Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tooooooooooooooooom

Umówmy się co do jednego. Laska która daje się pocałować na 1 randce to w 99%

Polecane posty

Gość Tooooooooooooooooom

dziwka. 1% to facet przebrany za kobiete. Taka prawda. Jeżeli się szanujesz to na 1 nie ma możliwości aby się całowała.

Gość TO JEST TWOJ
NO NA PIERWSZEJ NIE MA CAALOWANIA A NA DRUGIEJ LODA JUZ LASKA ROBI;

Gość zezowata baba
dziwek jest pełno

Gość yhym święta racja nawet ....
Świętsza od papieża - a w rzeczywistości 100% prowokacji

Gość vvvvvvvvvvvgg
generalnie się nie całowałam na pierwszych randkach, ale kiedy poznałam mojego męża to całowałam się z nim juz po kilku spedzonych godzinach.. malo tego, do lozka chodzilam po kilku miesiącach znajomosci, z mężem na 3 dzien:P z innym bylam zareczona 3 lata, a z męzem po 6 miesiącach wzielam slub:P nie ma reguly..

No to ja jestem przebranym facetem widocznie, bo jak mnie facet nie próbuje pocałować na pierwszej randce, to się więcej nie umawiam. Widocznie mu się nie podobam, skoro nie chce mnie nawet pocałować.

Gość bgtnrfmk
racja, byłem na apru pierwszych randkach w życiu i te które sie całowały na pierwszych okazywały się nieezłymi dziwkami :D

ja też nie umówiła bym sie z fagasem który nawet nie próbuje mnie pocałować na 1 randce, strata czasu i tyle.

no ja to sie nie umawiam na drugą randke jesli na pierwszej facet nie próbuje mnie zgwałcić :o (bo to pewnie znaczy że mu sie nie podobam :O ) 🖐️

Pani Czkawka jak Ty musisz wszystko przerysować, naprawdę. Chyba jest zasadnicza różnica między pocałunkiem, a gwałtem. Może niektórzy tego nie dostrzegają, ale jednak...

Kajsja zgadzam się. Po co marnować czas skoro facet nie okazuje zainteresowania, a wiadomo, że facet to zwierze więc tylko zainteresowanie fizyczne można uważać za szczere.

A co powiesz na to autorze,że podeszłam do obcego faceta, pocałowałam go namietnie i odeszłam? :P jestem królowa kurew?:P

Gość bgtnrfmk
owszem :)

Spodobał mi się, podeszłam i go pocałowałam. Nie czuje sie z tego powodu gorsza:P nie lubie cnotek..ale tez nie lubie dziwek. I nie uwazam, ze moj czyn był dziwkarski.

Umówmy się co do jednego. Facet który daje się pocałować na 1 randce to w 99% dzi**a. 1% to kobieta przebrana za faceta. Taka prawda. Jeżeli się szanujesz to na 1 nie ma możliwości aby się całował. 🖐️

Pani Czkawka- był to ochroniarz w klubie. Nie, nie bałam sie :D był qrewsko przystojny, mój typ. Podeszłam, popatrzyłam na jego piękną gębę, objęłam dłońmi jego szyję i go pocałowałam. Do tej pory pamietam ten smak jego śliny, żuł gumę i to jego ślina smakowała tak słodko-miętowo. Tak jakby dopiero tą gumę wrzucił do gęby. [No wiecie, na poczatku guma mietowa jest troche słodka] :classic_cool:

heh to niezła jestes :D do ochroniarza wystartowac (czasem to takie koksy niebezpieczne ) a w oogle czytalam jakies Twoje wypowiedzi i byly takie zabawne tylko nie pamietm o czym ;D

No on był wysoki i dosc dobrze zbudowany :) Ciekawe co biedaczek sobie o mnie pomyslał :D:D:D :classic_cool: mam wielka suabość do "grubszych" facetów 😭 Lubie tą słoninkę, która lekko wylewa się zza spodni :classic_cool:

CarrieBradshaw-Preston - ja tam wolę, żeby mnie pocałował niż ględził o tym jaka jestem miła, ładna i fajna.