Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OlaPo85

Cięzki poród,rodziłam trzy dni,spotkałam się z chamstwem...

Polecane posty

Gość OlaPo85
zxbv Boze,jak mozesz...?:( Wybraly taki zawod,nikt ich do niczego nie zmuszal prawda? Wiec powinny sie opiekowac rodzacymi kobietami najlepiej jak potrafia! Tu chodzi o zycie dzieci!

Współczuję:( Ja miałam super opiekę i bezbolesny poród a rodziłam w państwowym szpitalu Bardzo miło wspominam ten czas i nie boję się kolejnego porodu:) Przykre że nie każda kobieta jest traktowana z szacunkiem - zwłaszcza w tak stresującej i wyczerpującej chwili jak poród..........

Gość OlaPo85
piasek pustyni Boze kochany,tak mi przykro:( Wyobrazam to sobie co musialas przejsc:(Co za swinie!!:(

Obowiązkiem personelu porodówki jest pomoc rodzącej, miła atmosfera - jak najbardziej bezstresowa Jeśli ktoś tego nie kuma nie powinien być położną PROSTE

Gość OlaPo85
Ja mam nadzieje,ze z moim dzieckiem nie bedzie w przyszlosci zadnych problemow,bo naprawde umieram ze strachu o mojego synka:(

Gość ?ola?
Ola nawet mi nie gadaj,mam tez lekarza ktory pracuje w bytomiu.osobiscie znam 2 lekarzy z tamtad podam inicjaly czy ktorys z nich to twoj lekarz? P.S i P.B Moze na mailu sie jakos zgadamy bo mam pare pytan odnosnie bytomia

Gość piasek pustyni
powiem Ci kochana, że metalowe barierki łóżka obwiązywałam przescieradłem i gryzłam z bólu, byłam pewna, że połamię sobie zęby. Oczywiscie jak mnie zszywali to na odwal, bo co będą trupa ładnie zszywac? A wiesz co napisali w ksiazeczce? ze brak postepu porodu zagrazajacy zamartwica płodu, a poród postepował normalnie było rozwarcie na 10 i skurcze cały czas, tylko nikomu sie dupy nie chcialo ruszyc. A jak Twój synus sie czuje autorko?

Gość OlaPo85
Pamietam chwile kiedy przyszedl na swiat,w glowie mi sie krecilo,bylam strasznie slaba,a slowa wypowiadane przez lakarzy,to jakby przez mgle...Dziecko nie oddycha...:(:(:(:(:( Pozniej stracilam przytomnosc:( Doslownie becze jak o tym mysle:(:(:(

Gość OlaPo85
?ola? nie,moj to D.W

Gość OlaPo85
piasek pustyni Na szczescie dobrze poki co... Kocham go nad zycie:)

Gość ?ola?
Nie,nie znam... Kurcze teraz nie wiem co zrobic,gdzie rodzic?moj tez tam pracuje,kurde noo...

Gość OlaPo85
telefon dotykowy Byl przy mnie,ale nie caly czas,bo musial pracowac.Dziennie po pracy dojezdzal do szpitala.

Gość A ja wam
nie wierze. Przykro mi ale nie wierze. Gdyby tak bylo to byscie od razu lecialy ze skarga a nie wypisywaly na kafeteri. Teraz sie beda licytowac ktora miala gorzej.

Gość OlaPo85
?ola? Olu nie wiem co mam Ci doradzic,naprawde...:( Moj mnie zapewnial,ze od poczatku do konca bedzie kontrolowal porod,a okazalo sie inaczej...Pojawil sie w ostatniej chwili,niestey...Ale nie sugeruj sie moim przypadkiem,bo w Twoim moze byc wszystko ok:*

Gość apaulina
wiesz dlaczego tak sie męczyłas na kase czekali i lekarze i położne u mnie to tak sie kręcą koło kobiet az która cos da i wtedy od razu widac która dała kase a kto nie niestety przykre ale prawdziwe widać na sali w spzitalu opiekę inną

Gość OlaPo85
A ja wam Wiesz gdzie ja mam skargi?...Ja jestem wdzieczna Bogu,ze moje dziecko zyje i jest przy mnie,ze moge je kochac...

Gość czarwa
apaulina masz racje,korupcja jest taka ze masakra,kurwa jak mozna sie lasic na kase od kobiety w ciazy? no kurwa jak??????????????!!!!!!!!!!

Gość A ja wam
To po cholere piszesz na kafe? I jesli tak jest naprawde to przez takie podejscie jak Twoje nic sie nie zmienia, pozwalasz im na takie zachowanie. Nie tylko ten kto zle robi jest winny ale i ten kto wie a nic z tym nie robi.

Gość dobrze ze jesstes
A ja wam A co jej to da,przeciez i tak z nimi nie wygra !

Gość apaulina
a ja wam łatwo ci mówić napisz skarge czy wiesz jak trudo udowonić lekarzom czy połoznym że źle cie traktowali no jak autroka miałby im udownodnić np w sądzie czy gdziekolwiek musiałaby nagrywać albo jak żeby teraz im to udownić wiec neistety na skargi szkoda neisetty zdrowia

Gość A ja wam
Skad wie probowala. Najlepiej nic nie robmy tylko mowmy jacy oni sa zli

Gość ktoraghh
Ludzie walczyli nieraz w sprawie umyslnego spowodowania smierci,a i tak nie mieli szans na wygrana,dlatego mysle ze dobrze postapilas,stracilabys tylko nerwy.Powodzenia Ci zycze:)

ja też miałam koszmarny poród też powiedziałam nigdy więcej i dopiero teraz po 4 latach zaczynam myśleć o drugi ale boje się jeszcze zaryzykować

w moim miescie tez dzieja sie cyrki na porodowce.olewaja rodzace jak tylko sie da przez co jest duzo powiklan poporodowych u dzieci.ja tak sie balam tych rzeznikow ze zdecydowalam sie na porod w innym miescie i z wlasna polozna ktora byla przy mnie caly czas i to moim zdaniem jest najlepsza opcja zeby miec dobra opieke.

Gość maauay
wspolczuje:( musialas naprawde przezyc tragedie