Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiki piszcie piszcie

prawiczki byliście kiedyś na randce?

Polecane posty

do Bielyje Rozy "a ty studiujesz? jesli tak to co?" Ty się tak nie interesuj, bo jeszcze kociej mordy dostaniesz. "Gdyby nie polskie prawo, to mieliby całe zastępy atrakcyjnych żon!" Gdyby poligamia była legalna to tacy jak Ty w ogóle nie mieliby szans na kobietę...chociaż... w sumie w Twoim wypadku to i tak bez różnicy. :D

Gość IMO13861
Moja wypowiedź była nielogiczna - ale przesłanie pozostaje jasne...

"Po czym płaczesz, że nie znasz tych miejsc pomimo, iż nie lubisz tam bywać? No właśnie." pierwszy raz tu coś napisałem, ślepy jesteś mośku?

Gość IMO13861
Bielyje Rozy "Ty się tak nie interesuj, bo jeszcze kociej mordy dostaniesz." Drabino - czy to nie byłby plus w Twych oczętach? :classic_cool:

Gość IMO13861
!offerma "pierwszy raz tu coś napisałem, ślepy jesteś mośku?" Już się spina. Ta wypowiedź tyczyła się poczynań Wiary, ale Ty wszędzie węszysz atak na swą jakże ważną personą.

Gość Zuzanna Amelia ?
offerma - to wyjdz na miasto o swicie. Wtedy przewaznie nia ma ludzi.

IMO13861 "Drabino - czy to nie byłby plus w Twych oczętach?" A chciałam zrobić dopisek, żebyś tego nie komentował. Wiedziałam, że takie małe i wredne stworzenie się doczepi do każdego słówka. A gdzieś Ty się podziewał tyle czasu? Masz więcej występów w cyrku, że nie masz czasu na Kafe? Twoja kariera widzę kwitnie. :D

"Ta wypowiedź tyczyła się poczynań Wiary" ty jesteś koleś jakiś pojebany. najpierw cytujesz to co ja napisałem, pieprzysz coś od rzeczy a potem twierdzisz że pisałeś o "poczynaniach wiary". weź idź się lecz. "fferma - to wyjdz na miasto o swicie. Wtedy przewaznie nia ma ludzi." miałem taki okres że lubiłem sobie połazić w nocy po pustych ulicach. oczywiście nie w centrum.

"Po czym płaczesz, że nie znasz tych miejsc pomimo, iż nie lubisz tam bywać? No właśnie." Pomimo nielogiczności tej wypowiedzi ustosunkuję się do niej. KIedyś jak byłem mały i na WFie był taki okres, że graliśmy w ping ponga. Ja nie umiałem, oczywiście się wstydziłem tego i bardzo nie lubiłem. W gimnazjum spróbowałem, spodobało mi się. Miejsca gdzie bywa dużo ludzi, z racji tego własnie faktu mogą wywoływać negatywne emocje ale to tylko dlatego, że człowiek nie jest w stanie się w nich odnaleźć ze względu na swoją dzikość. Gdyby nie to, jestem pewien, że lubiłbym wszelakie formy spędzania czasu w tych miejscach. 🖐️

Gość IMO13861
Bielyje Rozy "A gdzieś Ty się podziewał tyle czasu?" Alkoholiczka. Bo tylko tak można sobie tłumaczyć tęsknotę za swoją ulubioną podstawką pod piwo. :P !offerma "ty jesteś koleś jakiś poj**any." Rodzice nie nauczyli kultury? Czy może Twoje dalsze życie przekreśliło ich starania. "najpierw cytujesz to co ja napisałem, pieprzysz coś od rzeczy a potem twierdzisz że pisałeś o "poczynaniach wiary". weź idź się lecz." Czytaj ze zrozumieniem, najlepiej cały temat od początku.

Gość AveDeve
yyy ja właśnie planuję randkę - z czarodziejką gorzałką

Gość IMO13861
Prawiczek bez wiary "Pomimo nielogiczności tej wypowiedzi ustosunkuję się do niej. KIedyś jak byłem mały i na WFie był taki okres, że graliśmy w ping ponga. Ja nie umiałem, oczywiście się wstydziłem tego i bardzo nie lubiłem. W gimnazjum spróbowałem, spodobało mi się." Właśnie. Ale zaraz piszesz: "Miejsca gdzie bywa dużo ludzi, z racji tego własnie faktu mogą wywoływać negatywne emocje ale to tylko dlatego, że człowiek nie jest w stanie się w nich odnaleźć ze względu na swoją dzikość. Gdyby nie to, jestem pewien, że lubiłbym wszelakie formy spędzania czasu w tych miejscach." To jak wreszcie. Boisz się, ale nie spróbujesz (jak w pierwszej części swojej wypowiedzi), tylko ograniczysz się do ideologii niechęci i związanego z tym koniecznego "przegrania".

Gość Prawikus
W sumie poprzez masturbację można chyba rozładować napięcie seksualne... Mam nadzieję, że nie zwariuję z wiekiem od tego, że nie będę miał kobiety u swym boku.

Gość prezent dziadka mroza
mam 35 lat i jestem prawiczkiem. nie zwariujesz od braku kobiety.

Gość IMO13861
żaba Letycja "IMosz, czyżbyś stanął po stronie psychoradców z kafe?" Zielona Żabo - po prostu stwierdzam pewna niespójność, wyolbrzymianie wad, oraz niepotrzebne zawodzenie z tego powodu. ;) "to może nie siedź przed kompem, tylko WYJDŹ DO LUDZI" Pominę to milczeniem...bo i tak z taką stopką zaraz zaliczysz bana, to nie mam co się 'wykłócać'. :D

Gość far away from reality
A ja bym Wam tylko chciała powiedzieć, że poznałam 23letniego prawiczka, jest wspaniałym chłopakiem, i chętnie bym się na niego rzuciła... Ale wiem, że to jego wybór, nie przypadek - więc obeszłam się smakiem ;) dając mu przyjemność w inny sposób ;)

twoje przyjście na świat z pewnością było najbardziej przykrym doświadczeniem dla świata ale nie z każdym tak jest, miernoto.

Gość IMO13861
!offerma "twoje przyjście na świat z pewnością było najbardziej przykrym doświadczeniem dla świata ale nie z każdym tak jest, miernoto." Ach, Oferma... Człowiek narzekający na moją uwagę skierowaną ku jego osobistości, jednocześnie pławiący się w niej niczym podstarzała primadonna, tęskniąca za swoją dawną świetnością. :D

Gość Prawikus
Chociaż może jakimś cudem znajdę dziewczynę, ale najważniejszym warunkiem jest żeby nie była zbyt normalna.

Gość IMO13861
ike "chyba pod ludzi" Ike - to była rada skierowana do mężczyzny. :P

"Pominę to milczeniem...bo i tak z taką stopką zaraz zaliczysz bana, to nie mam co się 'wykłócać'." e tam. jeszcze nie mnie zbanowała pani wściekłocipna. "chyba pod ludzi" pod ludzi to wychodził tadzio norek :P

Gość ale po co mi dziewczyna
seks? mam raczkowska dzieci? nie chce miec bachorow potrzeba bliskosci? nie odczuwam takowej i na tym sie konczy rola kobieta u boku faceta 🖐️

to była rada skierowana do mężczyzny. a to ups:P myślałam, że do ciebie:P

"Człowiek narzekający na moją uwagę skierowaną " jedyne na co narzekam to twój debilizm i tak wielka chęć "zaistnienia" że będziesz tu wszystkich nudził do rana swoimi urojeniami.

Gość ike co sie z toba stalo
nie najdalej 2 lata temu bylas prawdziwa krolowa uczuciowego a teraz jakims marnym cieniem. Zostalas sama w lesie pelnym prawikow i dziewic, a jedynym rozmowca zostal ci marny prowokator tragedia :D🖐️

IMO, jesteś złośliwy, bo zazdrościsz offowi męskości i popularności na kafe :P ale musisz się pogodzić z tym, że on jest gwiazdą, a ty dopiero raczkujesz :classic_cool: być może za parę lat staniesz się taką osobistością jak ike, off czy też moja nieskromna osoba :classic_cool: na razie nie wiesz co to prawdziwe przegraństwo 🖐️

Gość IMO13861
żaba Letycja "e tam. jeszcze nie mnie zbanowała pani wściekłocipna." Miesiączka się skończyła - masz teraz labę. :P ike "myślałam" I tu tkwi sedno problemu. :P !offerma "jedyne na co narzekam to twój debilizm i tak wielka chęć "zaistnienia" że będziesz tu wszystkich nudził do rana swoimi urojeniami." No ba! Moje skryte marzenie, to zaistnieć na łamach tak zacnego forum - nawet jeśli musiałbym się wspiąć po plecach takiej wyśmienitej osobistości jak Kafeteryjny Oferma. :classic_cool: