Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie coś...niby coś

25-latka - czy zawsze bedzie sama?

Polecane posty

Gość vanilla_paste
czuje tez ze on moze miec duze powodzenie i mozliwosc przebierania w kobietach jesli w sierpniu sie odezwal a dopiero teraz 2 raz. raczej facet ktory nie ma zainteresowania bedzie dazyl o wzgledy kobiety:D

Gość dtz;epaehueta
Nikt się mną też nie interesował gdy mieszkałam w Polsce. Może nie jesteś typie Polaków?

no ten 'mój' to jest fajny facet... juz marzę :D inteligentny, dobry, troskliwy, wysoki, szczupły, taki typ kujonka :D

vanilla_paste mnie najbardziej kreci jak panna jest niedostepna i musze ja zdobywac, ale jak widze z gory ze nie mam szans to odpuszczam. musisz wykazywac checi ale nie wchodzic na glowe i sie nie narzucac, wtedy bedzie dobrze. a po czym albo kiedy uznajesz,ze nie masz szans? W jaki WLASCIWY sposob wykazywac te checi? przeciez uganiac sie za nim nie bede bo zrobie z siebie posmiewisko

Gość vanilla_paste
to proste, kiedy widze kompletny brak zaintersowania propozycjami wyjscia, brak odpowiedzi na smsy, wykrecanie sie. Latwo wyczuc takie rzeczy. Nie mozna sie narzucac, ale obojetnym tez nie mozna byc, bo wtedy facet traci checi

Gość Makarenaaaa
Ale gdzie Ty chcesz kogoś poznać jak nigdzie nie wychodzisz? A próbowałaś jakiegos internetowego portalu? Ja właśnie na jednym z portali, a byłam dokładnie w Twoim wieku - poznałam mojego obecnego męża.... Tylko to trzeba robić z głową,

portale też są sposobem, no ale czasami przyda też się gdzieś wyjść, z resztą co to za koleżanki że żadna nie chce wyjść, do kina, klubu itp.

Uznaly, ze sa na takim etapie swojego zycia, ze facet im wystarczy i nie potrzebuja wychodzic z kolezankami. Mam sobie radzic sama bo, jak twierdza, moge miec kazdego. Paranoja :(

Gość gość
Ja w takiej sytuacji zamówiłam urok miłosny na stronie http://magicznerytualy.pl. U mnie to pomogło. Niedługo potem znalazłam faceta swoich marzeń.

Gość gość
Ból po rozstaniu jest wielki, wiem o tym z własnego doświadczenia, ale to nie minie z dnia na dzień, czy z miesiąca na miesiąc. Potzreba na to więcej czasu. Ja żeby się nie męczyć zamówiłam rytuał na urokmilosny24.pl i odzyskałam ukochanego. Aczkolwiek czasami lepiej przecierpiec trochę czasu niż na siłę kogoś odzyskiwać.