Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna mama :(

do mojego synka mikołaj nie dotrze

Polecane posty

Gość agent provocateur 0
jeśli ktoś wydaje kase na papierosy, na alkohol, itd- a nie ma na prezent dla dziecka...czy jakąś przyjemność dla niego...czy nie pracuje z własnej wygody...ale jesli stara się, robi wszytko dla dziecka i kocha je całym sercem...to nie powinna mieć miejsca taka sytuacja, żeby dziecko nie miało zabawki na święta, czy czegoś takiego... to chore,niesprawiedliwe...!!!

Gość agent provocateur 0
Stomatoloszka z powołania nie, to nie jest normalne... na poczatku sama tego nie rozumiałam, myślałam, że może dziecko jest chore (jakaś alergia pokarmowa) ale później zrozumiałam (siedziałam blisko)...dziecko bardzo chciało iść na obiadek do mc'donalda, ale mamy nie było na to stać... zrobiła jakąś przekąske i poszli sobie usiąść...jej synuś był szczęśliwy i nawet dostał balonika od Pań z obsługi, mimo, że nic nie kupili... widziałam po tej Pani, że na poczatku było jej niezręcznie...

Gość Ona-Ona-Ona
Podzielam poglady wiekszości z Wa.A Mamę dziecka...stac na komputer???????

to tworzenie złudzeń. Pewna nieuczciwość (nie wobec Mc tylko wobec siebie) Jeżeli kogoś nie stać na Mc Donalnda to nie powinien tam chodzić. Jeśli mnie nie stać na porche to nie kupuję skody i nie zmieniam znaczka i napisu.

Gość ADAMOWA ŚNIEŻKA
niestety ,dzieci widzą chwalą się , piszą listy ,a tu ...zonk , tylko czekoladka a reszyta z grupy przedszkolnej zdaknie sterowane autka i inne gadżety .Mikołaja nie ma ? to kłamstwo ? łzy malucha ,żal rozczarowanie ,naprawdę nie rozumiecie co takie dziecko czuję ,i co czuje matka ..

Gość agent provocateur 0
jakie Wy jesteście beznadziejne.... tak, stać ją na komputer, mało tego- może nawet ma pralkę i lodówkę w domu, wiecie?????????? . jak ja widzę takie ZDZIRY, które potrafią tylko kopać leżących, to najchętniej bym je rozerwała na strzępy!!!!!!!!!!!!

Gość Ona-Ona-Ona
Agent...poniosło Cię dziecino....Mikołaj też prezentu nie przyniósł????

Gość ADAMOWA ŚNIEŻKA
i ma nawet internet i może nawet ma kredkę do oczu ,jak myślicie ? myje się w ogóle czy oszczędza na mydle by zrobić mikołajki . Jesteście OKROPNI !!

Gość No chyba odlozenie przez np
pół roku 20 zł to nie jest taki mega problem? Co miesiąc odkładasz 2 złote. :D No to juz sie chyba da zorganizowac. Poza tym nie wiem jak mozna zyc nie mając NAWET 10 ZŁ oszczędnosci!! A nagłe wydatki? Lekarz? Dentysta? Albo zwykłe skaleczenie ze trzeba kupić bandaz czy plastry? Bez przesady, jeżeli ktoś nie ma 10 zł oszczędności to już wg mnie jest skrajne ubóstwo, i dodam że jestem osobą która zarabia mało, wie co to bida itd, ale no ludzie, bez przesady. Inna rzecz ze dziecku od braku zabawki nic sie nie stanie.

Gość ADAMOWA ŚNIEŻKA
tak ,wyobraz sobie że są ludzie którzy nie mają tej dyszki , wiem przeżyłam ,mimo ze pracowałam .

Gość ta bajka z mikołajem
Powinno się tego zaprzestać,bo potem dzieci tylko cierpią

Gość 10 zł w skali połowy roku
?? To jest mniej niż złotówka miesięcznie! Jakies 5 groszy dziennie!

Nie mam dzieci, mam 24 lata, nie mam problemów finansowych- wręcz przeciwnie...\ Jak czytam takie posty, serce mi pęka!!! . A z drugiej strony- tak samo, niektóre "Panie" tutaj najchętniej bym ochlapała wodą z kałuży...aż wbiłam sobie paznokcie w dłoń, po przeczytaniu niektórych postów... Gdzie te piękne, wrażliwe kobiety, które jakiś czas temu cieszyły się gdy mogły komuś pomóc, doradzić, pocieszyć??? Jak wyżej ktoś napisał, głupie zdziry, które kopią leżących... . Ja już sama tutaj na cafe, zostałam niemal zlinczowana, bo pewnej Pani, która prosiła o pomoc przelałam 50 zł, innej chyba 100... I wiecie co? nawet jeśli ktoś mnie oszukał, to mam to w dupie...mnie te pieniądze nie zbawią, a jeśli jest szansa, że komuś pomogą= warto zaryzykować!!! I wiecie co jeszcze? Myślę, że mam tak dużo, bo wszytko co daje się od siebie, wraca...i to z podwójną siłą!

Gość ADAMOWA ŚNIEŻKA
CHANCE tak właśnie jest ,ja miałam malutko pomagałam ,zaczęło się układać ,mam teraz więcej - też pomagam ,będę mieć więcej będę pomagać ,ktoś kto nie zaznał biedy nigdy nie zrozumie ! Dobro wraca ,to sprawdzone.Zło też złośnice , zło też wraca. Jesteście wyzutymi z empati nowobogackimi damulami ,ot co !

Gość Jezu, Stomatoloszka, ty serio?
Cholera nie wzruszam się byle czym, ale to co zrobiła ta matka dla dzieciaka, żeby mu sprawić radochę, było naprawdę wielkie. Myślisz, że ona nie wiedziała, że tak się nie robi? Schowała swój wstyd w kieszeń dla dziecka, honoru nie straciła.

Agent provocateur, jesteś super :* . Jeszcze coś- do tych wszystkich Pań, które CUDOWNIE dokonuja tutaj fascynujących obliczeń, że "aby zaoszczędzić 10 zł rocznie, wystarczy złotówa miesięcznie, jest to pięć groszy dziennie"- szukam doradcy finansowego, TO NIE ŻART... dać adres do przesłania CV?:)))... .

Gość Z tym wracaniem się nie zgadza
m. Też pomagam ale nigdy nie wróciło :D:D

Gość Kiiop
chance nie skumałaś chyba o co chodziło, no cóż.

Gość jakie mleko alergia
a ja rozumiem autorkę , nie wyobrażam sobie być na jej miejscu , patrzyć na zawiedzione dziecko ,ono pewno czeka ,jeszcze ma nadzieję bo mikołaj lata różnie z 5/6 i 6/7 grudnia . Matce serce pęka rozumiecie ?

Gość Kiiop
Nie przesadzajcie. Dziecko dostało słodcze. Nie wiem jak wy ale ja tez na Mikołaja nie dostawałam niczego więcej.

Gość Ona-Ona-Ona
Jak łatwo wszystkich mierzyć ...chyba swoja miarą....a ładne gesty i dobroć ...to nie sprawa okazjonalna i chęc poczucia sie lepszym.Brak zabawki to nie jest nieszczęscie.I proszę by nie oceniać wszystkich rzucając inwektywy, tylko dlatego ,ze można mieć inne zdanie.

Gość jakie mleko alergia
poza tym może rok temu miała lepszą prace ? może jest samotną matką ? a wy pieprzycie że rok temu powinna pomyślec o mikołaju i odkładać 4,7 grosza dziennie ,dziewczyny litości

. ADAMOWA ŚNIEŻKA - można tylko współczuć facetom, którzy mają takie wredne pindy, za żony/narzeczone/dziewczyny... ja własnie rzucam zaklęcie, aby tacy mężczyźni znaleźli cudowne, kobiety ze złotym serduszkiem, bez takiego jadu, zawiści i wredoty... :)))...naprawde , jak można wytrzymac z taką jędzą pod jednym dachem? a może wtedy z samotności zaczną pluć jadem jeszcze bardziej...???

Gość jakie mleko alergia
ale ona napisała ze tam gdzie mieszka w wigoilie chodzi dziadek mróz i że on też nie dotrze ,czyli kilka cukierków na te dwie okazje

Gość Z drugiej strony z osobą
która wszedzie widzi dobro, wysyła zaklęcia i jest rozpromieniona na samą myśl o tym że świat jest taki przepiękny.... też musi być niełatwo :D:D

Gość ADAMOWA ŚNIEŻKA
sądzę że chance nie ma problemu z wyważeniem tych obu cech

autorko,, podaj mi swój e-mail...! dobrze?:))) mam nadzieję, że te ŚCIERY Cie nie spłoszyły i jeszcze się tu pojawisz;) Ja zajrzę jutro około południa, i wieczorem... Mam nadzieję, że się pojawisz:* Trzymaj się, i pamiętaj, że zawsze wychodzi słońce:) a Twoja pociecha jeszcze nie raz będzie najszczęsliwszym Szkrabem na ziemi;*

Gość na koga autorka głosowała?
czy była wogólę na wyborach? Jeśli na PO to niech teraz nie płacze Nie przejmuj się twój synek za kilka lat zajmie się dilerką i będzie go stać na wszystko

Gość hmmm..........................
Gdzie te piękne, wrażliwe kobiety, które jakiś czas temu cieszyły się gdy mogły komuś pomóc, doradzić, pocieszyć??? Jak wyżej ktoś napisał, głupie zdziry, które kopią leżących... . Ja już sama tutaj na cafe, zostałam niemal zlinczowana, bo pewnej Pani, która prosiła o pomoc przelałam 50 zł, innej chyba 100... Czyżby Anci27?????????????????? Wrażliwych kobiet nie ma, bo za każdym razem są wykiwane .... Do Autorki.....na Pomocnych Mamach można zapisać dziecko na paczkę