Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszona85

wyjechac z dzieckiem z Angli bez zgody ojca

Polecane posty

Gość przestraszona85
mam wszystkie papiery przy sobie, maz nawet niema zielonego pojecia gdzie one sa w domu. W Londynie mieszkam a dokladnie na Oval.Jezeli rozwod bedzie zalatwiany przez strone turecka to moge stracic syna. wiec musze wyjechac !!Maz niema obywatelstwa Brytyjsiego, ma jedynie rezydenture do konca 2014 roku, ja wystapilam o rozwod. Wydaje mi sie ze slub byl tylko zeby dostal tutajw anglii staly pobyt. Duzo do pisania.

'rozwodzą się bo zamiast szmalcu zabawy i bananowego życia' otoz to! bo sa takie naiwne ze wieza w ich obiecanki cacanki jakimi to beda ksiezniczkami oplywajacymi w luksusach, te biegna do oltarza po czym wszystko peka jak banka mydlana

Gość htrewqyioo
mozesz normalnie rozwiesc sie przez ambasade w polscenie ma problemu tylko bedziesz msuiala duzo zalatwiac, ale za to bedziesz sie czula bezpieczmiej, anglia nie ma nic do tego, pastwa zainteresowane to turcja i polska, w anglii tylko mieszkasz, nie bralas tutaj slubu, najwazniejsze sa dokumenty ! abys pozniejnie miala problemu. Musisz byc twarda obmyslic plan i rozne opcje inaczej bedzie ciezko. A ten twoj maz to nie moze po ludzkuu sie rozwiesc? tzn np dac normalnie rozwod i npze wakacje spedza z nim czy jakos tak? No przeciez musial cie kiedys kochac skoro zdecydowaliscie sie na dziecko i slub? Hm?

Gość przestraszona85
oszczedzcie sobie takich komentarzy. caly czas tutaj pracowalam, do momentu urodzenia dziecka. od panstwa tez nie dostaje zadnych benefitow. wszystko bylo ok do czasu jak zaczely sie klutnie o wiare syna!

ukradne cie tak wiec podsumowując mam gdzies co ja czeka :classic_cool: ma na co zasluzyla

Gość wdkhfjbmnv
laska uciekaj i sie nie yastanawiaj !!! nie cofna cie z lotniska w zadnym razie, dziecko jest z matka i masz prawo z nim byc gdzie ci sie podoba. moim zdaniem nawet gdyby ojciec dziecka zglosil w tym czasie zaginiecie/ urpowadzenie to policja nic z tym nie zrobi bo pierwsze ze za malo czasu a po drugie ze dziecko ma polski paszport wiec nie moga cie zatrzymac na lotnisku ani nigdzie indziej. jesz do polski, poucinaj kontakty w anglii, tak zeby maz cie nie znalazl, jak tutaj wytoczy proces o ustalenie widzen z dzieckiem to i tak nie moga cie ekstradytowac, wtedy musisz ustalic ze widzenie tylko na terenie kraju tak zeby ojciec nie mogl malego zabrac do anglii. ale to juz na daleka przyszlosc rady, poki co zabieraj sie do polski bo tracisz czas i dzialasz na swoja niekorzysc

pierdolicie glupe babska jak potluczone 'nie cofna cie z lotniska w zadnym razie, dziecko jest z matka i masz prawo z nim byc gdzie ci sie podoba.''

Gość przestraszona85
Nie osądzajcie mnie tak surowo. Przyznam nie czytałam koranu i nie znam religii islam. to co mnie spotkało to nie życzę żadnej dziewczynie, jest mi ciezko, nie moge wyjsc do sklepu, nie moge zrobic nic bez zgody meza. Moj koszmar trwa tak dlugo. teraz mysle ze moge byc znow w ciazy co by sprawe skomplikowalo.

Gość htrewqyioo
no a bez aktu malzestwa wizy nie dostanie:) takze glowa do gory

Gość wdkhfjbmnv
uwazasz ze maja prawo ja cofnac?

Gość pokój ***
dziecko obywatelstwo ma tylko polskie, a paszport tymczasowy tez polski wazny do polowy czerwca. pieniadze na bilet mam. boje sie czy mnie z lotniska nie zawroca. nie mają prawa chba, skoro masz prawo do opieki nad dzieckiem i dziecko ma polski paszport.

Gość uwaga TURCY !!!
TRZEBA POWIADOMIĆ TURKÓW Z TEGO MIASTA ! LASKA MOZE NAWIAĆ !

Gość uwaga TURCY !!!
OVAL NIE JEST DUŻY. ILE MOŻE BYĆ TURKÓW CO MAJĄ ŻONY POLKI LAT 26 Z DZIECKIEM ?

Gość wdkhfjbmnv
ej ukradne cie wypowiedz sie bo ciekawi mnie twoje zdanie, na razie nic konstruktywnego nie proponujesz tylko siejesz zlosliwe komentarze i krytykujesz reszte, dlatego powiedz co myslisz ze laska powinna zrobic w takiej sytuacji?

Gość eee tam....
Przestraszona, nie sluchaj tych mundrych tutaj. Bierz dziecko, na szczescie jest polskim obywatelem. W Polsce wniesiesz o rozwod. Idz do prawnika w kraju. Powodzenia!

gdyby to byl polak, wloch, francuz, niemiec a nawet kurwa ukrainiec, a ze to ciapaty to niech sama sobie radzi, nie bede jej rad udzielac, dobrze wiedziala jacy, a za glupote sie placi slono

Gość przestraszona85
Jak się mocno postaram, potrafię sobie zajrzeć w dupę :)

Gość przestraszona85
Nie mogę tak wyjechać, muszę się spakować, muszę poczekać aż pójdzie do kebaba, teraz rzadko wychodzi na dłużej ma pracowników i siedzi w domu, może coś czuje pilnuje mnie nie wiem. kebab jest w tym samym domu, moze mnie widziec jak bede szla z dzieckiem, nie wiem jak to zrobic

Gość przestraszona85
ten wyzej o dupie to podszywacz

Gość fdghfhjgmjm
ukradne cie twoje zdanie na ten temat ze ma radzic sobie sama juz znamy, juz to napisalas duzo wczesniej, ale ja sie pytam co ona ma zrobic w sytuacji gdy wprowadzi swoj plan ucieczki w zycie, mowisz ze ja zatrzymaja na lotnisku?

Gość przestraszona85
boze to straszne, ten kwas, jakim trzeba byc czlowiekiem zeby dopuscic sie takiego okropienstwa. moj maz nie jest tak zdemoralizowany, mnie by tego nie zrobil ale tak strasznie zal mi tych kobiet, potworny widok

a skad wiesz ze nie zrobilby? poki co siedzisz grzecznie w domciu to moze nie, ale jak sprobujesz uciec to niewiadomo co mu strzeli do arabskiego lba

Gość fdghfhjgmjm
nie podniecaj sie bo jeszcze nie wiesz czy i ciebie to nie spotka, nie wiesz do czego mezulek jest zdolny. pakuj manatki i nie czekaj zeby sie przekonac

Gdy jedno z rodziców wyjeżdża z dzieckiem na stałe za granicę, nie powiadamiając drugiego, mamy do czynienia z uprowadzeniem

Gość przestraszona85
bez przesady, jest nerwowy i jest islamista ale kwasem by mnie nie oblał, on jest jakby to powiedzieć na wyzszym poziomie niz reszta o ktorych piszecie. jest inteligentny i zna 4 jezyki, jest oczytany i brzydzi sie przemoca. Moglby uderzyc w twarz albo popchnac ale nigdy nie zrobil by takiego bestialstwa, to straszne, biedne kobiety

Gość przestraszona85
ukradne cie, ty chyba jesteś jakaś jebnięta

Gość moja kolezanka
tez uciekala z dzieckiem z angli,rok temu.Kupila bilety tak zeby sie jej maz nie dowiedzial,potem zaczela udawac ze chce naprawic zwiazek zeby stracil czujnosc,pewnego dnia wyslala go na ryby z kolegami a sama w autobus i na lotnisko,zorientowal sie dopiero gdy byla juz w polsce,podal sprawe do sadu,ale to byla inna sytuacja bo potem zrezygnowal a ta wariatka wrocila do niego po roku