Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karooool

Kobiety seksualnie mnie wykańczają !

Polecane posty

Gość Karooool

Mam problem bardzo rzadko spotykany wśród mężczyzn, mianowicie chodzi o to, że kocham wszystkie kobiety i wszystkie chciałbym mieć w łóżku. Z drugiej strony kobiety mnie wykańczają. Nie ukrywam, że mam bardzo duże powodzenie wśród kobiet. Wielu znajomych mi zazdrości. Na prawdę to ja nie wiem gdzie tkwi mój urok, nie jestem zabójczo przystojny. Wszystkie kobiet, z którymi się spotykam są dla mnie bardzo miłe i skłonne do tego mi służyć jak królowi. Odnoszę wrażenie, że każda kobieta, która na mnie spojrzy ma ochotę na bliższy kontakt. A ja niestety nie potrafię odmawiać i w zasadzie każda znajomość z kobietą kończy się łóżku. :-(

Gość znam takiego jak ty
poznał moją kochaną i od razu ją sobie pożyczył .... i zostawił nienawiść do wszystkich mężczyzn .... żebyś zdechł albo się ożenił

Gość och ty Karooool
nie pitol tylko bierz się za robotę bo jak znam życie to jeszcze się taki Karooool nie urodził coby każdej dogodził :P

Gość Begin
Może on się przechwala a może i nie, bo ja kiedyś dawno temu, jeszcze w szkole średniej miałem takiego kolegę co miał swoisty magnes na baby !. Autentycznie, to był po prostu szok :O . One same się pchały, zaczepiały na ulicy a idąc z nim ulicą miało się wrażenie, że jest się duchem kompletnie niezauważanym i nieistniejącym materialnie . Sytuacje takie widziałem wielokrotnie, to były niekiedy wręcz nachalne próby podrywania, one dostawały jakiegoś małpiego rozumu na jego widok. Gdyby kiwnął palcem to miałby pewnie kolejkę chętnych do zrobienia mu loda na środku ulicy. Należy dodać, że w mojej przynajmniej ocenie nie wyglądał bynajmniej jak jakaś filmowa gwiazda. Był z wyglądu zwykłym niczym nie wyróżniającym się chłopakiem. Ale magnes.....miał :)

Gość Megiuuuunia
Niestety mój chłopak ma podobny problem... działa tak na dziewczyny, i pawa do nich miłością, chociaż odkąd jesteśmy razem coraz lepiej uczy się normalnych zachowań, ale jak na razie jedynym rozwiązaniem jest nie wchodzenie w bliższe kontakty z innymi... mam nadzieje że jakoś wyjdzie z tego upośledzenia bo ja postradam zmysły jak jeszcze kolejny rok będę musiała się wqrwiać na te całe chmary nachalnych panienek. Mówię wam to nie jest fajne , faceci ogarnijcie się.

Gość Format C:
To też byłaś jedną z tych co to piszczałaś na jego widok i kisielem w majtkach wyrwałaś go na ulicy ?

Gość gość
:D

Gość Rescator 555
Wybieliłem sobie anusa.