Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy dajecie sobie rade

Podkarpacie - średnio 1 tys. zł na rękę. Jak dajecie sobie radę?

Polecane posty

Gość a ja słyszałem
Jak go nie stać więcej dawać to obciągaj tylko w weekendy, a dupka raz na tydzień.

ja powaznie pisze. 1000zl to smieszne pieniądze. jk bedzie juz zarabial te 20tys to minimum 3tys powinnas zażądać ... on pewnie będzie sie targował że za słabo obciagasz , że to że tamto ale nie daj się! musisz być asertywna i wywalczyć sobie lepsza zapłatę:O

Gość a ja słyszałem
Nareszcie zajarzyłaś, że twój gach robi cię w ciula.

bo dajesz mu sie wykorzystywać...to smutne jest:( chciałbym ci jakoś pomóć ale pewnie się boisz poprosic o podwyżkę bo cie wypierdoli za drzwi z miejca co? ale możesz tak na razie wybadać grunt. np pokazać mu cenniki w necie ile biorą dziewczyny od sponsorów miesiecznie, coś zasugerować itd. możez topnioo brać iecej tak o 100zl co mieic lub co da zeby ci podnosil kaske:)

Gość a ja słyszałem
Zapamiętaj: nie pomoże puder róż kiedy dupa stara już :D

musicie miec powazne urazy i bardzo przykre przezycia, skoro dla was zwiazek z kobieta sprowadza sie jedynie do obciagania, ale coz, tylko wspolczuc🖐️

oj wiadomo ze nie chodzi tylko o obciaganie czy o ex ogólnie ale i o cala tą otoczkę i iluzję ziwązku jaką utrzymanka zapewnia sponsorowi. przeciez on ci placi tego tysika marnego z rresztą rowniez za :spedzanie z nim czasu, oglądanie razem tv, kino, randki, za to ze sprzatasz i gotujesz.... wlasnie powinnas dodatkowo z 500zl zażądać za pranie i gotowanie i sprzątznie!!! nie wiem czemu sie tak upierasz:O spytaj jaką chcesz utrzymankę to sie dowiez ze gozstek strasznie skąpi!!! nwet tu na kafe popytaj sponsoró ile placa miesiecznie. srednio ponad 2 tysie za meisiac mowie ci!!!

Gość a ja słyszałem
Dokładnie. Sprzedajesz się za grosze, a rżniesz wielką utrzymankę🖐️

nooo niestety pomarńćz ma rację. z zasady nie wtrącam się w czyjes życie ale nie lubie jak ktoś jest wykorzystywany. ten sponsor z ktorym jestes wie jaka jest sytuacja w podkarpaciu ze bida z nędzom w sensie ciezko o prace i ze nie ma tam wielu bogatych wiec ci wciska 1000zl a ty sie cieszysz:/ 1000zł to szanująca się utrzymanka bierze za weekend!!!

Gość a ja słyszałem
No to czas do pracy więc nie zatrzymuję cię🖐️

Gość jenny z pakamery
no a tego tysiaka mała kupuje majty , podpachy albo tampony , perfumy, ciuchy.Za co obciągasz -za podpaski lol.

Gość LUDZIE LUDZIE,
ja mam 238,5 z opieki miesięcznie,facet mnie utrzymuje,czy to sponsorng?jesteśmy 7 lat razem,szczęściemiesz. za 25 msięc-małe miasteczko ,nie ma pracy ...podlasie,on rolnik

Gość LUDZIE LUDZIE,
ja mam 238,5 z opieki miesięcznie,facet mnie utrzymuje,czy to sponsorng?jesteśmy 7 lat razem,szczęściemiesz. za 25 msięc-małe miasteczko ,nie ma pracy ...podlasie,on rolnik

Gość LUDZIE LUDZIE,
znaczy za mieszkanie wKZB te 25

Gość niemożliwe...
25zł za mieszkanie miesięcznie?

Gość maggicianna
up