Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna mama :(

do mojego synka mikołaj nie dotrze

Polecane posty

Gość msssssssaqaa
glupie malolaty, zycia nie znacie, z roku na rok jest coraz gorze, zarabiay grosze a ceny zajebiste

Gość smutna mama :(
właśnie zaprowadzam małego do przedszkola i zanim pójde do pracy przewertuje net może jeszcze trafię coś przed świętami ,nadzieja umiera ponoć ostatnia ,zaglądne wieczorem.

. SMUTNA MAMO- podaj koniecznie e-mail;))) od rana myślałam o Tobie, wejdę jeszcze wieczorem;) pozdrawiam i buziaki!

Gość cioerjnfndsf
DZIwny naród,co się z wami porobiło,im ktoś biedniejszy tym bardziej na niego naskakujecie,nie wiem dlaczego,czy bieda wywołuje agresję?a może podświadomie sami się jej boicie? moje dzieci dostały ode mnie po batoniku,mało tego córka przyszła zawiedziona ze szkoły,bo nic nie dostali od pani(z komitetu rodzicielskiego)kompletnie nic.W zeszłym roku dostali po wafelku,a teraz nic.Wieczorem odwiedził nas wujek i dostały po upominku.

Gość ghdjhdf
tak jak ci ktoś radził - idź do ciucholandu, najczęściej mają tam maskotki, pluszaki i inne zabawki na wagę albo na sztuki - za 2-3 złote kupisz coś porządnego, wypierzesz, zawiążesz wstążeczkę i prezent jak malowany. Na placach ludzie też sprzedają używane zabawki, można wybrać coś w dobrym stanie, wyczyścić. Najłatwiej jęczeć i brać na litoścć może ktoś zamożniejszy się odezwie i zasponsoruje.

Gość gegggegggeee
dzieci się cieszą z różnych rzeczy - też nie mieliśmy kasy na duży prezent urodzinowy dla córki, kupiłam jakieś tanie ciasto, gdy spała udekorowaliśmy jej pokój świecami i kolorowymi wstążkami, zapaliliśmy świece i o północy ją obudziliśmy (urodziła się krótko po północy). Pamiętam jej zachwycone oczy :) Zaśpiewaliśmy 100 lat, w piżamach zjedliśmy ciasto w kuchni i poszliśmy spać. Do dziś wspomina te urodziny.

Gość dfewfsyhgtfgj
u mnie też sie nie przelewa. dziecko dostalo na mikolaja keyborda:-) Zbieralam i kupilam.Na slodycze juiz nie wystarczylo ale nie siedze i nie placze z tego powodu:-)

Gość mnie
chance a Ty na Topiku: pozorni szczesliwej zony nie pisalas, ze rozstalas sie z narzeczonym?

Gość 876950762340561708
rozalinda, głupia uwaga, czasem robi się biednie, strata pracy itd. Ty też nie wiesz, czy do końca życia będzie cię na wszystko stać, nie?

Gość Ona-Ona-Ona
Znowu ta sama naciągaczka zakłada topik za topikiem.

Gość ghrrrhhrr
"Śmieszne - jak ktoś jest nieudacznikiem i nie potrafi nic oprócz biadolenia, zawsze mówi "pieprzony kraj" ! NIGDZIE nie dają nic za darmo. Zapamietajcie to, żebracy." Zgadzam się w zupełności

Gość ghrrrhhrr
A tak swoją drogą to jeżeli nie masz pieniędzy na prezent to możesz go sama zrobić. Jak byłam mała i moja mama nie miała pieniędzy na prezent to uszyła mi maskotkę

Gość haniczka
Żałosna babo ,przestań ludzi naciągać.

Gość haniczka
Nie powiesz,ze to jest fałsz,który nam serwujesz.Przecież prezentem moze byc cs praktycznego :papcie ,koszula ,spodnie -rzeczy ,które kupujemy co jakis czas i wreczyc te rzeczy na Mikołaja.Wypad stąd.

czym?tym że pełno na kafe twoich próśb o pomoc(tylko trochę zmieniają się nicki)wystarczy poszukać-widzę cię tutaj dosyć często i ciągle to samo

Gość szaqa
Dobra. To co potrzebujesz jakiejs pomocy? Jakiej konkretnie. Napisz, zobaczymy co sie da zrobic.

Gość smutna mama :( prawdziwa
dziewczyny ja byłam w pracy !!! ten czarny nick to podszyw ,przykre , ... do czego to ludzie są zdolni !

chance ja jako prawdziwa smutna mama nie chjce zadnych przelewów , zrobisz jak uważasz ,ale wierz mi -to jakiś żart z tym czarnym nickiem !!

nie no , ja nie moge w to uwierzyć co za podłość , dziecka raczej nie zaprowadza się do przedszkola o 8 po to by go odebrać o 14 , praca 6-godzinna też jest rzadkoscią , czarna smutna mamo jesteś podłym człowiekiem nabijając sie z cudzego nieszczęścia ,odbije Ci sie czkawką w najmniej oczekiwanym momencie.

poza tym jak inteligentne oko zauważy ,napisałam "odezwe się wieczorem" czarna mama pisze od 14

Gość na mikołajki daje sie słodycze
wiec nie widze problemu. A na święta kup cos w sklepie za 5zł, naprawde sa fajne rzeczy lub popytaj znajomych czy maja cos na wydanie niezniszczone.

Gość shortwawythickbrownhair
A ja się dziwię jak można decydować się na dziecko skoro nie będzie mu można nawet głupiej zabawki kupić. Możecie po mnie jechać ale dla mnie to nieodpowiedzialne. Kurwa przecież samą ( największą nawet) miłością dziecka się nie wykarmi. Nie lepiej najpierw skończyć dobre studia ( na które można samemu zapracować) potem stopniowo zdobywając doświadczenie zmieniając pracę na lepszą i o dziecku pomyśleć mając już mieszkanie, samochód i kilkadziesiąt tysięcy na lokacie i nawet tych 35 lat na karku? Kobieto zrób wszystko by Twoje dziecko nie musiało przeżywać równie wielkiego rozczarowania za rok. I wiem co mówię, bo sama pochodzę z ekstremalnie ubogiej rodziny.

no pobuczałam sie z żałości nad tym światem ! o 8 zaprowadziłam małego do przedszkola i od 11 siedze i pisze ?? tak ??!! musiałabym byc walnięta by pisac ze ide do pracy ,bede wieczorem i siedziec dalej na forum . Chance widze ze dobra z Ciebie kobieta ,jak jej wysłałas cokolwiek ,to trzeba by to rozdmuchac i ujac naciągaczkę