Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna mama :(

do mojego synka mikołaj nie dotrze

Polecane posty

Gość Chociaż w sumie taka
dobra ciepła i kochająca, a nie przeszkadza jej nazywać ludzi myślących inaczej niż ona "ścierami" :D

Gość Ona-Ona-Ona
Widocznie zdolnośc odczuwania empatii nie ma nic wspólnego z dobrym wychowaniem.I to jest smutne.

Gość żabuniaD
akurat znam emamy tzn forum i nie można , ta babka pracuje ,one pomagają raczej wielodzietnym nierobom ,przepraszam emamy ,ale cóż często tak bywa

świat nie jest piękny... jest zły i okrutny, ale my możemy go zmieniać...małymi czynami...czasem wystarczy niewielka suma pieniędzy, czasem miłe słowo, czasem tylko uśmiech- by ten świat stał się piekniejszy... idą święta...czy nie chcielibyście pomóc chociaż jednej osobie??? która tych świąt nie będzie mieć bajkowych...ale dzięki Wam może stać się inaczej??? . mały przykład- rok temu, Wigilia... pojechałam z narzeczonym do brata z życzeniami, mieszka na strzeżonym osiedlu i parkingu pilnował stróż- siedział w takiej budce... jak schodziliśmy do samochodu podeszliśmy do niego z małym kawałkiem ciasta i krokietem ... złożyliśmy życzenia, a dziadzio prawie sie popłakał ze wzruszenia... porozmawiał chwilkę z narzeczonym, o samochodach... narzeczony miał skrzywioną felgę, a okazało się, że dziadzio miał kiedyś swój warsztat... umówili się zaraz po świętach , że tą felgę obejrzy- wysprostował mu ją za butelkę wódeczki (a same wiecie , ile to kosztuje w serwisie)... do dziś ten Pan dba o nasze samochody i robi to super! wiadomo, że z większymi usterkami trzeba jechać na warsztat, ale przy tych mniejszych jest niezastąpiony...

można pomóc, nawet jeśli się nie wiele ma... i nawet nie wiecie, ile można zyskać... jak upieczecie wielką blachę ciasta, można kawałeczek zanieść samotnej sąsiadce...a może ona kiedyś popilnuje nam dzieciaków/pieska? . ale chyba niczego niektórych z Was nie naucze, prawda?:)))

. a kiedy następnym razem spotkam topik, w której jakaś mama ma ciężko, a inne użytkowniczki będą pisały "ALE NA KOMPUTER MASZ? MOGŁAŚ ODKŁADAĆ 4 GROSZE DZIENNIE" ... to TAK:) nazwę je bezdusznymi ŚCIERAMI:))) ... a w życiu realnym lubię takim Panią zajechać drogę, ochlapać wodą z kałuży lub uświadomić, że męża czy narzeczonego, że jego kobieta jest beznadziejną jędzą :D...naprawde... bo też potrafię byc chamska, bezduszna i wredna- ale tylko dla takich ŚCIER... bo dla potrzebujących zawsze będę Dobrym Aniołem:)

Gość żabuniaD
niektórzy są albo 1 .za młodzi i za butni ,albo 2 .zwyczajnie głupi. Życie jest kurevsko przewrotne ,wierzcie mi ,miałam firmę ,męża ,dwoje dzieci ,zostałam sama ,z długami i jednym dzieckiem ,tak jestem wdową ,straciłam męża i syna , w rozpaczy upadła świetna firma ,podniosłam się ,nie magicznym sposobem,a dzięki ludziom którym zawsze pomagałam .I w czterech literach mam czy w to wierzycie czy nie

Gość megggggggg
chance gdyby więcej było takich osób jak ty świat byłby piękniejszy, rzeczywiście każdy może pomóc, wystarczy chcieć, ja nie mogę jej pomóc finansowo, ale np. mam dużo nie używanych zabawek, nie zbiednieję jak jej jedną wyślę, a dziecko napewno się ucieszy. Autorko podaj proszę swój e- mail i nie zwracaj uwagi na niektóre komentarze...

Gość żabuniaD
nie macie pojęcia ile znaczy ciepłe słowo nawet tutaj w necie anonimowo ,autorka chyba tego tutaj szuka ,szukała ,bo zapewne śpi wtulona w synka .

Gość megggggggg
a pomyślałaś może o tym, że mąż jej np. umarł i jest w ciężkiej sytuacji, a kiedy wcześniej dziecko przyszło na świat, żyła normalnie? Skąd w Was ludzie tyle jadu...

megggggggg czasem wystarczy nawet napisać "trzymaj się, bądź silna, dasz radę"... ja nie wiem skąd się takie wredne baby biorą...aż nie mogę spać przez to... jak można matce, której serce pęka, że maluch nie dostał zabawki powiedzieć, że mogła odkładać 5 groszy dziennie lub udziergać zabawkę z gałganów??? no jak??? co trzeba mieć w głowie???

Gość Ludzka stonoga
"uświadomić, że męża czy narzeczonego, że jego kobieta jest beznadziejną jędzą ...naprawde..." :D:D:D HAHAHA. Rozwaliłaś mnie. Już widzę jak uświadamiasz faceta że jego dziewczyna jest okropna. Każdy normalny facet w 5 sekund by Cię postawił do pionu :D Nie wiem za kogo się masz że uważasz że możesz ludziom mówić z kim mają być :D P.S. PaniOM, nie PaniĄ.

Gość Ludzka stonoga
Coś jednak w tym jest, że ci którzy najbardziej szafują swoją dobrodusznością, chwalą się jak to pomagają na prawo i lewo, w gruncie rzeczy bardzo łatwo znajdują preteksty żeby wbić komuś szpilę i zrobić jakąś złośliwość.

Gość megggggggg
chance napisz kiedyś do mnie gg 4636668

Gość jakie mleko alergia
nie mogę was czytać ,jak się nie ma warunków ...itd , a ty masz tę ogromną pewność że za rok firma w której pracujesz nie upadnie ? że twój mąż nie zachoruje ? chyba jesteś małym dzieckiem

Ludzka stonoga - jasne, że uświadomiłam :) i oczywiście mój narzeczony mnie poparł, a "Pan Mąż Złej Żony" powiedział nam, że żona ma menopauze i mamy się nie przejmować ...!!! :D

Gość jakie mleko alergia
chance ,ale z tą bajką było fajne naprawdę

Gość megggggggg
Ludzka stonogo nie wiem czy taka Polska mentalność czy co? Na każdym kroku spotykam się z bezdusznością i chamstwem, popatrzmy nawet na USA, tam każdy się uśmiecha i mówi: cześć, jak się masz?, a u nas dopiero od niedawna Panie w markecie mówią Dzień Dobry, w mniejszych miastach patrząc na ludzi na ulicach widać na ich twarzach taką beznadziejność, że mają wszystkiego dość, brakuje tego uśmiechu i bezinteresowności w naszym kraju

Gość Ludzka stonoga
Świetnie. Ciekawe co Twój narzeczony by powiedział gdyby ktoś za Twoimi plecami Cię przy nim obsmarowywał. Jezu, dawno się nie czułam tak zażenowana jak czytając to co piszesz - mówię serio, bez złośliwości. Nie mieści mi się w głowie jak można być tak dwulicowym i na dodatek się z tym w żaden sposób nie kryć.

Chwalenie się dobroczynnością, a namawianie do zmienienia swojego podejścia to dwie różne rzeczy;)))!!! Ja teraz zamiast zmyć maseczkę i posmarować się balsamem, walczę na kafeterii:))) ... to też dobry uczynek!!! . Nie mam gadu-gadu :(((

Gość Ludzka stonoga
megggg - ale co polska mentalność? Że uważam za chamstwo obsmarowywanie dziewczyny przed jej chłopakiem żeby mu udowodnić jakąś ma beznadziejną dziewczynę? :D:D No tak uważam i w życziu bym nie zrobiła czegoś takiego.

Gość czekam aż się pranie skończy
a ja rozumiem i współczuję tej pani ! do mojego syna (11 lat) też dziś nie dotarł ,zwyczajnie z braku kasy , dostanę dopiero w piątek przelew powiedziałam mu że korki na niebie itp śmieszne rzeczy ,to duży chłopak i zrozumiał chociaz bużkę miał w podkówkę a moje serce się ściskało ,ale co rzec 3-5 latkowi ??

Gość megggggggg
to e- mail magdalena2805@op.pl :)

Gość megggggggg
Ludzka stonogo, nie o to mi akurat chodziło,- rozdumałam się nad bezndusznością niektórych osób wypowiadających się w tym wątku;)

Gość czekam aż się pranie skończy
wierzcie mi jestem sama z synem maż odszedł ,pracuje ,wynajmuje ,dorabiam i no właśnie nadal brak ,łatwo wszystkim pisać grzejąc tyłki w ciepłych domkach i pakując prezenty dla swoich pociech

. Mój narzeczony mówi, że jestem najlepszym człowiekiem na ziemi;) ...więc na pewno broniłby mnie jak lew... a jak kiedyś stane się zgorzkniałym babskiem z klimakterium to mam nadzieję, że mnie porzuci dla młodszej sekretarki i będę mieć nauczkę:)! . Nie jestem dwulicowa, jestem prawdziwym człowiekiem, takim jak każdy...każdego coś wzrusza, i każdego coś drażni...i każdy ma ideały, których będzie bronił... Mnie najbardziej wzrusza los bezbronnych i pokrzywdzonych... zawsze będę stawać w ich obronie, nawet jeśli mam się narazić wielu osobom, mam to w dupie...

Gość Ludzka stonoga
Broniłby Cię jak lew, bo kazdy normalny facet by tak zrobił. Ten którego laska jest w Twojej opinii jędzą, zapewne też. Jezeli facet ma dziewczynę, a niech i nawet będzie zołzą, to chyba jest jego sprawa dlaczego z nią jest, nie? Uświadamianie mu jakaż to ona beznadziejna jest ... przykre.