Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość genialna słodka uwodzicielka

Udupiłam żonatego! Ha ha :D

Polecane posty

Gość dsggggggggggg
....Choć nie powiem, jego adoracja podobała mi się.... Czyli podobalo Ci sie to ze Cie podrywa .Pewnie liczylas na cos wiecej ale upsss okazalo sie ze ma zone i zawsze bylabys na 2 miejscu.To Cie tak zabolalo:P

Gość dsggggggggggg
to tez powiedzialas sowjemu facetowi ze Ci sie podobalo jak tamten Cie podrywal?

gdyby wszystkie panny tak robily z debilnymi samcami a nie od razu dupska nadstawialy to swiat bylby lepszy :) brawo autorko

Gość Szafranica99
Charmsy, ale on i tak ze swoja zona sie nie rozejdzie i ona tez go nie zostawi. Bo sa malzenstwem, zapewne maja dziecko. Myslisz, ze po jednym telefonie jakiejs malolaty, zona rzuci wszystko i zlozy papiery o rozwod? Bzdura. Dziewczyna sobie tylko klopotow narobi i tyle z tego bedzie miala.

Spotykalam sie z facetem przed dluzszy okres. Po pierwszym seksie powiedzial, ze ma dziewczyne. Trafilam na durnego faceta, bo mi wszystko o niej powiedzial, jak ma na imie, gdzie mieszka, ile ma lat etc. Oczywiscie, ze jej powiedzialam. Nie sa juz razem, bo do mnie dzwonil i mowil, ze nie wierzy, ze mu takie swinstwo zrobilam. To przeciez jego problem byl. Czasami faceci sa malopowazni.

wiesz zawsze dobrze wiedziec ze ma sie meza dupka :) a zonka co zrobi to jej sprawa...a facet na pewno ma jakas nauczke. Jak debil to nie zrozumie oczywiscie, ale co tam

Gość autorko bardzo dobrze
zrobilas jestes porzadną osobą i zrobilas to dla dobra jego rodziny szmaciarz niech nie straszy cię,za to można beknąć

Gość mężatka 23
Jakby wszystkie tak robiły z żonatymi, to byliby wierni. Dlaczego potępiacie dziewczynę a nie faceta.

Gość ajemutrzebawpierniczyc
a facet to jakis erotoman jebaany, czytaliscie ?,ze on autorke chciałby całą wylizać, ciekawe czy swoją żonę tak lizał cymbał,jeden.jak by mi ktos taki tekst puscił o moim,to bym go tak wylizała, żeby do konca swoich dni popamietał chujec jeden

Pozostaje mi mieć nadzieję że to jak wy to nazywacie prowo...i tak to traktuje ..ale jesli jakims cudem taka historia miała miejsce choć wątpię w to iż facet okazał sie taki idiotą...to genialna ..czy tam jakoś tak sie nazywasz...Ciebie już nie ma

hej jestem maxym... to nie prowo. Może kiedyś usłyszycie o mojej historii, jak to nagranie gdzieś opublikuję ;) Choć chciałabym je upublicznić jedynie w gronie jego znajomych i rodziny. Dziękuje tym, którzy pisali do mnie miłe słowa :) A do dziewczyn, które mnie próbują straszyć - śmieszne jesteści, takie hostorie, jak tu wymyślacie... Heheh to nie żaden przywódca mafii, tylko zesrany obecnie w gacie marny puszczający się człowieczek :)

Co jeszcze powiecie:)

:)

:)

Gość Grand Dominat
do genialnej słodkiej uwodzicielki Nie chcę Cię martwić kochanie, ale jak któregoś dnia obudzisz się związana i zakneblowana w bagażniku pędzącego samochodu to będziesz bardzo żałować swojego postępowania, wścibstwa i ingerowania w życie innych.

Gość hshshshkdklflf
trafila kosa na kamien...ale zastanowcie sie dlaczego facet sobie pozwalal na to,nie bojac sie konsekwencji....bo na palcach jednej reki mozna policzyc takie dziewczyny jak ty w skali na 1000 spotkanych przez niego,tego co on odstawia,nie bede komentowac bo to zalosne i niestety nagminne,jednak dla ciebie brawo!!! bo zadalas sobie trud zeby otworzyc oczy jego zonie...jednak pomyslcie ile jest chetnych dziewczyn ktore maja to gdzies czy jest zona,nawet je to bardziej kreci kiedy sie komus moga wbic w zwiazek............... Niedawno tez jeden do mnie ostro startowal,definitywnie go odstawilam...ale rowniez bylam po tej drugiej stronie gdzie dziewczyna na wreda wyciagnela mojego faceta z domu podczas swiat,a on polazl bez zadnych skrupolow

Dzięęki :) wiem, że niestety niewiele jest takich dziewczyn i dają omotać się żonatym :(

Gość annnullla
autorka bardzo dobrze zrobiła!!

Dowiedziałam się, że facet ma poważne problemy z teściem :D:D:D dostał za swoje heheh:)