Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rb3b2b

25 latki mieszkajace z rodzicami-bardzo sie rodzice wtracaja w wasze zycie??

Polecane posty

Gość rb3b2b
zono wiec opisz swoja sytuacje i kraj w jakim pracowalas za normalna pensje:) gdzie wynajecie mieszkania bylo zadnym problemem

rb3b2b dlatego się pytam, jakie widzisz wyjścia z tej sytuacji? Bo póki co wygląda na to, że nie chcesz się dokładać i robisz to z wielkim bólem, jednocześnie nie chcesz, by mama się wtrącała. Nie płacić i nic nie robić :> próbowałaś przebić się ze swoja inicjatywą w jakiejś czynności domowej? Skoro mama całe życie za ciebie wszystko robiła to nic dziwnego, że teraz z przyzwyczajenia powie "zostaw, ja to zrobię szybciej". próbowałaś ją wyprowadzić z błędu, że nie jesteś już małą sierotką? Czy po takim zdaniu już nic nie robisz, bo w sumie wygodnie jest być sierotką a dla zasady trochę pokwękać na forum, żeby nie było?

Gość slowa prawdy......
bo ta dziwka pewnie miala sponsora ktory jej dawal krocie za dawanie dvpy i ją bylo stac

i nie wk***aj mnie już ze zrzucaniem wszystkiego na to, że "nas stać bo mamy męża" Ja nie mam a mnie stać. A Ty jesteś LEBIODA ŻYCIOWA I SOBIE TU WYTŁUMACZENIA SZUKASZ

studiując dwa kierunki mialam dwa stypendia naukowe... po studiach poszlam do pracy i kupilam mieszkanie... nie rozumiem co w tym dziwnego autorko ? ty wolisz sie uzalac i nie umiesz zrozumiec ze jak sie chce to cos mozna w zyciu robic - a nie tylko polegac na rodzicach a potem na mezu... eh

Gość slowa prawdy......
no widzisz szmato, dostawalas kase ZA NIC, wiec zamknij tego parszywego ryja

żona-swojego-męża -> bez kitu szkoda słów... Ale jeśli nic nie chce ze sobą zrobić to na szczęście tylko i wyłącznie jej problem, nie będę się już chyba produkować bo i tak nie widzę tu gruntu do zasiania motywacji. Niech się dalej użala sierota, że jest ofiarą kraju i systemu, bo w PL kobieta nie może sama znaleźć dobrej pracy i kupić sobie mieszkania przed 25 rokiem życia...