Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sympatyczna pomarańczka.....

Warto kupić dziecku interaktywnego pieska?

Polecane posty

Jak trawale sa te zabawki? Czy córka ( 5 lat ) bedzie z niego zadowolona?

?

Gość AliceFromWonderland
nie ma sympatycznych pomarańczek :D

ja mysle ze dla 5 latki to fajna zabawka, w ogole kocham interaktywne zabawki:) a jak to długo słuzyc wam bedzie to zalezy od tego czy córka dba o zabawki, sam z siebie mysle ze sie raczej szbko nie zepsuje

Kuchni nie chce.coś nie ciągnie jej do gotowania;)

Gość jest gruby dlatego
badziew jakich malo,normalnego psa jej kup,przeciez to zabawka dla 1,5roczniaka

Mój synek ma 3 latka, ma naprawdę duuuużo zwierząt w domu, ale ma też i interaktywne zwierzątka. Z tych mniejszych to ma jakieś takie zwykłe, nie za fajne, a z lepszych ma psa i kota o te : http://allegro.pl/furreal-interaktywny-kot-lulu-fur-real-gratis-24h-i1972106452.html i http://allegro.pl/fur-real-biscuit-pies-interaktywny-hasbro-nowy-i1978252711.html i o dziwo uwielbia się nimi bawić :D Na pierwszym miejscu są u niego autka, na drugim te dwie zabawki :) Fajne są, ale trochę głośno słychać ich mechanizmy. No i baterie szybko padają. Moja chrześniaczka też dostała tego psa i też jest do dziś zachwycona. Za to kuzynce też rodzice kupili i zero zainteresowania, więc ciężko powiedzieć.

Gość Mama 4latka
moj synek to ma i lezy w szafie :/

Ona bardzo chce mieć psa ale my sie nie zgadzamy.pies to obowiązek.ona jest za mała żeby sie nim zająć a my nie mamy czasu na zajmowanie sie psem.dlatego pomyślałam o tym żeby jej kupić właśnie takiego interaktywnego...

up

My tez mamy bobiego. młody dostał go na rok- wtedy miał go w nosie. teraz bawi sie stosunkowe regularnie- ma trzy lata. pies jest całkiem sprawny. przez te dwa lata trochę był używane- a mój syn najdelikatniejszy nie jest. dla 5 letniej dziewczynki powinna to być frajda

myszka a dlaczego nie? to nie musi być konkretnie ten,są różne.Prawdziwego psa nie dostanie.

O nie , ten z linka to robot! Jak juz masz wydac pieniadze to kup pieska z FURREAL http://www.amazon.de/s/?ie=UTF8&keywords=furreal+hund&tag=googhydr08-21&index=aps&hvadid=10534400881&ref=pd_sl_3ct3u3lmvb_e Ten rozpoznaje glos, umie liczyc na komende, prosic , podac lape (na glos) Ten "twoj" dla 5-latki to chyba nudny

ja tez myślę o bardzie "atrakcyjnym". tymi skomplikowanymi to dwuatek raczej sie nie zainteresuje. wiem jak u mnie poszedł pies w odstawkę na dwa lata- zdejmowany był z półki od święta. teraz cieszy coraz bardziej.

Dori fajny ten piesek ale trochę drogi:( nie stac mnie na zabawkę za prawie 400 zł:(

Gość Tomasz77
400 zł za pieska to sporo ale zabawki interaktywne maja swoje walory. My swojemu małemu kupujemy od niedawna takie zabawki i myślę, że mają one na niego pozytywny wpływ. A cena?Najtaniej jest na www.fokastara.pl