Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 001:(

DObry stomatolog Wrocław!pilnie!

Polecane posty

Omnident na Krzykach albo na Powstańców Śląskich, możesz też zarejestrować się online na ich stronie omnident.pl

Gość Jaca6
jak ktoś jest z Krzyków to niech zgłosi się do Omnidentu na Ślężnej 185. Kiedyś musiałem awaryjnie wyrwać zęba, bo wyjeżdżałem na dłużej z kraju i wolałem z tym nie czekać. Szybko się z tym uporali i co najważniejsze, nic mnie później nie bolało. Mam do nich nr: 795 560 222

Gość Garou55
Ja chodzę do OmniDentu na powstańców śląskich - zawsze do dr Szczombrowskiej. Jeszcze nigdy mnie nie zawiodła i nie trzeba chodzić na żadne poprawki.

Gość maly_jon
OmniDent - porządna firma. Mają tylu specjalistów, że zaradzą chyba każdemu problemowi. Leczę się u nich długi czas i nie zamierzam przenosić się gdzieś indziej.

Gość skapiec
W Omnidencie na Ślężnej uratowali mi już parę zębów. No i zrekonstruowali mi jedynki, które miałem poważnie ukruszone.

Gość Paw0008
Witam Doktor Anna Tomaszewska to bardzo dobry stomatolog. Ostatnio byłem u niej w dzielnicy Karłowice, szczególnie protetyka wyszła świetnie. Lekarz z powołania, sumienny, pozytywnie nastawiony, nawet do marudzącego pacjenta, jak ja i do tego elastyczne terminy. Polecam z całego serca. Adres Kasprowicza 7a/2 www.stomatologiatomaszewska.pl

Ja ostatnio byłam w omnident, bardzo miła obsługa, ząb zrobiony dobrze jak na razie wszystko jest ok niedługo będę się wybierać tam na oczyszczanie więc dam znać jak poszło;)

w omnidencie przyjmną Cię szybko i zrobią wszystko jak należy i też nie wybulisz całej pensji

Gość patroks
moja ulubiona dentystka to dr Szczombrowska z Omnidentu, zawsze usmiechnieta i przede wszystkim profesjonalna. Nie mam zadnych problemow z zebami zrobionymi przez nia

Gość MateuszMarkiel
Ja polecam dr Pawła Studnickiego z http://studniccy.pl Byłem jakiś czas temu, wszystko fajnie i przejżyście.

Gość Wrocławiak071
Ale żałosny wątek, sami stomatolodzy zachwalają swoje gabinety. Ludzie ogarnijcie się.

Gość Aneczka877
nie wiem czy już ktoś wspominał o Marzenie Dominiak z gabinetu DUO-MED? :) Jeśli nie to ja wspomnę i polecę, bo to fachowiec na każdym polu, a szczególnie jeśli chodzi i przypadki tzn. "nietypowe". :) Służy radą, fachową! jeśli chodzi o ból nigdy na to nie narzekałam na to ;) również w kwestii chirurgii stomatologicznej co ważne! nie odsyła do jakiś dziwnych gabinetów na terenie Wrocławia tylko wszystko fachowo na miejscu :)

Gość gość
ja również polecam DUOMED Wrocław w M.Dominiak. :) Można liczyć na kompleksowość a to bardzo ważne. Przy okazji korzystam tam także z dzieckiem z usług ortodontycznych, więc dwie pieczenie na jednym ogniu.

Gość gość
Nasza cała rodzina leczy się u doktor Marty Hryncewicz w MHDENT (www.mhdent.pl) ceny bardzo przystępne i co najwazniejsze calkowicie bezbolesnie. Mamy z mezem blisko z pracy (gabinet na Muchoborze Malym)

polecam anadent na kuźnkach. Zespól specjalistów wspólpracujących ze sobą a nie konkurujących .Mają chirurga, ortodontę oraz specjalistę od endodoncji. Mikroskop i RTG na miejscu. Słyszałam wcześniej różne opinie, ale teraz naprawdę zmieniła się kadra i szczerze polecam. Najważniejsze przy najmniej dla mnie bez bólu:) http://anadent-annawojtyla.pl/oferta/

Gość Maurycy8745
Dr. Szczombrowska z Powstańców, dobrze,szybko i prrrrawie nie bolało ;)

hej ja regularni chodzę tu http://novidental.pl i mam bardzo dobre zdanie o tym gabinecie:) profesjonalne podejście to ich główny atut a do tego miła obsługa i bardzo fachowa:)

Gość gość
We Wro nie znam, ale chetnie polecę ci stomatologa w Oleśnicy - bardzo blisko Wrocławia a bez porównania... http://www.mikrostoma.pl/

Gość Kaja21wroc
Ostatnio zmieniłam stomatologa chodzę na Ślężn do Omnidentu, mają całkiem dobrą cenę jak na studencką kieszeń. Przeleczyłam tam kanałowo dolną piątkę i jestem zadowolona, ładnie wygląda i się trzyma tylko czasem trzeba u nich czekać bo jest spora kolejka ale polecam.

Gość aurelia17
Chodziłam do różnych poradni we Wrocławiu i wszędzie świeżo założone plomby wypadały, w końcu trafiłam tutaj http://www.mediconcept.pl/stomatologia-p26.html i mój koszmar się skończył, wyleczyłam zęby i jestem zadowolona ;)

Gość gość
My z mężem chodzimy do Dental Perfect na Wawrzyniaka. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze świadczonych usług. Dużym plusem jest to, że profesjonalnie zajmują się również dziećmi i pierwsza wizyta naszej Aśki u dentysty nie była dla niej traumatycznym przeżyciem. Mają dobre podejście do maluchów.

Gość cost
Nie polecam pani Bielak przy ul. Kościuszki 108A, nie wystarczy że byle jak robi to jeszcze naciąga na kasę

Gość Barto
dr Piotrowicz z anadentu polecam szczerze . Sympatyczna osoba i wspaniały lekarz

Gość oktawia88
Mojego zęba, który przez dwóch innych lekarzy skazany był na usunięcie, wyleczyłam tutaj http://www.luksdent.pl/ :) Bezboleśnie ( przy znieczuleniu ) i właściwie nie drogo :)