Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrrrrrooooccckkk

Rockowo/metalowe dziewczyny gdzie jesteście ŚLĄSK !!!

Polecane posty

Gość rrrrrrooooccckkk

Witam, mam 26 lat i od dziecięcych lat zostałem wychowany w duchu muzyki rockowej.Gram na gitarze, nagrywam swoje kawałki, słucham grunge, rock, metal i to całe moje życie.Szukam koleżanki z którą mógłbym wymienić się poglądami, posłuchać wspólnie muzyki i spędzać czas.Mam już dość pustych lalek które słuchają Lady Gagi i tym podobnego kiczu.Mieszkam na Górnym Śląsku, mój mail to shattered85@wp.pl

Gość Normalnaniedokonca
Hmm.. Nie wiem. ; D Poszukaj w lesie. Tam plastiki się nie zapuszczają. Wiem z własnego doświadczenia. Rockowo/metalowi panowie gdzie jesteście POMORZE !!! Widzisz mam ten sam problem. ;p

Gość Margitta
Ja tez mam ten problem :P WIELKOPOLSKA :D Tylko że ja chętnie poznałabym także jakąś dziewczynę w tych klimatach do przyjaźni bo nie mam żadnej przyjaciółki od serca z która mogła bym czasami pogadać, przejechać się na koncert itd itp ;)

Gość cooler666
a czy są jeszcze w tym kraju takie niewiasty o jakie pyta szanowny kolega wyżej ? a na śląskiej chorej i toksycznej ziemii ? czy już wszystkie takowe normalne laski wymiotło ? szukam prawdziwej metalówy, a nie pozerki bo takich to znam na pęczki. Pozdrawiam wszystkich rockersów i metali PRAWDZIWYCH. Zarówno Panie jak i spoko gości

Gość doNormalnaniedokonca
a skinhead moze byc?