gebami, z gesia skorka i nikt nawet slowem sie nie odezwal, a zawsze na religii kazdy gadal, robil sobie jaja i zajmowal sie czyms innym. potem dlugo nie moglismy sie otrzasnac po tym filmie, a mielismy po 19-20 lat