Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiki piszcie piszcie

prawiczki byliście kiedyś na randce?

Polecane posty

"Tam gdzie pracowałem, była jedna kobieta, ale w starszym wieku." To szczęście masz bo u mnie takich z dwadzieścia.

Gość Zuzanna Amelia ?
A tyle bylo krzyku na kafe o tych hot 40.......

Gość hjBDchdsfhjvfd
darker to ty nie jestes bezrobotny???

Gość Zuzanna Amelia ?
Argen- a czemu nie poszedłeś na studia ?

"darker to ty nie jestes bezrobotny???" A dlaczego miałbym być?

Gość Sempruch
Ja nie byłem bo jakbym był to by znaczyło ze się podobam a się nie podobam to nie byłem

"jesteśmy bezczynni bo jesteśmy - brzydcy - źle ubrani - nudni - nie znamy żadnych dziewczyn - mamy krzywe ryje - BMI = 35 - nie wiemy gdzie sa kawiarnie - nie ma z nami o czym gadać - nie mamu kumpli - nie mamy kasy - nie mamy pracy - całe dnie siedzimy na kafe - jestesm żywymi gównami " Trochę naciągane te niektóre punkty. Ale jeśli ktos spełnia WSZYSTKIE z powyższych no to przykro mi...

Gość Zuzanna Amelia ?
Wlasnie Argen - dlaczego nie poszedles na studia. Przeciez Ty inteligentny chlopak jestes.

Sempruch "Ja nie byłem bo jakbym był to by znaczyło ze się podobam a się nie podobam to nie byłem" Niekoniecznie. Mogłoby to oznaczać, ze: - Spotkała się z Tobą z litości. - To było spotkanie koleżeńskie, a Ty sobie coś ubzdurałeś. Oczywiście, powyższe stanowią mniejszy procent powodów, ale też się zdarza, więc jakby nie patrzeć zbiłam Twój argument. :)

Argen "Brak kasy - to raz. Dwa - najzwyczajniej mi się nie chciało. Wolałem jakąś robotę dorwać. No i miałem. Ale przez pół roku. Kasy nie odkłdałem - fakt, mój błąd." O masz, a teraz ani pracy ani studiów. No ale jesteś młody, a na studia nigdy nie jest za późno.

Gość Zuzanna Amelia ?
To moze i dobrze ze nie masz pracy bo Cie to zmusi do podjecia studiow zeby zdobyc jakis zawod w ktorym praca jest. Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.

Gość Sempruch
Mi też żal mnie

Gość IMO13861
prawiczek bez wary widac "już na randki chodzi, kasę ma. Totalny porąb. Po co ten dekiel się użala..." BO NIE ZNA SWOJEGO MIASTA! Nie masz nawet pojęcia jaka jest to okrutna wada! Każdy szanujący się PRAWDZIWY mężczyzna (a co dopiero ruchacz) zna okolice w której mieszka, od ścieków po najwyższy drapacz chmur! :classic_cool:

Gość Prawik 30 lat
a po co mi kobieta ? I tak nie mam pracy . Zeby miec dziewczyne trzeba miec kase , a ja kasy nie mam . Poza tym jestem niesmiały . Wiec nawet jak bede mial robote to i tak dziewzyna mi nie potrzebna

Gość Prawik 30 lat
Ale ja nie narzekam na to i nigdy nie narzekałem ze nie mam dziewczyny . Sa tez tego plusy . Mam czas tylko dla siebie .

Gość Prawik 30 lat
poza tym boje sie ze jakas kobieta mnie złapie na dziecko . Im dłuzej sie nie ma kobiety tym wiekszy dystans do nich .

Gość Ja lubie moją
samotność. Czemu jest takie parcie na bycie z kimś?

Prawik 30 lat "a po co mi kobieta ? I tak nie mam pracy ." Prawik 30 lat "poza tym boje sie ze jakas kobieta mnie złapie na dziecko ." Bezrobotnego łapać na dziecko? Nonsens.

Gość gavor
chyba że ojca dla dziecka szuka.

"BO NIE ZNA SWOJEGO MIASTA! Nie masz nawet pojęcia jaka jest to okrutna wada! Każdy szanujący się PRAWDZIWY mężczyzna (a co dopiero ruchacz) zna okolice w której mieszka, od ścieków po najwyższy drapacz chmur!" Nie ma co się nabijać, to akurat poważny problem tym bardziej jeżeli idzie w parze z niesmiałością i lękiem przed kompromitacją. 🖐️

Gość Zuzanna Amelia ?
No bo to rzeczywiscie jest problem troche po tym miescie pochodzic i sprawdzic co gdzie jest. Dupe trzeba z miejsca ruszyc, nogami powloczyc, jescze sie czlowiek zmeczy....

Gość gavor
Lepiej robić to co się naprawdę lubi, a kobiety zostawić lepszym.

Gość gavor
u mnie nic nie ma. Jedna knajpa i park.

Gość IMO13861
Prawiczek bez wiary "Nie ma co się nabijać, to akurat poważny problem tym bardziej jeżeli idzie w parze z niesmiałością i lękiem przed kompromitacją." Ja się nie nabijam. Wiesz jakie powodzenie mają taksówkarze (Nie licząc tych pseudo taksówkarzy, co im GPS drogi wyznacza)? Ogromne! Gdyby nie polskie prawo, to mieliby całe zastępy atrakcyjnych żon! :classic_cool:

Gość gavor
imo jaja se robi.

"D**e trzeba z miejsca ruszyc, nogami powloczyc, jescze sie czlowiek zmeczy...." nie lubię miejsc w których jest dużo ludzi.

Gość do Bielyje Rozy
a ty studiujesz? jesli tak to co?

Gość IMO13861
!offerma "nie lubię miejsc w których jest dużo ludzi." Po czym płaczesz, że nie znasz tych miejsc pomimo, iż nie lubisz tam bywać? No właśnie.

Gość gavor
Strzelam w ciemno, że prawiczęta nie preferują miejsc, gdzie bywa masa ludzi.

Gość aspoleczni tak maja
to czego oczekujesz? :D ze bede wielbic ludzi :D