Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CHMURZYSKO

straszna ciąża

Polecane posty

Gość aluska ...
Ja urodziłam zdrowe, a wymiotowałam ciagle...

a nie łatwiej byłoby Ci w takim razie żyć osobno? Pamiętaj o dziecku uśmiechaj się dla niego!

no i właśnie się tego boję NIESPODZIANKO, wszycy mówią drugi będzie zdrowe duga ciąża lepsza a ja sie boje ze jeszcze gorzej bedzie. Lekarze i ludzie zachowywali się jak roboty jakies nikt psychicznie nie wsparl no i juz nie urodze!

Gość takajedna_ona
no ale co wada genetyczna , czy tylko jakas wada czy jak/

wada wrodzona, wpisali nas do krajowego rejestru wad i moze kiedys dowiemy sie od czego tak sie stalo

Gość Bez zadnych nikow..
Ja miałam okropna ciaze, urodziłam zdrowe dziecko a po szczepieniu błonica/tezec/krztusiec przeszło NOPSZ nie mowiace do 4r.ż i wiele innych komplikacji..

Gość Bez zadnych nikow..
Tak odczyn poszczepienny. Teraz dobrze ale 4l przepłakane..

Gość a na czym ta
wada Twojego dziecka polegala?

Gość kalamarnica x
ja dobrze się czułam w ciąży, tylko pod koniec z plecami niewielkie kłopoty, lekarz mówił, że takiego przebiegu ciąży życzy wszystkim swoim pacjentkom... za to poród koszmarny, dziecko chore, tygodnie w szpitalach... też bym wolała adoptować, ale narazie mogę adoptować co najwyżej psa

W ogóle porody w tych czasach powinny wyglądać zupełnie inaczej. Ja miałam cesarkę (marzyłam o niej) a później i tak okazała się konieczna , straszne rzeczy się dzieją przy porodach naturalnych i ten ból, podejście lekarzy... dramat.

A do tego ta 'zachęta' ze strony Państwa Polskiego w postaci tysiąca złotych za co nie koniecznie kupimy wózek... Zero wsparcia psychologów nic, a później jeszcze słyszymy ' chciałaś to masz!'

Gość a dlaczego????????
DLACZEGO SĄ DWA CHMURZYSKA???? DUŻE I małe??????

Gość Jestem pod koniec 8 miesiąca
8 tydzień krwawienie i kilka dni w szpitalu, potem trauma czy krwawienie się nie powtórzy. Mały zdrowy jak wynika z USG, ale ja ciągle drżę. Po szpitalu okazało się, że mam bakterie w moczu (i tak nieustannie do teraz:/), czasami pokazywał się cukier i białko (lekarz uspokoił po różnych badaniach, że czasami nerki są za bardzo obciążone w ciąży i puszczają), badanie na glukozę źle wyszło, drugie już w porządku, krwawienia z nosa i dziąseł, zęby się posypały od żygania więc w trakcie leczenie bez znieczulenia. Wymioty do 5-6 miesiąca koszmarne jak nieustające zatrucie alkoholowe albo coś w tym stylu:/ ale to była sama przyjemność w porównaniu do stresu związanego z wynikami itp. Niech się dzieje to chce, żeby tylko mały był zdrowy, więcej mi nie trzeba.