Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy dajecie sobie rade

Podkarpacie - średnio 1 tys. zł na rękę. Jak dajecie sobie radę?

Polecane posty

Gość a ja słyszałem
Nie znam się, wiem tylko że podoba mi się Podkarpacie.

Jestem co prawda z mazowieckiego, ale moja przyszła szwagierka jest z okolic Rzeszowa i przez ostatnie lata pracowała na jakiejś recepcji za 1100 zł netto, teraz udało jej się coś lepszego znaleźć i ma 1700 zł ale wiem ile dziewczyna czasu się męczyła...

Gość biedaczka
Jestem z podkarpacia. Skończyłam studia i zarabiam 1300 na rękę. Koszmar! Ale i tak mam szczęście, bo mam pracę na czas nieokreślony.

Gość a ja słyszałem
Dajcie jakieś nazwy gazet z Podkarpacia gdzie są ogłoszenia o wynajmie.

biedaczka no właśnie takie są realia. Ja też po studiach jestem /licencjackich/, teraz mąż się edukuje dalej.

Ja akurat doskonale rozumiem takamala bo mam kilku znajomych, którzy nie chcą dawać się wyzyskiwać na marne grosze. Sama na studiach nie pracowałam i utrzymywał mnie narzeczony, który nawet na chwilę obecną zarabia 2-3 razy więcej niż ja. Nie czułam się jak utrzymanka, bo nawet wg niego ludzie są w związku żeby sobie pomagać - także finansowo jeśli jest taka możliwość.

1. TakaMALAjedna a jakby jego ojciec nie mial firmy i by ten twoj facet zarabial 1200zl to bys z nim była i poszla do pracy za 8stówek czy poszukała takiego co ma firmę ? 2. TakaMALAjedna a za co swojemu chłopakowi kupisz prezent pod choinkę albo na urodziny albo rocznicę skoro nie pracujesz? z kieszonkowego od niego?

Gość a ja słyszałem
Dziękuję ci - może właśnie rejon Rzeszowa wybiorę.

Gość a ja słyszałem
Na pierwszy rzut oka strasznie wysokie ceny najmu...

16:29 [zgłoś do usunięcia]Tym razem to znowu ja/z banem 1. TakaMALAjedna a jakby jego ojciec nie mial firmy i by ten twoj facet zarabial 1200zl to bys z nim była i poszla do pracy za 8stówek czy poszukała takiego co ma firmę ? 2. TakaMALAjedna a za co swojemu chłopakowi kupisz prezent pod choinkę albo na urodziny albo rocznicę skoro nie pracujesz? z kieszonkowego od niego? Wtedy jak najbardziej bym ruszyla swoje tluste doopsko i poszla robic nawet za 5 stow. Daje mu inny prezent :)

a ja słyszałem- wiem o tym. Przekonałam się na własnej skórze wraz z mężem a zarobki mizerne.

TakaMALAjedna ile masz koleżanko lat, bo sądząc po Twoich wypowiedzieć to chyba niewiele. Sorki.

Gość a ja słyszałem
To skandal po prostu... myślałem, że jak zarobki 1100zł to i mieszkania po góra 700zł, a tu jakieś 30m2 za 1000zł... inne 40m2 za 1400zł... niewiele taniej od W-wy, wtf?

Gość a ja słyszałem
Nie dyskutuj z MALA - ona prowokuje i rozpierdala każdy wątek. Ignore.

a ja słyszałem Co Ciebie ciągnie w rejony Podkarpacia?

aloe nie ejst ci glupio ze mu preentu nie mozes zkupic???? jak siedzisz w domu i sie iopierdalasz to pewnie by docenil jakbys na miesiac albo na chociaz pare godzin poszla gdzies i zarobila by mu kupic coś fajnego .... a tak to jak zobaczysz cos fajnego musisz od niego sępić ja z reszta nie kumam jak można nie mieć swojej kasy, nie ogranica cie to ze musisz sie go prosic o cos?

Gość biedaczka
Szybko podliczam na okrągło : Dochody: ja 1300 mąż 2000 Wydatki: Czynsz 550 prąd 200 gaz 300 tv, telefon, internet 200 zł paliwo 250 zł dojazdy męża do pracy (bus) 250 zł przedszkole 250 zł zostaje 1300 na jedzenie, kosmetyki, ubrania, jakąś zabawkę dla dziecka i nie daj Boże zachorować!

Gość dbhfdghtfvhcfvhvfj
wczoraj czytałam o TROLLACH, pewnie to Ty mała coś tam