Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whatsmyname

forma seksu

Polecane posty

Gość whatsmyname

mam problem. mój facet chce tylko w kółko sam oral. męczy mnie to już, nie chce, zeby nasze zblizenia juz tak zawsze wyglądały. co zrobić?

Gość AUTORKO
powiedz że masz nadżerkę na dziąśle i strasznie Cię piecze, jak zrezygnuje wtedy z seksu to znaczy że coś z nim nie tak. Albo z Tobą- nie masz zadnej infekcji albo brzydkich upławów? wygląd tam tez ok???

napisalam ci - zmien faceta skoro ten nie dba o twoje potrzeby - to kiepski kochanek z niego;/

Gość whatsmyname
mówiłam mu nieraz, ze juz mnie to nudzi,ze nie lubie rutyny... ale nadal to samo. czasem wydaje mi sie,ze po prostu mu tak jest wygodniej,ze ja zrobie loda,a on przynajmniej sie nie zmeczy...

Gość whatsmyname
nie wiem juz jak postępować

Gość whatsmyname
odmawiałam juz kilka razy,ale nie pomogło

Gość whatsmyname
jestem juz sfrustrowana

Masakra !!! ciągle chce loda i nic więcej ? !! przecież każdy ma swoje potrzeby!! Jeżeli nie chce sexu z tobą bądz jest cholernym leniem to go podejdz z innej strony . Po prostu mu powiedz ( lecz nie koniecznie łagodnie ) że ty tez masz swoje potrzeby a sam lód nie daje ci orgazmu , to albo niech sie po ludzku z tobą kocha albo niech za każdym razem gdy chce loda to ci robi minetke , ale wiesz - tak do końca żebys czuła sie spełniona .Jeżeli sie na to nie zgodzi to ty loda też mu nie rób , oko za oko przeciez nie ? Napewno długo tak nie wytrzyma