Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fakitol

Nowy topikele dla NIE- Staraczek, NIEchciacych miec dzieci !

Polecane posty

Gość selin dijon
ciasteczko26 Ale to o to chodzi że ten temat został założony nie po to, żeby kogoś przekonywać, tylko po to, żeby osoby o podobnym myśleniu mogły sobie pogadać. Problem w tym, że już zleciały się święte krowy, które uważają że nalezy nawrócić wszystkie inne kobiety myslące inaczej niż one. Twn topik nie jest dla matek ani staraczek, ale niektórym w trakcie porodu zrobiła się z mózgu papka w kolorze sino-zielonej kupki dziecka i nie rozumieją że tutaj wstępu nie mają. Za wyjątkiem adalis86, ona wydaje się być normalna.

Gość selin dijon
belle de jour 1982 Ależ właśnie ma wielkie znaczenie!! Bo ten topik nie jest dla matek ani chcących mieć dzieci!! Nie dociera...

Gość podpisuję sie obiema ręcamy
ja tam nienawidzę dzieci i nie zamierzam tego ukrywać :-O nie wszyscy musimy na jedna modłę być :-O

a ja do dzieci nic nie mam, jednak nie czuje instynktu. nie chcę mieć dzieci i nie sądzę, żeby to się zmieniło. mam już tyle lat, że jak jednak coś mnie natchnie to może być za późno ale jakoś nie widzę czarno przyszłości bez dzieci. wiem, żę moje koleżanki czy rodzina nie rozumieją mojego niechciejstwa, ale tak samo jak ja nie rozumiem kobiety które 23 h na dobe myślą jak tu mieć dziecko lub zakładają 15 topików o swoich szkrabach. ale cytując klasyka: poglądy jak d up a, każdy ma swoją tlyko po co od razu pokazywać?

Gość Bardzo bym chciała
zapytać czy ja mogę dołączyć. Mam dzieci ale ja się o nie nie starałam i więcej nigdy wżyciu mieć nie będę więcej dzieci. Macierzyństwo to koszmar. Kocham swoje dzieci ale nie chcę mieć więcej i rozumiem kobiety które nie chcą być karmiącymi, wiecznie zmęczonymi matkami. Szanuję kobiety które nie chcą przez całe życie bawić dzieci.

Gość Fakitol
Czesc, wczoraj juz nie dalam rady sie odezwac

Gość pani GINEKOLOG
cze dziewczyny __________________ ja tez nigdy nie chcialam dziecka , tu nagle w wieku 25lat zachcialo mi sie wiec mi sie wydaje ,ze predzej czy pozniej tez u was instynkt macierzynski sie pojawi