Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliannnee

Mam już dość tego kataru co zrobić ?

Polecane posty

Gość liliannnee

Mam alergie i mam ciągle katar. Biore tabletki przeciwalergiczne to daje tylko to, że jakbym nie brała to mam oprócz tego łzawienie z oczu, swędzą oczy, uszy..no a jak wezme tabletki to to przechodzi. Ale katar mam cały czas.... byłam w sanatarium, tam było ok jak miałam zabiegi i brałam te tabletki to nie miałam kataru. Ale teraz jest coraz gorzej... Cały czas mam zatkany nos i katar, nie ma ani chwili żebym mogła normalnie oddychac, utrudnia mi to mówienie tak samo ( wiadomo jak sie mówi z zatkanym nosem ) , to trwa juz tyle lat... moja alergia, ale kiedys jak brałam taletki było ok. Teraz od kilku miesiący jest po prostu masakra. Od kilku miesięcy mam CAŁY CZAS katar, w nocy zasypiam z tym i budze sie tez z zatkanym nosem...mam juz dosc Lekarz daje mi najróżniejsze tabletki przeciwalergiczne i wszystkie gów.no dają :-O Co ja mam zrobić... może ktos miał podobnie ?

Na noc kładź mokry ręczniki na kaloryfer, powinno choć trochę pomóc, albo zakup nawilżacz powietrza. Polecam też smarowanie nozdrzy i okolicy pod nosem Amolem- wdychasz i się udrażnia :).

Gość no cóż ja moge Ci powiedziec..
alergie można wyleczyć, ale słomiany zapał nie jest mile widziany. Słyszałas o leczeniu alergim prawidłowym żywieniem wg 5 przemian. Moze potrawac to rok, ale potem bedziesz miała juz spokój. Polecam forum z pania Magdalena Dudek - moze Ona Ci pomoże. http://www.kuchniappdladzieci.pun.pl/forums.php Ona wyleczyła swoje dzieci z alergii. Powodzenia.

Gość lrkjghldkfjhgaghdghateraz tak
a probowalas akatar zatoki??

Gość lrkjghldkfjhgaghdghateraz tak
a na co jestes uczulona o tej porze roku?