Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagodka.74

Nieznosny 5-cio Latek

Polecane posty

Moj syn 4,5 lata zostal wczoraj sam z babcia w domu (z ta babcia napewno nie ma przelewek bo to twarda i konsekwentna baba) ale jak sie okazalo synus zamknal sie w lazience na 1,5 torej godziny, powtarzam poltorej!!! i przez ten czas siedzac tam cicho powylewal wszystkie szampony, powyciskal pasty do zebow z tubek itp... babci mowil, ze jej drzwi nie otworzy i mowil zeby sobie poszla z tad. Babcia z nami mieszka wiec on jest do niej przyzwyczajony. Poczym wyszedl z lazienki poszedl spac i kazal jej wyjsc z pokoju, nawet nie chcial aby ona mu poczytala...itd, itd... Akurat tak sie zlozylo ze wykupilam mu bilety do teatru z babcia nastepnego dnia no i poprostu musieli isc ... wiec jedynie co mu powiedzielismy to ze zabiera babcie do teatru w ramach przeprosin?! Co wy zrobiliscieby w takiej sytuacji? Czy mieliscie podobne? Czy to moze nie jest normalne zachowania dziecka a moze jest? czekam na rady. dodam ze syn ma mlodsze rodzenstwo ale nie jest zaniedbywany i nie ma powodu nawet czuc sie tak.

??? Po pierwsze powinnas miec drzwi do lazienki z mozliwosia otwarcia od zewnatrz!

Gość a po drugie!
"na 1,5 torej godziny, powtarzam poltorej!!!" "i mowil zeby sobie poszla z tad." hahaha

Pomijając twój poziom intelektualny to masz niewychowane dziecko. Z jednej strony dzieciak mądry bo dąży do swojego i jest nieugięty. Będziesz miała z nim ciężko ale kiedyś w przyszłości może dużo osiągnąć.

Moi by nie poszli do teatru. Ja jestem wredna jeśli o to chodzi i bez litości. Nie raz już odwołaliśmy wyjazd który mial byc frajdą bo sobie na niego nie zasłużyli. Wyjasnilabym na spokojnie ze kupilam bilety ale nie ma wyjscia za karę i ze babcia idzie sama do teatru/ albo babcia nie idzie a bilety oddajesz jakiemuś grzecznemu dziecku/ albo wywalasz do kosza i przepadają.

Gość a po drugie!
ja ci odpowiedziałam przecież :P