Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona87...

Którego byście wybrały?

Polecane posty

Ja byłam 10 miesięcy w nieudanym związku, gdzie chociaż była namiętność, były też ciągłe kłótnie i niezrozumienie. Poznałam kogoś, rozstałam się z tym pierwszym. Też były wspólne pasje i jak mi się wydawało podobne spojrzenie na życie i na wszystko... sielanka trwała 1,5 miesiąca. Okazało się, że to było to właśnie, jak ktoś nazwał "reklamowanie siebie". To nie było prawdziwe, ale nie żałuję. Za nic nie wróciłabym do poprzedniego związku. Oczywiście, że człowiek może chciałby mieć dzieci przed 30tką, ale z odpowiednim facetem, z którym będzie można się dogadać, jak te dzieci wychować. Może to dla Ciebie znak, że obecny partner nie jest dla Ciebie odpowiedni? Piszesz, że próbowałaś z nim rozmawiać, coś zmienić, a on kazał Ci "iść do innego". Więc idź. Jemu nie zależy. Idź, albo walcz o to, żeby było lepiej. Być może z tym nowym nie wyjdzie, ale czy jest sens trwać w czymś, co już od dawna nie funkcjonuje?

Gość iwonkaamakkk
ja uwazam ze mu zalezy. skoro z nią jest to mu zalezy

Gość adelajdaaaaaaaaaaaa
Zależy a nic nie robi żeby było lepiej. Faceci są wygodni i jak im dobrze to nie chcą zmian a naprawdę niewiele im do szczęścia potrzeba , czasami tylko pilot do tv , komputer i piwo . Ja bym zaryzykowała nowy związek póki nie jest za późno.