Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chica bonita y muy triste

faceci boją się ładnych i inteligentnych kobiet!

Polecane posty

żabciu wcale nie, ja jestem niezwykle skromną osobą, ale jak się rozkręcę i opowiem facetowi o moich pasjach, zawsze jest to odbierane pozytywnie :)

Gość a jakie macie pasje o wy
niezwykłe kobiety? umieramy z ciekawości, no piszcie!

Gość hmmmmmmmm............
Najlepiej, żeby facet też miał pasje, a jeszcze lepiej, jak niektóre z nich są wspólne, wtedy można razem żeglować, zwiedzać świat, zawsze to przyjemniej, niż samemu...

Fiku, z tym, że ich to przerasta, to tak sobie mów... wiekszość facetów przerażaja inteligentne kobiety, mnie takie pociągaja nawet jesli nie sa na pierwszy rzut oka atrakcyjne

Gość bo pytanie drogie panie
"niektórzy faceci wola się nie wysilać i zająć się innymi laskami bo wiadomo w przypadku takiej dziewczyny musieliby się bardziej postarać" no tak, tylko teraz pytanie - jaki jest powód, dla którego miałby się bardziej postarać? bo z tego co piszesz wynika co następuje : znajdzie taką o którą się mniej stara - ona będzie nim zachwycona znajdzie taką o którą trzeba długo i silnie zabiegać - ona go będzie miała w dupie i będzie mieć wielu chętnych w kolejce wychodzi na to, że gość wybierając tamte, nie Ciebie po prostu postępuje logicznie

"owszem mnie tez zawsze słuchają uważnie, a potem sie wycofują, bo to ich przerasta" a możecie zdradzić co wy takiego fascynującego robicie? no bo przykro mi to stwierdzić ale ludzie raczej lekceważąco traktują zainteresowania innych. no chyba że jest to malowanie obrazów które potem "idą" po 100k usd w galerii w nowym yorku.

Jest w tym trochę prawdy, niestety. Moje ostatnie doświadczenie, facet mądry, oczytany, w mailach świetna rozmowa, "płynęliśmy" na każdy temat. Spotkaliśmy się i porażka, nie mógł wydusić słowa, durnie się uśmiechał i ciągle powtarzał jaki to jest zdenerwowany. Kurcze, nie mamy 17 lat, żeby zachowywać się, jak w dzieciaki ;(

Gość ruda zielonoooooka
"z taka uberwoman to chyba niemożliwe " -mozliwe, mozlie,garantuje tez ze znajdzie na to mnóstwo czasu a nawet poswieci ajkiesswoje zajecia zby byc tylko z Nim. Bo miłosć to miłosć. Dla mnie nic się bardziej nie liczy niz uczucie jakim darze mojego partnera. Dla Niego jestem w stanie poświęcić wiele rzeczy - i on dla mnie też.

aburabi - Jestem atrakcyjna :) jak możesz w to wątpić! choć przyznaję się, że swój intelekt oceniam wyżej niż urodę :)

"pasja srasja kuźwa. w normalnym życiu nie ma miejsca na pasję, no chyba że ma się wspólne albo jest się samemu i poświęca się tylko tej swojej pasji" może trochę przesadzone ale część racji jednak w tym jest. a wy z tymi swoimi "pasjami" to mi coraz bardziej kojarzycie się z "panią alutką" z serialu "rodzina zastępcza". fakt, mało kto potrafi to znieść.

Gość hmmmmmmmm............
Ktoś musi mieć smutne życie, bez pasji, praca tylko po to, żeby zarobić... ja tam wolę robić to co lubię, co mnie interesuje i w pracy i po pracy...

"choć przyznaję się, że swój intelekt oceniam wyżej niż urodę" chyba JESZCZE WYŻEJ :D

Ja kończac swój udział w tym wątku napisze, że kiedyś na internecie poznałem kobietę piszącą w ten sposób. Pomyślałem- o kurcze skup się bo to niepowtarzalna okazja na poznanie kobiety o której zawsze marzyłeś. popisaliśmy z godzinę i wyszło, że ona wcale żadnej pasji jednak nie ma. na koniec wysłała mi zdjęcie- ostra nadwaga. Zresztą logicznie rzecz biorąc- kto by nie chciał takiej kobiety? no właśnie każdy by chciał... ale gdzie takie są? dawno zajęte :(

Gość MarcinUam87
Śmieszy mnie to, że zganiacie na facetów wszystko. I to jest to, uważacie, że nie popełniłyście błędu, a facet od tak sam się wystraszył. Przecież to Nonsens ! Zawsze jest jakaś "przyczyna", skupcie się na tym, a nie na "skutku" tej, że przyczyny.

Gość ruda zielonoooooka
bo pytanie drogie panie : dlaczego uważasz ze " taką o którą trzeba długo i silnie zabiegać" -bedzie miała go w dupie?? BŁĄD W MYŚLENIU !!!!

fiku, ale ja juz pisałem, najbardziej interesują mnie te inteligentne, one później stają sie atrakcyjne, przyslij zdjęcie, urode/atrakcyjność ocenię, chociaż, mogę nie byc obektywny, ech ta inteligencja może mnie zmylić :D

oczwyiście żadna nie napisze, co takiego niesamowitego robi w życiu :classic_cool:

no weźcie napiszcie coś o tych waszych "pasjach"? bo moje doświadczenie z "pasjami" to jest takie ze jeżeli lubisz gotować, kuchnię, niezwykłe smaki to możesz ich szukać w każdym zakątku świata, robić "doświadczenia kulinarne" i fascynować się tym. jest to całkiem interesująca pasja. jednak dla kogoś kto jej nie podziela i nie rozumie będzie to wciąż banalne "stanie przy garach". dlatego trudno mi trochę uwierzyć w tych wszystkich facetów z rozdziawionymi paszczami słuchających o waszych "pasjach". może po prostu dobrze udają a wy łapiecie się na to jak gupie?

Ciekawe macie skojarzenia jak mowa o pasji. Ludzie powinni mieć jakieś hobby, coś czym się bardzo interesują, czym potrafią zaciekawić. Zazwyczaj ludzie bez interesowań są po prostu nieciekawi.

i ciekawe gdzie ta wasza inteligencja :classic_cool: bo skończyłyście studia i pracujecie? to jest wasz miernik? ja nie znam osób, które powalałyby urodą i osobowością i były zawsze same. wy widocznie wcale takie cudowne nie jesteście i tyle

Gość bo pytanie drogie panie
ruda zielonoooooka - bo jeżeli pozwala sobie na zwodzenie go, granie w "dlaczego mężczyźni kochają zołzy" itp. to znaczy że specjalnie jej nie zależy i/lub wie, że może w każdej chwili mieć wielu innych, pewnie też lepszych.

Sama uroda i inteligencja nie wystarczy - trzeba mieć jeszcze znośny charakter ;)

Gość ruda zielonoooooka
prosze bardzo. fotografia i koncerty-moj grafik urlopów jest cały zapisany datami koncertów rockowych jakie sie odbywaja na całym świecie-kocham tego typu imprezy i jezdze tam gdzie tylko mogę. może być?

i ruda sugerujesz, że to że robisz zdjęcia albo jeździsz na koncerty odstrasza facetów? :D

Gość ruda zielonoooooka
granie w "dlaczego mężczyźni kochają zołzy" -keeeeeeeee? Nigdy w nic podobnego nie gralam. serio. Nigdy nie słyszałam o bardziej kretyńskiej grze...