Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość disarm

boję się bliskości, chyba do końca życia będę dziewicą...

Polecane posty

Gość KONSEKWENTNA10001000
Do Maleńka milość. miałam identyczna sytuację z chłopakiem co ty. to była strasznie krępująca sytuacja

Gość alexandra88....
konsekwentna - udalo Ci sie szybko pokonac ten problem?

Gość malenka milosc
jestem

To kara za wasze wyuzdanie. Przecież jasno jest napisane, że sex jest dla małżonków.

Gość malenka milosc
dla mnie to też jest krępujące... wydaje mi się że on też jest prawiczkiem, chociaż twierdził że nie, ale moze sie wstydzi ? u niego nie poznam, a on u mnie tak straszne to jest, zwłaszcza w tym wieku, że nawet palca nie moze włozyc... probowałam się rozluźnic, ale cały czas trzymałam jego rękę zeby tylko za daleko nie włozył, a jak juz mu sie udało, to ja wrzaslam ;/

Gość alexandra88....
napisz do mnie na maila jesli masz ochote, bo ja nie lubie za bardzo pisac takich prywatnych rzeczy na forum. moj adres to: alexandra.k88@wp.pl

Gość disarm
malenka milosc nie mógł włożyć palca, bo się spinasz:) musisz się rozluźnić:D wiem łatwo powiedzieć:) ale jak masz cudownego chłopaka to chyba dasz radę;) a jak problem leży w błonie dziewiczej to ginekolog Ci pomoże:) simian raticus prawiczek czy nie to dla mnie nieistotne. loooser :D alllalala bardzo bym chciała, ale nawet zakolegować się to problem dla mnie;) tak sformułowałam temat, że wyszło jakby dziewictwo było dla mnie problemem. nie jest. chodzi o normalne życie, o którym mogę sobie pomarzyć. nie chodzi o techniczną stronę seksu, gdzie problemem jest ból czy za duża pała:)

Gość malenka milosc
ok juz piszę ;]

Gość alexandra88....
odpisalam Ci juz :)

Gość mala magdalenka
opisałam :)