Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurczekurczeno

Omg nie wiee czy dam rade

Polecane posty

Gość kurczekurczeno

Wybieram sie za granice za jakis tydzin do znajomych, nie mam nagranej pracy. Teoretycznie znam jezyk angilski w stopniu komunikatywnym. Ale jak dzisiaj zaczelam dzownic po ty zagranicznych podrednictwah pracy i oni tak zaczeli szybko mowic to malo co zrozumialam tym bardzije ze przez telefon jest taki nieczytsy dzwiek i nie slychac za dobrze. Kurde nie wime czy sie pchac w ten wyjazd, oni tak szybko mowia:/

Gość stella23
bo do nich sie nie dzwoni tylko idzie osobiscie

A co Wy koorwa myslicie, ze jak laska pojdzie tam osobiscie to specjalnie dla niej beda wolniej mowic czy co? przez telefon tak samo jak osobiscie. nie rozumiesz to po jaka cholere chcesz sie pchac za granice? Malo patologii z polszy tu mamy???

Gość bardzo wazneeeeberh
tak,wyobraz sobie ze specjlanie dla niej beda WOLNIEJ mowic, bo tutaj ludzie sa wyrozumiali i bardziej inteligentni niz ktos taki jak ty.

Modliszka - pojedzie to się nauczy, tak jak cała reszta Polaków za granicą. Przynajmniej 70% emigrantów to zwykłe tępaki a jednak się nauczyli, zatem nie widzę powodu, dla którego ona miałaby siedzieć w Polsce i tu się uczyć 10 lat, skoro tam nauczy się w parę miesięcy a już najdłużej dwa lata jeśli jej Bozia inteligencji poskąpiła.

Niech wypierdaIa w kosmos a nie za granice. Malo patologii z polszy juz jest za granica? Koorwa, gdzie sie nie obejzysz tam wiecznie z naburmuszonymi mordami polki. w sklepie w restauracjach, w hotelach, koorwa wszedzie!! po mordzie od razu idzie poznac. jak naburmuszona maszkara to od razu widac ze polka. :o

Gość kurczekurczeno
ale jak dzwoni jakis konsultant w polsce i napieprza szybko to mimo ze mowi po polsku tez czasami go ciezko zrozumiec, no i niewyraznie bylo slychac

Gość kurczekurczeno
potrafie sie dogadac, nie znam jezyka urzedwoego ale si edogadam w polsce przeciez tez mamy obcokrajowoco. Ja pracuje w obsłudze klienta i musiałam sie dogadac z niemcem, wlochem no i z anglikami tez wie mysle ze na miejscu byloby latwiej zrozumiec niz przez telefon

Gość whitesugar87
Sama siebie Modliszko- zasr** krolewno przedstawiasz jako ta panienke..... naburmuszona spadaj na drzewo

Modliszka opisujesz sama siebie?? "Malo patologii z polszy juz jest za granica? Koorwa, gdzie sie nie obejzysz tam wiecznie z naburmuszonymi mordami polki. w sklepie w restauracjach, w hotelach, koorwa wszedzie!! po mordzie od razu idzie poznac. jak naburmuszona maszkara to od razu widac ze polka" Ja jakos znam wiele sympatycznych Polek. No, ale jesli Ty spotykasz tylko takie jak opisalas, to-ciagnie swoj do swego.

Modliszka Ty piszesz o sobie, prawda?? "Malo patologii z polszy juz jest za granica? Koorwa, gdzie sie nie obejzysz tam wiecznie z naburmuszonymi mordami polki. w sklepie w restauracjach, w hotelach, koorwa wszedzie!! po mordzie od razu idzie poznac. jak naburmuszona maszkara to od razu widac ze polka" Ja jakos znam wiele sympatycznych Polek zagranica. Ale jesli Ty spotykasz tylko takie w opisu, to - ciagnie swoj do swego.