Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidze pedofili

jestem za kara smierci

Polecane posty

Gość nienawidze pedofili
płakalam jak to czytalam.tez mam dziecko i nie wyobrazam sobie..w art napisane jest,ze matka jest w areszcie,czyli cos wiedziała o tym.boze jak tak mozna..nigdy tego nie pojme i uwazam,ze takim szmaciarzom nalezy sie kara smierci ale w meczarniach.to dzieciatko tak krotko zyje,a juz tyle cierpienia...

Gość halibut to jest taka ryba
tez jestem zdania ze pewnych ludzi trzeba po prostu izolowac ale czy kara smierci ? polacy to zbyt pierdolnięty narod jest i kara smierci mogla by szbybko byc naduzywana

Gość nienawidze pedofili
w przypadku takim jak tu nie mam watpliwosci.nie chcialabym,aby z podatkow utrzymywany byl taki pasozyt.pozatym tacy ludzie juz sie nie zmienia.wyjda i robia to samo.

Gość felek z ogrodka
w takim razie skurwysyncow wyrywajacych torebki kobiecie tez na czape bedzie sprawiedliwie bo na chuj takiego pasozyta trzymac no nie

Gość peedobeer
a konkretnie to jesteś za stryczkiem, gilotyną, krzesłem, zastrzykiem czy ukrzyżowaniem? :P

Gość guergfutg
Co do faceta to nie jestem za karą śmierci... To pójscie przecież na łatwiznę. Nie jestem też za tym aby przeiedział sbie parę lat w cieplutkiej celi. Jestem za więzieniem w którym więzień musi sam na siebie zapracować, oczywiście w ciążkich fizycznych pracach po od świtu do nocy. Co do kobiety, matki takiego dziecka... To kolejny namacalny dowód, że nie każda kobieta się nadaję na matkę. I teksty w stylu "urodzisz - pokochasz" można o kant dupy rozbić.

Gość nienawidze pedofili
jestem za smiercia w meczarniach,a jak to sie nie zastanawialam,ale takiego gnoja to pomaltretowałabym tak jak on to dziecko.błagałby o smierc.