Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelka14

Czy ginekolog może poznać że się masturbuję?

Polecane posty

Gość Amelka14

Czy przy badaniu to może wyjść i czy może mi na to zwrócić uwagę??

Gość zapada
nie może

Gość kikolikosssssss
nie wyjdzie ale na 100 % stanie mu siusiak jak zobaczy Twoją picze, ile masz lat ze sie o to pytasz?

Gość skoro to taka
tajemnica, to po co zaraz pisać o tym na publicznym forum ?

Gość Amelka14
To nie jest tajemnica ale pewnie głupio bym się czuła gdyby wiedział. Mam 14 lat. dzięki za odp.

Gość cvvc
nie da sie . Moze poznac tylko ze nie jestes dziewicą .

Gość Amelka14
Bawiłam sie raz siusiakiem kolegi z klasy. Czy jestem w ciazy?

To, że kobieta/dziewczyna się masturbuje nie jest dla ginekologa ani zaskakujące ani naganne. Lekarz to nie ksiądz. ;)

Gość Amelka14
ale tym lekarzem jest tata mojego kolegi z klasy

Gość <bujaj>
DZiecko ale ty jesteś pod opieka rodziców i rodzice maja obowiązek iś z tobą do lekarza..........

Gość Amelka14
ja mieszkam w domu dziecka

Gość Amelka14
i jestem chłopcem ale chodzę do ginekologa

Gość gość
lol pies mnie wylizał i jestem w ciąży urodzę szczeniaczki i jestem dziewicą jupi

Gość gość
Ale jestem po.du.pcona cioram wora jak szalona, biorę spermę w moje usta w pupce zmieści się kapusta.

Gość Amelka14
Ja tu z poważnym problemem a wy śmichy - chichy wy niedobre wy!

Gość gość
Nie lecz do ginekologa nie powinno sie chodzić gdy niec nie dolega.Ja czesto pisałam o obecnośc***artnera podczas badań zawsze przy całym badaniu nawet na fotelu.Dużo krytykowało te wpisy.Kobiety często wstydzą sie meża a obcego faceta czasmi zboczonego ginekologa nie to średniowiecze tylko w Polsce mozliwe!!Ginekolodzy gdy jesteś sama sobie pozwalają często za dużo!!!A mamy Prawo Pacjenta ust 2008 r art 21 ktore zapewnia obecność osoby bliskiej nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów gdy wyprosza płaci placówka odzkodowanie PACJENTOWI bo on decyduje a nie niedouczony lub zboczony ginekolog.Do tego dodam że to w Polsce jest tylko takie zboczenie ginekologów ze podczas każdej wizyty muszą pchać łapy do pochwy.W cywilizowanych państwach raz się bada pochwę(oczywiscie w obcenościosoby bliskiej lub gdy brak musi być położna a nie sam na sam z pacjentom nie ma takiej obcji) i wpisuje się do kartoteki położenie jajowodów i reszty bo to się nie zmienia.Każde badanie ginekologiczne jest ryzykiem zakazeń nawet brodawczakiem bo rękawiczki chronią tylko lekarza a nie pacjenta!Ja chodze raz na trzy lata zaraz robię cytologię i mąż obceny patrzy by nic nie dotykał potem wkładał palce do pochwy.To samo mąż wspierał porody.

Gość gość
Nie lecz do ginekologa nie powinno sie chodzić gdy niec nie dolega.Ja czesto pisałam o obecnośc***artnera podczas badań zawsze przy całym badaniu nawet na fotelu.Dużo krytykowało te wpisy.Kobiety często wstydzą sie meża a obcego faceta czasmi zboczonego ginekologa nie to średniowiecze tylko w Polsce mozliwe!!Ginekolodzy gdy jesteś sama sobie pozwalają często za dużo!!!A mamy Prawo Pacjenta ust 2008 r art 21 ktore zapewnia obecność osoby bliskiej nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów gdy wyprosza płaci placówka odzkodowanie PACJENTOWI bo on decyduje a nie niedouczony lub zboczony ginekolog.Do tego dodam że to w Polsce jest tylko takie zboczenie ginekologów ze podczas każdej wizyty muszą pchać łapy do pochwy.W cywilizowanych państwach raz się bada pochwę(oczywiscie w obcenościosoby bliskiej lub gdy brak musi być położna a nie sam na sam z pacjentom nie ma takiej obcji) i wpisuje się do kartoteki położenie jajowodów i reszty bo to się nie zmienia.Każde badanie ginekologiczne jest ryzykiem zakazeń nawet brodawczakiem bo rękawiczki chronią tylko lekarza a nie pacjenta!Ja chodze raz na trzy lata zaraz robię cytologię i mąż obceny patrzy by nic nie dotykał potem wkładał palce do pochwy.To samo mąż wspierał porody.

Gość gość
Nie lecz do ginekologa nie powinno sie chodzić gdy niec nie dolega.Ja czesto pisałam o obecnośc***artnera podczas badań zawsze przy całym badaniu nawe

Gość gość
Umocze k****a w odbycie