Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy dajecie sobie rade

Podkarpacie - średnio 1 tys. zł na rękę. Jak dajecie sobie radę?

Polecane posty

biedaczka To ja powiem jak to u nas wyglada 1000zl - wyplata na reke 700zl- dorabia w innej pracy do ktorej dojezdza 80km w obie strony 350-studia 500-600- paliwo moj lekarz, tabletki - 100-200 wyprawka - roznie 1700-1000= około 700zł Mieszkam na wsi to dużo mam swojego. I jak tu żyć :/

Gość 344t5yytyrty
że to wcale nieprawda że tam jest bieda, dzieci głodnych na ulicy jakoś nie widać bo tam nie maja ulic, tylko łaki.... :p

Gość a ja słyszałem
Ciągnie mnie dobre powietrze i piękna przyroda.

16:44 [zgłoś do usunięcia]TakaMALAjedna Moje kochanie w dniu wyplaty wyciaga zyczliwym Gestem tysiaczka i mowi To kochanie moje dla Ciebie. 16:44 eee to jakoś mało:D ale rozumiem że po nowym roku będzie 3? bo moja znajoma miała sponsora i dostawała ponad 2000 chyba 2,5tys z sam seks i randki i ok 5-7 dni spędoznych z nim w miesiący... powinnaś poprosić koniecznie o powyżkę!

Gość a ja słyszałem
1000zł za cały miesiąc obciągania? Żenada🖐️

Gość biedaczka
W tym miesiącu zostało mi na życie 310 zł, bo kupiłam prezenty dla synka i bratanicy na mikołaja. Pod choinkę też już mam kupione prezenty. Całe szczęście święta spędzimy u teściowe i nie muszę wydać kasy na jedzenie świąteczne. Dam radę ;)

Moj maz ma 50 tysiecy. Nie wyobrazam sobie zyc za 1 tysiac. Dziewczyny naprawde troche szacunku do siebie. Takiego lenia bym z domu wyrzucila w podskokach,

Ja na święta też raczej nie wydam kasy... mąż dwa dni w święta w pracy a nowy rok też.. także i ja w domciu siedzę.

jennifer87** - lenia masz na myśli pisząc 'małą' czy mężów?

Gość biedaczka
Miłości nie przeliczysz na kasę. Za żadne pieniądze nie żyłam bym z kimś bez miłości. Wychodzi na to, że jestem BOGATA!! :)

Gość a ja słyszałem
To też prowokatorka i też ją olej.

Gość a ja słyszałem
No wiadomo. Każdy normalny człowiek pragnie miłości, a kasy - tylko dziwki.

zdrowie rowniez jest bezcenne.

17:00 [zgłoś do usunięcia]a ja słyszałem 1000zł za cały miesiąc obciągania? Żenada morda w kaganiec psie, przynajmniej nie wpierdalam smalcu z biedronki jak ty skonczony zyebie🖐️

TakaMALAjedna bardzo brzydko napisalas z tym smalcem.... nie zycze ci biedy. skad wiesz moze twoj cie zostawi roznie to w zyciu jest

mała ty chyba masz 18-19 lat, bo strasznie bezmyślnie piszesz.

Gość a ja słyszałem
Prawda boli, lachociągu? :D A 1000zł to ja ci mogę co tydzień płacić🖐️

17:11 [zgłoś do usunięcia]TakaMALAjedna 17:00 [zgłoś do usunięcia]a ja słyszałem 1000zł za cały miesiąc obciągania? Żenada morda w kaganiec psie, przynajmniej nie wpie**alam smalcu z biedronki jak ty skonczony zyebie masz za to dietę wysokobiałkową :D z tego wniosek bo twoj post potwierdził wpi tej pomarańzy o obciąganiu za 1000zl przez miesiąc:D przeczyttaj swoj post jeszcze raz:D kluczowe słówko "przynajmniej "

Gość a ja słyszałem
Za parę lat będziesz stara i obrzydliwa - zostaniesz wtedy wymieniona na nowszy model bo faceci traktują takie lachony jak ty tak samo jak ty facetów - przedmiotowo :D O prawdziwym facecie i miłości możesz tylko pomarzyć.

Gość a ja słyszałem
Pudło, ale boli tak samo co? :D

Gość a ja słyszałem
Ale ci gul skoczył... coś jest na rzeczy🖐️

nie zwracaj uwagi na tę pomarańcz któa ci dokucza. posłuchj, ja ci dobrze życze, i powaznie za mało on ci płaci!!! 1000zł za bycie z nim na codzien na miesiac to zadna chyba utrzymanka tak mało nie zarabia!!!! powinnas minimum 3000zl zaspiewać szczególnie jeśli mu obciągasz i dajesz codziennie. n cie wykorzystuje płacą tak mało!!!