Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leila__

czy zmienić termin ślubu?

Polecane posty

Gość leila__

Termin, który wybrałam przypada na okres euro, a teraz się dowiedziałam, że dokładnie tego dnie gra mecz Polska. Boję się, że szanowne grono wujków w ogóle się nie zjawi, a przyjęcie ma byc kameralne, więc jak parę osób ubędzie to zostanę z garstką ludzi. Nie daje mi to spokoju :( Co Wy byście zrobiły? przenosić?

Gość b.l..2878
Zmien. Bylam na slubie gdzie podczas niego lecialy MŚ i grala polska. Faceci znalezli sobie tv i przesiedzieli przy nim 2 godz podczas wesela. Tragedia

przenos kilka lat temu bylam na weselu - daleka rodzina meza. byl wtedy wazny mecz reprezentacji Polski - na sali zostalo ok 15 osob (gosci bylo duzo ponad 100). Wesele bylo w hotelu i wszyscy poszli do pokojow obejrzec mecz. bylo nam bardzo szkoda pary mlodej - zwlaszcza, ze dj tez ciagle mowil, jaki jest wynik. jak tylko mecz sie skonczyl nagle pojawili sie wszyscy na sali

Gość leila__
Jest już zarezerwowana sala, fotograf, kamerzysta.. jestem załamana :( Wczoraj przejrzałam terminarz euro i jak w mordę strzelił - akurat tego dnia!

Gość b.l..2878
Ja bym jednak probowala wszystko zmienic

Gość Kropula
Bez przesady. :)

Faktycznie masz problem. Byłem na takim weselu i niestety w czasie meczu, sala będzie pusta. Jeżeli nie możesz przesunąć terminu, to rozwiązaniem może być wspólne oglądanie meczu, są to tylko 2godz. a wszyscy będziecie razem, z tego może być też niezła zabawa ;) Nie wiem o której jest ten mecz, ale być może jest on w czasie kiedy możecie zaplanować zdjęcia plenerowe... nikt nie zauważy że was nie ma. Postaraj się wykorzystać tą sytuację bo to może być atut, a nie problem... Powodzenia życzę Arek.

Ja zapobiegawczo wybrałam datę 14.07 żeby mieć już pewność, że wszystkie mecze się pokończą :) A bardzo chciałam mieć w czerwcu (i wieczór panieński w Noc Świętojańską!) no ale niestety. Nie chciałam się narażać na takie przykre sytuacje o jakich mowa wcześniej. Zresztą szkoda trochę męskiej części gości, wiadomo, że najbliżsi mężczyźni wybiorą wesele, ale nie chce oglądać żalu w ich oczach ;)

Gość LKI=)(/
ZMIEN ZMIEN O JJJJJJJJJJJJJJEJKU JAKA TRAGEDIA UCIEKAJJJJJJJJ BO CIE ZOSTAWI

skoro macie juz rezerwacje, zaliczki zaplacone to chyba nie ma co przekladac - szkoda pieniedzy i czasu. no i moze byc problem abny wszyscy mieli wolne terminy w innym dniu (chodzi mi o np. sale)

hahahaha to o nich bedzie świadczyć !!!! a pozatym jak prezent dadza lub kasę to niech spadają , a nie platają się pod nogami!!!!!!

Hehe, az sama sprawdzilam kiedy graja nasi... Slub biore 16.06.2012 noi powiem szczerze musimy chyba troche zmienic plany, bo pewnie "piekny" ruch bedzie na drogach bo mecz we Wroclawiu ;/

Hehe, az sama sprawdzilam kiedy graja nasi... Slub biore 16.06.2012 noi powiem szczerze musimy chyba troche zmienic plany, bo pewnie "piekny" ruch bedzie na drogach bo mecz we Wroclawiu ;/

Gość kichanka
a ja byłam kiedys na weselu, w trakcie którego rozłożono telebim i puszczono jakiś bardzo ważny ważny mecz.. i goście dostali szaliki i w sumie, pomimo nie jestem fanką piłki to bardzo fajnie to wspominam.. w czasie przerwy ludzie sobie potańczyli... Może taka opcja?

Ja bym nigdy sie nie zdecydowala na taki pomysl , jak puszczenie w tv meczu podczas wesela... ;/ Jak ktos chce ogladac mecz to niech siedzi w domu i oglada ;] Wesele to nie czas i miejsce na ogladanie meczu.

Gość Leila__
Pogadałam z dziewczynami z pracy, każdy odradza przekładanie.. że niby to może pecha przynieść i że jak komuś zależy, to przyjdzie. Też bym wolała termin, ktory pierwotnie sobie założyliśmy, ale jednak wątpliwości są.. Problem jest taki, że wesele będzie kameralne, ok.30 osób, ubędzie z 5, a różnica robi się znaczna. Poza tym to raczej będzie przyjęcie a nie typowe wesele. Tak do 1 w nocy max., więc wspólne oglądanie meczu czy nasz plener w tym czasie sprawi, że na zabawę zostaną może ze 2 godzinki, więc to mija się z celem.. :/ Początek meczu jest o 20.45. Boże, co za pech, akurat tego dnia.. :/