Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o matko bosko

Węgrzy wyszli na ulicę - a my co?

Polecane posty

Gość majka598235
Nic nie boli. To ciebie dupa tylko chyba bo gadasz jak przeruchany przez tę bandę.

Gość gość
Nie. Dobrobytu nie ma i długo nie będzie.Jest po prostu w miare normalnie.Podstawowym wskaznikiem kryzysu jest recesja czyli minusowy PKB.Moze nie podstawowym a jednym z najwazniejszych wskaźników...

Gość gość
"Nic nie boli. To ciebie d**a tylko chyba bo gadasz jak przeruchany przez tę bandę."No to odnieś się merytorycznie do tego co napisałem.I wskaż, wraz z uzasandieniem, zdania w których nie mam racji...Tylko merytorycznie...:D

Gość platfusowa dziffko
szmatyn wypierdalaj do swojego tematu POjebusie :O

Gość taki tam facet nic specjalnego
z tobą nie da się merytorycznie bo bredzisz w każdym temacie w którym ktoś krytykuje rząd i używasz debilnych "dowodów" w rozmowie, zupełnie jak ci debile z cyrku, a jak jest - każdy wie i widzi🖐️ nie będziemy cię trolu karmić kolejny raz :classic_cool:

Gość krówka mleczna
Shatyn, danymi można manipulować. Skąd wiesz, że rząd mówi prawdę? Pamiętasz co było na Węgrzech jeszcze kilka lat temu? Grecja też weszła do strefy euro, bo zawyżali wyniki gospodarcze, a teraz są bankrutami. Ostatnio czytałam, że nasze pkb jest na poziomie 4%, a w przyszłym roku ma spaść o połowę. Tak więc nie przędziemy zbyt dobrze.

Gość gość
"z tobą nie da się merytorycznie bo bredzisz w każdym temacie"Nie możesz napisac nic merytorycznego bo ja "bredzę" ?Tak bardzo jesteś uzalezniona od moich "bredni" ?Moze spróbuj to leczyć....:D

Gość krówka mleczna
poprawka NASZ pkb to to on jest, tzn. produkt, rodzaj męski.

Gość bcvbbvbvc
I bardzo dobrze

Nieudacznik który naobiecywał, naściemniał, nawtykał kitu i nawet nie ma honoru przyznać się do błędów tylko dalej rujnuje co się da i prowadzi kraj nad skraj przepaści

Gość gość
"Shatyn, danymi można manipulować. Skąd wiesz, że rząd mówi prawdę? Pamiętasz co było na Węgrzech jeszcze kilka lat temu?"Dltego bardziej opieram się na danych i opiniach fachowców z innych krajów...A co do prawdy...Po sprawie greckiej, były duże kontrole w innych krajach UE własnie pod kontem podawania fałszywych danych... W Polsce nic złego nie znaleziono.

Gość gość
"Ostatnio czytałam, że nasze pkb jest na poziomie 4%, a w przyszłym roku ma spaść o połowę. "MA spaść o połowe bo nadchodzi druga, jeszcze gorsz fala kryzysu światowego...

Gość ptasiek nastroszony
zadłużone golasy o świadomości pantofelka nie pojmą prostej prawdy , że jak się na kredyt żyje to trza najpierw by wyjść na zero spłacić kredyt czyli wyzerować minus by móc zacząć żyć na plus . ale matematyki nie było na maturze to kilka roczników matołów nam przybyło.

Gość majka598235
Ano bredzisz twierdząc, że jak PKB jest dodatnie to nie ma kryzysu. Takiego propagandzisty czerwonego jak ty to nie ma drugiego. I perfidnego manipulatora.

główny argument na kafe jak ktos nie ma argumentów to wlasnie 'nie będę z tobą gadał bo bredzisz" :D tutaj nikt nie przedstawi konkretów bo wiekszosc powtarza bezmyślnie za mediami, za politykami, swoimi guru ajkies slogany a zapytaj szczegółowo o co chodzi to 90% nie będzie miało zielonego pojęcia:D sprawdzalem to nie raz tu na kafe.

Gość gość
"Nieudacznik który naobiecywał, naściemniał, nawtykał kitu i nawet nie ma honoru przyznać się do błędów tylko dalej rujnuje co się da i prowadzi kraj nad skraj przepaści"O kim mowa ? O Jarosławie Kłamiącym Przegranym ?No fakt...:O

Gość gość
"Ano bredzisz twierdząc, że jak PKB jest dodatnie to nie ma kryzysu."Czyli wg ciebie kraj który się rozwija może być w kryzysie ?:D:D:D

a kto pożycza jak nie Tusk? setki miliardów których nigdy nie spłacimy? A Sikorski nawołujący do NWO i zlikwidowania Polski na rzecz stanu unijnego pod rządami niemiec to co to ma być?

Gość gość
"Takiego propagandzisty czerwonego jak ty to nie ma drugiego. I perfidnego manipulatora."Liberał czerwonym ?Też się na tym nie znasz ?:D:D:DWskaż moja jedną manipulacje i uzasadnij dlaczego tak uważasz...

Gość gość
Każdy pożycza. NAwet takie potęgi jak Niemcy czy USA... A tym bardziej Polska która dopiero buduje gospodarkę...

Gość majka598235
Eh ty gnido... i już manipulujesz wypowiedzią. Kaczyński jest premierem tak?

Gość majka598235
A co konkretnie Polska buduje za te pożyczki? Jakieś przykłady?

Gość gość
Sikorski nigdzie nie powiedział o likwidacji Polski... Nie słuchaj radia ma ryja...:O

Gość gość
"Kaczyński jest premierem tak?"A ja tak napisałem ?Gdzie ?

A Sikorski nawołujący do NWO i zlikwidowania Polski na rzecz stanu unijnego pod rządami niemiec to co to ma być?" buahahahhahahah powtarzasz za radiem maryja tak? cytat wypowiedzi tuska gdzie proponuje likwidacje polski i stworzenie stanu unijnego ... cytat z jego wypowiedzi jakiejkolwiek

Gość gość
"A co konkretnie Polska buduje za te pożyczki? Jakieś przykłady?"Np drogi...

Gość gość
"Tym razem to znowu ja/z banem"Za co ban ?

Gość ptasiek nastroszony
a mamy inne wyjscie jak przystapic do NMO? SKORO BRUDNE SKLOCONE ZLODZIEJSKIE POLACTWO-ROBACTWO nie umie sie samorzadzic we wlasnym kraju to trzeba oddac piecze tym ktorzy sa znani z porzadku i uczciwosci czyli Niemcom. albo Żydom Ci najmadrzej umieją pinięndze pomnażać. polactwo umie tylko przetracic to co mu Natura dała. nie możemy być sami i suwerenni bo jak zwykle się skrzywdzimy bardziej niż by nas ew. obcy skrzywdzili.

Gość majka598235
Zapoznaj się poyebie ze stenogramem z jego wypowiedzi. I ogólnie spierdalaj bo mam dość twoich prowokacyjnych gierek śmierdzielu🖐️ Jak zwykle - jak się gubi to albo wymyśla, że ktoś popiera Kaczyńskiego albo że RM słucha. Psychopata skończony :(

Gość gość
:D:D:D