Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lmkimnj

czy kiedy zaczelas wspolzyc z nowym facetem -poprosilas o badania?

Polecane posty

Gość kiziamyzia 29
poza tym nie tylko o sex tu chodzi uwierzcie mi że jeszcze dziś wieloma z tych chorób można zarazić się u kosmetyczki, fryzjera, stomatologa, lekarza, podczas wypadku czy transfuzji... taka jest prawda i czasem choćbyś anioła brał złego się możesz nie ustrzec

Gość kiziamyzia 29
nie było szkoda :)

Gość okinjhionj
kiziamyzia:o zdradzisz co wyszlo??:o

Gość mireczkaa
kiziamyzia- a co wyszło?

Gość abrakadabrahokuspokuskkkk
powiem wam tak, kiedys o tym nie myslalam ale odkad moj byly narzeczony po 2 latach zwiazku przyznal mi sie ze miał nie 4 lecz ze 100 kobiet i nie zawsze uzywal gumki... to jak grom z jasnego nieba spadlo na mnie.... pomyslałam jak kazde z tych 100 kobiet miało minimum 5-10 partnerów a tych partnerów miało minimum 10 kobiet wczesniej to to są kurde masakryczne liczbyyyyy..... poszlam zrobic test ale na szczescie okazało sie ze wszystko jest ok ale chyba nie musze wspominac jaki horror przeżylam czekając na wyniki. Byłam w specjalnej fundacji ktora oferuje bardzo tanie badania na HIV a raz w tyg nawet darmowe.... ale ile tam ludzi sie przewinęło to dramat jak sobie o tym pomyslałam..... Nie jestem juz z tym facetem ale to z innych powodów. Z drugiej strony co z tego jak zrobi badania jak cie zdradzi pójdzie na dziwki i ...... gratisy do domu przyniesie ......

dla mnie to oczywista oczywistość, że trzeba się regularnie badać, jeśli ma się różnych partnerów. dziwi mnie, że można do tego podchodzić inaczej :O jeśli kogoś kochamy to czujemy się odpowiedzialni za zdrowie tej drugiej osoby.

Gość kochamy cie looser
jeśli się kogoś kocha to dba się o jego zdrowie przebadaj się chociaż na nogi, proszę...

Gość Iekarz rodzinny
Badania to podstawa, przez robienie loda tez mozna zlapac grzyba :O

Gość Helga.
W Niemczech są robione obligatoryjnie badania w czasie ciąży, z ichniego ZUS. I nadspodziewanie wysoki % okazuje się pozytywny, tj. wykrywają HIV. W Polsce jest taktyka strusia - głowa w piasek i udajemy że problemu nie ma.

W Polsce jest taktyka bawimy się jak damy. A później płacz i zgrzytanie zębów.