Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze 2 mc i bede mama

Czy kupujecie wszytsko co markowe dla dziecka? Przyszłe mamy

Polecane posty

Staram się kupować rzeczy dobrej jakości, dlatego w większości są to firmówki. Ale nie szaleję z zakupami, o nie. Ubieram córkę na promocjach i kupuję ciuchy większe nawet o 2 rozmiary, dzięki czemu np jedna sukienka za 70 zł służyła jej przez lata.

Gość mama 6latki :))
Chyba tylko w Polsce ubrania z sieciówek nazywa się ubraniami markowymi :D:D:D Z h&m, 5-10-15, zara i te inne to markowe?:DDDD hehehehehe nie no dobre sobie. Powiem tak... z sieciówek (czyli z wyżej wymienionych firm) kupuję czasem ale baaaaardzo rzadko. Na prawdziwe markowe mnie nie stać, natomiast jeśli chodzi o jakość wolę niektóre polskie naprawdę tanie firmy niz te popularne sieciówki. Sieciówki u nas w Polsce są drogie jak na swoją jakość a i wygląd ich mnie nie pociąga z reguły....

Gość kulleczkaaa
różnie, kupuje i markowe i z chińczyka i z lumpeksu :) różnie, tak samo zabawki itp są od najtańszych po drogie ale tych dużo mniej pieluszki najpierw jedne z droższych pampers premium care a teraz dady :D a butelki to myśle że już pod gust dziecka się kupuje najpierw były avent ale dla noworodka i małych niemowlaczków sto razy lepsze są z dr browna

Nie, nie mam pierdolca na tym punkcie. Pampersy mam Pampers ponieważ od urodzenia bdb służą synowi i nie widzę potrzeby żeby zmieniać.Butelki ma T T bo zasugerowałam się dobrym.opiniami z różnych dyskusji między mamami i do tych butelek są łatwo dostępne akcesoria.Dużo ciuchów ma używanych, zabawki staram się kupować dobrej jakości aczkolwiek w granicach rozsądku.Jedyne na czym napewno nie oszczędzam to jedzenie również w przypadku moim i męża-zawsze musi być świeże i dobrej jakości.

Gość anula1234
Jeżeli chodzi o ciuchy, niema co na nie wydawać zbyt dużo pieniędzy, ponieważ maluch szybko rośnie. Meble dziecięce można np kupić takie które rosną wraz z dzieckiem, np, łóżeczko które można za jakaiś czas przemienić w tapczanik, komodę ze ściąganym przewijakiem itp. Lubię meble z firmy Pinio, polska dość tania, ale solidna firma, konstrukcja mebli i wytrzymałość naprawdę zadowalająca. Jeśli chodzi o dodatki do pokoju oraz zabawki mam swoją ulubioną firmę - Mamas & Papas serdecznie polecam, pięknie szyte pościele, ochraniacze, kołdry, wspaniałe wyszywane zabawki interaktywne itp. Mam nawet ulubione sklepy internetowe gdzie mogę zakupić wszystkie dodatki i elementy dla dziecka.

Gość gość
ciuszki mialam z Textil Marketu i odkupione od kolezanki (wiekszosc markowa, ale nie robilo mi to). Lozeczko i posciel dostalam od szwagierki po jej synu. Wozek odkupilam uzywany. mate edukacyjna mialam, ale sprzedalam, dziecko nie chcialo na niej lezec. Przewijaka nie mialam-przewijalam na kanapie. Butelki i smoczki mialam tansze. Jedynie pieluchy musialam miec Pampers, bo po innych dziecko mialo odparzenia i wysypke.