Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania z tych

nienawiść do byłej kochanki faceta/męża-jak sobie z tym poradzić

Polecane posty

Gość ania z tych

Flirtowała, romansowała z MM choc wiedziała, że on ma rodzinę Rozwaliła nam całkowicie nasza życie, zabrała spokój rodzinny Nic nie jest już takie jak dawniej.... Czuję do niej taką straszną złość i żal, że kobbieta kobiecie taki los zgotowała On też oczywiście nie jest bez winy Prosze wpisujcie sie dziewczyny, które pzreszły zdradę jak sobie poradziłyście z tym problemem

a misia biednego uwiedzionego nadal kochasz?:classic_cool:

Gość pewna38latka
"On też oczywiście nie jest bez winy" Właśnie to on przede wszystkim winę ponosi Moja Droga. Jeśli mu wybaczyłaś to nie wracaj już do tego co było, a tym bardziej staraj się wyrzucić z pamięci tą kobietę. Ja nie dałam rady i po kolejnych zdradach wzięłam rozwód. Doszłam do wniosku, że to mój ex ponosi odpowiedzialność za to co z naszym życiem zrobił. Karmiąc się nienawiścią do kochanki zatrujesz samą siebie. To zła pożywka.

Gość ania z tych
Ale jak ją wyrzucić z pamięci? Kiedy to ona (nawet po ich zerwaniU) wydzwaniała do mnie,ubliżała mi, przesyłała smsy, które niby mój mąż napisała Chciała mi zycie zamienić w piekło Msciła się za to, że on z nia zerwał

Gość pewna38latka
Mąż nie potrafił załatwić tej sprawy? Zlej ją Kochana. Taki brak reakcji na jej poczynania najbardziej wkurzy to babsko.

Gość jak nie ta to bedzie inna
i druga suka rozbije ci zwiazek, bo misiu biedny troche sie potracil jak go sucz omotala....

Gość maaasakraaaa bis
wyluzujcie ..nic nikogo nie kwurza a to jest zwykłe prowo

Ania z tych, zastanawiam sie czemu męża nie obwiniasz ?;) Lubisz samców bezwolnych i bez zasad ? Cieniasa masz za męża

Gość pewna38latka
Z kochanką się nie dyskutuje. Bądź ponad to. Zmień numer i po sprawie.

Gość pewna38latka
No i nasuwa mi się pytanie..jak w tej sytuacji zachowuje się żonkoś?

Gość To ty jestes zerem
Kochanka tak rozwala wasze zycie a mezus swiety ? Ona by nie dzwonila gdyuby on jasno sprawe postawil. Zwalasz wine na nia ? A on to biedny napadniety przez nia? Jestes pustak. Dobrze ze jej nienawidzisz bo to cie zezre. To bedzie Twoja kara za egoizm i brak obiektywizmu. Oby cie zrezralo jak najbardziej pusty tlumoku. Nie bedzie ta to bedzie inna. Nie dziw sie ze maz sobie inna znalazl bo takiego zera jak ty trudno nie zdradzac.

Gość hahahah
Hej, a ty powyżej , ciebie przypadkiem nie zżera nienawiść? ha ha. Porzucona kochanka?

Gość Zinnka
Wydzwania do ciebie? Pisze sms-y? W nocy masz gluche telefony? Nic prostszego jak zawiadomic policje, ktora zajmie sie ta osoba. A ty wykuzuj. Kara dla kochanki bedzie twoj usmiech i zadowolenie z zycia. Nie mscij sie, nie mysl o niej, bo to zatruwa ci zycie. Zajmij sie soba. Meza tez olej, bo to zlamas. Pamietaj, ty jestes najwazniejsza:)

Gość chcialabys....
nie jest najwazniejsza jesli maz mial kochanke i pewnie dalej za nia teskni i sni po nocach. gdyby tak nie bylo to sam dawno zabronilby jej dzwonic. musiala byc seksowna i ponetna duzo bardziej niz zona ze tyle czasu nie moze o niej zapomniec.

Gość hehehehe ładne proporcje
Raczej nie tęskni i nie śni. My śnimy o księżniczkach a nie o kochankach. Kochanki stoją bardzo nisko w naszej hierarchii. Są użyteczne i wygodne. Jak stół. Po prostu się używa, ale się nie śni :P

Gość już nie piszcie kobiety jako
faceci, bo to tak nieudolne, że aż smieszne :)

Gość Zuzanna Amelia ?
Popieram wypowiedz powyzej. To zalosnie wyglada jak zona probuje udawac faceta.

Gość jasnejasne
tak samo zalosne jak pisanie przez kochanki ze sa lepsze od zon...to ciekawe czemu nadal sa kochankami jak sa takie doskonale?

Gość kafeteryjny troll
Ja jestem facetem. Miałem kochankę bardzo krótko i przyznaję, że traktowałem ją czysto użytkowo 🖐️

Gość Zuzanna Amelia ?
No to nie jestes facetam.

Gość df;jui0
przespalam sie z kochanki mezem ;))

Gość do ani od ani
sluchaj, pisza madrze, Twoj maz nie zalatwil sprawy do konca, a Ty nie rozmawiaj z nia i nie tlumacz niczego - wkurzaja Cie sms, zmien numer. Tak na prawde to nei ona Ci malzenstwo rozwalila, maz slubowal, obiecywal - do niego pretensje, nie bylaby ta to bylaby inna kochanka. Wcale nie mowie ze kobieta ta nie jest zlosliwa, ale tak na prawde to obie zostalyscie przez faceta wyrolowane i teraz ze soba sie klocicie, zobacz na jakiej wygranej Twoj maz teraz siedzi...dwie o niego "walcza"

jestem zgodny co do stwierdzenia, winę za zdradę w związku po większej części ponosi zdradzający, kochanka/kochanek również, ale w swoich związkach ... a jeżeli jesteś żoną którą zdradził mąż i wyżywasz się lub chcesz coś udowodnić jego byłej kochance jesteś żałosną desperatką ... a jeszcze przy tym nałóż mu aureolkę na głowę posadź w kąciku i powiedz..., kochanie ja się sama tym wszystkim zajmę, Ty tylko bądź ze mną, tzn. kochaj mnie? proszę ...

Gość Alisssa
Mozesz rzucic we mnie kamieniem ale cos Ci powiem. Spotykalam sie z chlopakiem mial 26 lat i " zapomnial" mi powiedziec ze sie zeni. I ze narzeczona spodziewa sie dziecka. Rozkochal mnie. Wyczekiwal pod moim domem. Pisal dzwonil. Ja niegdy pierwsza sie nie odzywalam. Zdradzal ja tez z innymi. Juz sa po rozwodzie ona z 2 dzieci. Ale to nie koniec. Poznalam 2 ktory tez niz o zonie nie wspominal ani dzieciach. No i kolejny "zapomnial" wspomniec o narzeczonej. Nie wiem czy juz byla w ciazy czy nie. I jeszcze jeden na sylwestrze. Czulam sie bardzo samotna piekna nie jestem. Ale poszlam sama. Widzisz jak mnie zrobil ten pierwszy zonaty.wyrwal mi serce. A tu na sylwku nagle w tancu podszedl jakis obcy chlopak i zaczal mnie calowac. Na to podeszla znajoma i mnie opieprza: co ty robisz on ma dziewczyne! Siedziala tam. Nie wiedzialam. Nie uwodzilam go. Nawet nie wiedzialam ze taki jest. Nie odepchnelam go jak mnie calowal. Dopiero jak ona mi to powiedziala. Tacy mi sie trafiali. Brzmi to okropnie. Wiem. Ale jakos sciagalam takich na siebie. Boje sie ze los sie na mnie zemsci. Tez bylam zdradzana i zauroczona takze wiem od 2 strony jak to smakuje. TO JEST WINA FACETA. nawet jakby sie do niego sama zalecala nie musialby brac. Jak moj tata nie skorzystal a sie na niego rsucila zaczela dobierac SAMA. on ja odepchnal. Ale sa tacy co tylko czekaja na sygnal. Albo tacy jak mi sie trafiali. Zajeci s premedytacja podrywajacy inne.

Gość Alisssa
Wiec ja bym znienawidzila meza i znalazla sobie fajnego kochanka ktory Cie doceni jako kobiete.

Gość Alisssa
Piszesz ze to ona jest zla, wsciekla i msciwa. Wypisuje chamskie smsy. Owszem prostaczka. Ale kto ja rozkochal i sprowokowal do tego? Sama sobie odpowiedz. Ja bym sie juz rozgladala za innymi facetami. Albo zalozyla profil na sympatii. Ciekawe jakby maz go znalazl jego mina bylaby bezcenna ;)

Gość gość
alisssa ma racje na zlosc mamie odmroz sobie uszy:D

Gość Alisssa
Jak zdradzisz zdradzajacego poczujesz sie znow kobieta. Wiem co mowie :) Jestes juz wolna. Rozwodem Ci nie zagrozi. A nawet jakby to on byl pierwszy. Bedziesz niewinna.

Gość Alisssa
Nie czuj sie obarczona dziecmi. Podrzucaj je komus czasem. Zadbaj o siebie, nowe ciuchy, cwiczenia itd. Wiesz czego Ci trzeba. (Oczywiscie nie dla meza). I flirtuj, znowu ciesz sie zyciem. Moja ciocia 55 lat z 3 dzieci wlasnie poznala pana przez internet. Sama szukala. Nie daj sobie wmowic ze z dziecmi zdradzona jestes niepelnowartosciowa. Teraz ego jest najwazniejsze.

Gość gość
justmareczek psychiczna kochanko z rozdwojeniem jaźni dlaczego wyciągasz stare tematy i wyzywasz w nich niewinną żonę? Kochaś kopnął cie w zad i przyszłaś na kafe stres odreagować?