Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszona85

wyjechac z dzieckiem z Angli bez zgody ojca

Polecane posty

Gość chilliredka
nic jej w konsulacie nie pomoga pff

Gość fdghfhjgmjm
nie ma co sie na siebie obrazac, bylo tak i bedzie

Gość żuligarsąetmłaaaaa
chilliredka zamiast fukac i chwalic sie,ze masz meza muzulmanina, pomoz dziewczynie albo doradz cos. pisala,ze dziecko ma polskie obywatelstwo i polski paszport. skoro konsulat jej nie pomoze, to co ma robic? nie wyjsc, nic nie moze zrobic, to co? ma siedziec i uzalac sie na forum? poradz cos,zamiast fuczec

jak konsulat nie pomoze to moze niech postara sie uzyczyc swojego doopska innemu arabkowi, z innym na pewno bedzie miala jak w niebie

Gość fdghfhjgmjm
przez poprawnosc polityczna nie mozna glosno mowic co sie na ten temat mysli, a szkoda, moze kogos by to czegos nauczylo

Gość żuligarsąetmłaaaaa
ukradne cie ja tez tego nie rozumiem, rasistka nie jestem, ale przeciez kazdy wie, co to z anarod. w anglii tym bardziej nikt ich nie lubi. polowa moich znajomych jest w londynie i tylko narzekaja na nich. nie wiem co tymi dziewczynami keiruje, nie zrozumiem tego nigdy, ale no coz, maja dziecko/a moze nawet autorka jest w kolejnenj ciazy, chce sie rozwiesc i zaczac zycie na nowo.

Gość żuligarsąetmłaaaaa
ukradne cie no dobra,zalozmy,ze swedzialo je te ci psko;) ale kazdy zasluguje na druga szanse,cokolwiek by sie dzialo. takze jak dziewczyna oprztomniala, chce walczyc o siebie i dziecko.

Gość fdghfhjgmjm
ukradne cie nie ma w tobie ani odrobiny litosc dla ludzkiej glupoty?

14:36 [zgłoś do usunięcia]żuligarsąetmłaaaaa ukradne cie no dobra,zalozmy,ze swedzialo je te ci psko ale kazdy zasluguje na druga szanse,cokolwiek by sie dzialo. takze jak dziewczyna oprztomniala, chce walczyc o siebie i dziecko. wczesniej poinformowalem/am, ze to nie jest 13 wiek naszej ery, wszyscy wiedza co to za narod, wiec wspolczuc mozna jedynie glupoty delikatnie mowiac zlotko, nie?

Gość żuligarsąetmłaaaaa
no zgadzam sie, skalamalbym jakbym napisala,ze nie. no nie wiem co wiecej napisac... moge pozyczyc jedynie powodzenia autorce.

Gość fdghfhjgmjm
logiczne

Gość fdghfhjgmjm
no juz nie przesadzaj, bezsensu porownanie

Gość żuligarsąetmłaaaaa
no dobrze, masz duzo racji, ale... ale temat jest o tym,co ma zrobic dziewczyna,zeby uwolnic sie od tego!!!! nie linczyjmy jej za "bledy".

Gość chilliredka
odezwij sie do mnie na priv autorko no nie bede rozmawiac wsrod ludzi ktorzy nie maja pojecia o czym mowia. Jak sie odezwiesz to dam CI moje gg

Gość chilliredka
hahah fajnie :) Boze jak to wszystko zabawne:D:D

Gość żuligarsąetmłaaaaa
chilli z czego rżysz? nie wierze,ze masz super zycie z muzulmaninem. pewnie ejstes podporzadkowana itd. nie szydz z ludzi, ktorzy maja odmienne zdanie. a jak chcesz pomoc autorce,to podaj jej swoje namiary, bo z tego co widze,nie wiem na jaki prv ma sie do ciebie odezwac. mzoe naparwde ktos potrzebuje pomocy.

14:59 [zgłoś do usunięcia]żuligarsąetmłaaaaa chilli z czego rżysz? nie wierze,ze masz super zycie z muzulmaninem. pewnie ejstes podporzadkowana itd. nie szydz z ludzi, ktorzy maja odmienne zdanie. a jak chcesz pomoc autorce,to podaj jej swoje namiary, bo z tego co widze,nie wiem na jaki prv ma sie do ciebie odezwac. mzoe naparwde ktos potrzebuje pomocy. jak to jaki priv? ona przeciez mysli ze jest na czacie :)

Gość żuligarsąetmłaaaaa
ukradne cie hahaha:) moze byc:)