Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiki piszcie piszcie

prawiczki byliście kiedyś na randce?

Polecane posty

a jedynym rozmowca zostal ci marny prowokator tragedia no i niestety jeszcze marniejsza pomarańcza:)

Gość IMO13861
żaba Letycja "IMO, jesteś złośliwy, bo zazdrościsz offowi męskości i popularności na kafe" I wielbicielek. :classic_cool: "ale musisz się pogodzić z tym, że on jest gwiazdą, a ty dopiero raczkujesz być może za parę lat staniesz się taką osobistością jak ike, off czy też moja nieskromna osoba" No cóż doświadczenia nabywa się całymi latami. :D

Gość prezent dziadka mroza
Żabo, to ile lat tu trzeba siedziec aby zostać osobistością?

ike "myślałam" I tu tkwi sedno problemu. i po co się przyznawałeś ?:P wiem, że krasnale boją się myślących kobiet:P kurcze co ja pier...mówię w ogóle boją się kobiet:P

"No ba! Moje skryte marzenie, to zaistnieć na łamach tak zacnego forum - nawet jeśli musiałbym się wspiąć po plecach takiej wyśmienitej osobistości jak Kafeteryjny Oferma." na razie to mi się wspinasz zaledwie po nogawce.

Gość IMO13861
ike "wiem, że krasnale boją się myślących kobiet" Dlatego tak swojsko się przy Tobie czuję. :P !offerma "na razie to mi się wspinasz zaledwie po nogawce." Czyli najgorsze jeszcze przede mną. :classic_cool:

Dlatego tak swojsko się przy Tobie czuję. a nochal ci rooooooooooooośnie (pewnie zresztą- skoro swojsko- nie tylko nochal :P)

Gość IMO13861
!offerma "raczej przede mną." W tym wieku? :classic_cool: ike "a nochal ci rooooooooooooośnie (pewnie zresztą- skoro swojsko- nie tylko nochal )" No cóż ewoluuje, aby dopasować się do standardów...oby tylko kręgosłup nadążył. :P

No cóż ewoluuje, aby dopasować się do standardów...oby tylko kręgosłup nadążył brawo! czyli jest szansa, że za parę lat będzie w końcu coś widać ?:P

długo już tu offerma siedzisz?

Gość IMO13861
ike "czyli jest szansa, że za parę lat będzie w końcu coś widać ?" Ważniejsze pytanie brzmi, czy za parę lat Twa 'swojska obecność' zdoła wprawić go w ruch. :P

ile lat już na tym forum?

Ważniejsze pytanie brzmi, czy za parę lat Twa 'swojska obecność' zdoła wprawić go w ruch no cholera! nie dość, że mały to jeszcze impotent!

no to osobistośc jak nic. idę wypić piwo i spać. milej nocy.

Gość IMO13861
ike "no cholera! nie dość, że mały to jeszcze impotent!" ...u siebie belki nie widzi (w sumie w porównaniu, to nie dziwię się, że belka niewidoczna). :P żaba Letycja "IMO, sądzisz po pozorach" To Ty kusicielka jesteś. :classic_cool:

osobistość czy nie osobistość to mam naprawdę serdecznie dosyć tego małego frustrata. rzygać mi się chce jak czytam te jego wypociny. sa tak głupie i pozbawione treści że szkoda słów. a frustrat za wszelką cenę chce tu zaistnieć i jak się czepi jakiegoś wątku to nie ma przebacz. biedny ten kto liczył na rozmowę o czymkolwiek poza tym ze imo jest karłem.

Gość IMO13861
!offerma "biedny ten kto liczył na rozmowę o czymkolwiek poza tym ze imo jest karłem." Cóż za słodka, słodka ironia - staruszku, nieświadomie przechodzisz samego siebie. :D

"To jak wreszcie. Boisz się, ale nie spróbujesz (jak w pierwszej części swojej wypowiedzi), tylko ograniczysz się do ideologii niechęci i związanego z tym koniecznego "przegrania"." Nie spróbuję, bo nie mam z kim, a sam się tam nie odnajdę. 🖐️

Gość IMO13861
!offerma "frustrat znowu się spocił." Nie opowiadaj nam tutaj o swoich nocnych zwyczajach! :classic_cool: "Nie spróbuję, bo nie mam z kim, a sam się tam nie odnajdę." Znowu! Założenia. Ale masz rację - nie odnajdziesz się. Pozostaje tylko bezsilnie narzekać. 🖐️

Gość IMO13861
!offerma "niech cię frustraciku moje zwyczaje nie interesują." Acha! To JA jestem frustratem! A ja głupi myślałem, że co innego nazwałeś tym pasującym mianem. :classic_cool: