Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy dajecie sobie rade

Podkarpacie - średnio 1 tys. zł na rękę. Jak dajecie sobie radę?

Polecane posty

Jestem z Podkarpacia. Jak dajecie radę wyżyć za 1000zł?

Gość a ja słyszałem
że to wcale nieprawda że tam jest bieda, dzieci głodnych na ulicy jakoś nie widać🖐️

Nieprawda? Ja jestem innego zdania, bo stamtąd jestem. Fakt może Ci co mieszkają w miasteczkach to jest im troszku lepiej, ale co mają powiedzieć Ci ze wsi?

Tym razem to znowu ja/z banem propaganda rozpowszechniana przez partie opozycyjne Ja się tylko pytam bo mój mąż zarabia najniższą i z mc na mc żyjemy. I nie wiem jakim cudem inni tak na dłuższą metę :/

mają powiedzieć "po chuj mieszkam na wsi! przenosze się do miasta" jakie mas zopcje na wsi jeśli chodzi o rynek pracy???? jako ekpediętka jednym z trzech sklepów we wsi? mam licznych znajomych pochcodzących ze wsi, nawet mieszkających i wszyscy pracują miastach. a jak miasta obok nie było to sie przenosili.

Gość sdfdfffggghg
jak kradnie to i zarabia, uczciwy ma 1000 zl, no ale jak sie zyje w kilka osob to da rade wyzyc, samotnemu by bylo ciezko

ja tam ierze. w to 5-6tyss ...w to 3x tyle już mniej. ale mój kumpel szkoły jeszcze nie skonczyl i zarabia 6tys jako informatyk normalnie z umowa więc to nic nadzwyczjanego. ale 18tys/mc to już rzadkość więc pewnie TakaMALAjedna troche się podnieciła i rozmażyła ale życze jej by tak wlasnie jej sponosor zarabial

Tym razem to znowu ja/z banem - Ok, przenoszę się do np. Rzeszowa z mężem. Wynajmujemy mieszkanie. Mąż zarobi góra 1500zł ja może bez doś. coś znajdę, ale ze względu na mój obecny stan zdrowia muszę zapomnieć o tym przez rok. I co? zostanie nam 500zł na życie?- Wiem co mówię, bo próba taka została już podjęta. Do mniejszego miasta np. Leżajsk, gdzie każdy daje najniższą. Opłaty, mieszkanie /około 500zł/ i co dalej?

TakaMALAjedna- a w jakim mieście tyle zarabiasz?

Na razie pracuje u ojca, ale po nowym roku przejmie dzialanosc na siebie. Miesieczne dochody jego ojca wahaja sie od 10 do 20 tys miesiecznie

Twój mąż raczej

TakaMALAjedna jeli nie pracujez to jesteś jego utrzymanką a on twoim sponsorem plus dodatkoo zajmujez ie domem,pranie przątanie itd. no chyba ze lansie urodzilaś i zajmujesz się dzieckiem...wtedy ok:D a tak to on jest twoim sponsorem a ty jego utrzymanką od strony faktycznej tak to wygląda... no ale i tak zazdraszczam:classic_cool:

Po 1 nie jestem utrzymanka, a on sponsorem. Jestesmy narzeczenstwem, obiadow nie gotuje, sprzatam to co musze Niedowiarki:)

TakaMALAjedna aaaaaaaaaaaaa to mow ze chodzi o wlasna działalnośc gospodarcza🖐️ w takim razie 3x jak najbardziej prawdopodobne. wiem cos o tym. odp na pytanie powyżej. przenosiny do miasta sa konieczne. jeli oboje będziecie razem zarabiali ok 3000tys-4000 to o ile nie narobiliscie sobie dużych długów to powinniscie w miescie dać rade.

TakaMALAjedna - po tym co napisałaś to się zgadzam, że może twój tyle zarabiać. A swoim podwładnym dają pewnie najniższą. Jesteś z Podkarpacia?

Zobaczcie sobie strony pup w Rzeszowie czy tak jak napisałam w Leżajsku ile pracodawcy dają kasy. Uwierzycie.

TakaMALAjedna nie no od strony faktycznej jestes:P i nie mowie tego jako złośliwość. jesli w związku jedna ze stron pracuje i utrzymuje w 100% a druga niepracuje choć MOżE , i nie wychowuje akurat dziecka lub nie jest w ciąży to stawia się w roli utrzymanki a jego w roli sponsora. nawet jesli się kochają itd🖐️

Gość a ja słyszałem
Za ile można wynająć mieszkanie na Podkarpaciu? Może być poza miastem byle tanio i żeby był zasięg szybkiego Internetu. Serio pytam i dam zarobić jak ktoś chce wynająć cokolwiek.