Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszona85

wyjechac z dzieckiem z Angli bez zgody ojca

Polecane posty

Gość przestraszona85

Jestem od 2008 roku zona muzulmanina pochodzacego z Turcji. Chce sie rozwiesc ona tak samo. Mamy Rocznego syna i tu sie zaczynaja schody Mieszkamy w Anglii na chwile obecna nie pracuje, zajmuje sie synem, niemam zadnych srodkow do zycia. Maz kupuje jedzenie, potrzebne rzeczy dla malego ale nic po zatym. Nie daje mi zadnych pieniedzy, a do pracy tez nie pozwala mi isc Chce wrocic do Polski z synem, oposcic Anglie. Czy bez zgody meza mi sie to uda? Czy nie zostane zatrzymana na granicy . Planuje jednym slowem uciec z synem. Zwiazek malzenski zostal zawarty w Turcjii,ja umiejscowilam go w Polsce, a w Anglii nie umiejscowilismy malzenstwa. Maz powiedzial ze zrobi wszystko przy rozwodzie aby odebrac mi syna. Jakie konsekwencje czekaja mnie w Polsce? Wniosek o rozwod chce wniesc w Polsce. Boje sie ze strace syna. Prosze POMOZCIE !!!!!

Gość kochana, ja sie na tym
nie znam, ale jedyna moja rada to udac sie do prawnika i to dobrego. Głowa do góry

Gość przestraszona85
hmm ale ja tu nie moge zostac :(

Gość przestraszona85
Ukradne cie czemu odrazu glupia ? szkoda slow na takich typow ja Ty!

a co zyjemy w epoce kamienia lupanego i nikt nie ma pojecia jakimi skurwysynami sa ciapaci tak ? na wlasne zyczenie wpakowalas sie w takie gowno to teraz sie martw 🖐️

Gość przestraszona85
a jestes taki sam jak oni !!Mi sie nie ulozylo, ale znam szczesliwe malzenstwa !!

Gość Co znaczy, że 'nie
umiejscowiłaś małzeństwa' w anglii? Matko, polskiego nie znasz? Durnaś to i się dałaś zrobić:O Nie puszcza Cię do pracy? Przywiązał Cię za noge do kaloryfera? Jak chcesz uciec, skoro do tego intelekt potrzebny, a Ty w innej kolejce stałaś?:O

Gość pokój ***
idź do polskiego konsulatu i zapytaj jakie masz prawne możliwości wyjazdu z dzieckiem :)

Gość htrewqyioo
hej , nie [patrz na glupie komentarze, mozesz dziecko normalnie zabrac do polski, wg prawa europejskiego dziecko ma bycprzy matce, mieszkam w anglii i ci pomoge jak chcesz, masz rodzine wpolsce?

Nie możesz uciec, wszystko musi być załatwione. Co to w ogóle znaczy, że on Ci nie pozwala pracować? Jesteś poważna?

Gość przestraszona85
w anglii nie umiejscowilam aktu malzenstwa . wielkie kurwa dzieki, chcialam jakiejs rady ale jak widze to tu same glaby. wyzej dupe maja niz sraja !!! wiem ze zle zrobilam kazdy mi to mowil p[rzed slubem, stalo sie!!! wiem ze teraz musze poniesc za to konsekwencje !!!

Gość przestraszona85
htrewqyioo Tak mam rodzine , ktora na mnie czeka i pomoze mi ze wszystkim!

Gość htrewqyioo
edzio,oszczedz sobie , nie pomagasz to wyjazd....

Gość eee tam....
Jakie obywatelstwo ma dziecko? To po pierwsze? Jaki paszport? Jak macie polskie obywatelstwo i polskie paszporty to niech wam rodzina w PL kupi bilety, jakis znajomy niech zawiezie na lotnisko i jedz. Goezej jak dziecko nie polskiego obywatelstwa.

Gość już po empiku
też myślałem o ucieczce z kraju i wyjeździe do Anglii. też byłem w MEGA DOLE, było ciężko bo pracowałem w empiku ale musiałem zrezygnować z pracy bo ciągle byłem chory. siedziałem w domu i załapałem się na program partnerski Chomikuj, kokosów może nie zbijam, ale przetrwać ciężkie czasy się uda. http://chomikuj.pl/?page=464695 jakby ktoś był zainteresowany to tu sobie można założyć konto. i głowa do góry, ciężkie czasy się przetrwa tylko trzeba walczyć, nawet przez komputer można zarobić kilka złotych.

Gość przestraszona85
dziecko obywatelstwo ma tylko polskie, a paszport tymczasowy tez polski wazny do polowy czerwca. pieniadze na bilet mam. boje sie czy mnie z lotniska nie zawroca.

Gość htrewqyioo
no to teraz tak, jakie obywatelstwo ma dziecko? Czy twojmaz ma obywatelstwo brytyjskie? masz dostep do waszych dokumentow? Rada: powolutku kseruj i zbieraj wszytskie dokumenty , absolutnie wszytskie wlacznie z akrem malzestwa itd, jak juz wszytsko zabezpieczysz to powiedz mamie czy tamkomus niech ida do prawnika lub przesla ci pieniadze i ty idz do prawnika namiejscu i zapytaj sie czy masz porawo dziecko przewiesc, czy sa jakies wymagane dokumety. i pozniej przygotuj bilety, ztn rodzina niech zakupi bilety, spakuj jedna torbe aby nie robic podejrzen i jak on sie uda do pracy to wyjezzdaj do poslki. Jak juz dziecko bedzie bezpieczne to rozwiaz sprawe rozowu, mozna zalatwic przez konsulat w polce nie ma problemu.. idz do prawnika! to na 100%

Gość htrewqyioo
i zrob to poki paszport wazny!!!!!!!!!!!!! bo pozniej juz musi byc zgoda rodzica a wiec nic juz nie zrobisz. Gdzie mieszkasz w Anglii?

Gość htrewqyioo
A swoja droga dlaczego postanowiliscie sie rozwiesc? co byla przyczyna rozpadu zwiaku? tak z ciekwosci pytam , nie musisz odpowiadac jak nie cchesz

Gość przestraszona85
no i najwazniejsze czy w polsce nie beda mi chcieli go odebrac. bylam u prawnika doradzil zeby tutaj w anglii rozwiesc sie . nie dopuszczam takiej mysli nawet ! W Angli rozwod przez Ambasade Turecka , niema mowy, ja chce zalatwic rozwod przez Polske.

rozwodzą się bo zamiast szmalcu zabawy i bananowego życia ma zakaz pracy dzieci i dom, to powod rozwodu, ciekawe czy koran zna pindunia