Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzka5390

sylwester w zakopanem?

Polecane posty

moze ktos polecic tanie noclegi w zakopanym ? potrzebuje pokojow na 2 noce dla 8/ 9 osob. koszt najlepiej nie droizej niz 50 zl/ noc. prosze bardzo o pomoc !!!!

chyba żartujesz? obudziłaś się w grudniu... poza tym w Zakopanem coś taniego? dobre... jak się nie ma kasy to się robi domówki :) bez obrazy, ale trochę rozsądku by Ci się przydało.

Gość ja tez czasem
moi znajomi znalezli nocleg w zakopanem blisko krupowek za 40zl, ciekawa jestem czy to jakas sciema i czy koleska ich nie wyroluje :D

znalazlam nocleg 9 km od krupowek za 40 zl dobra. poza tym miejsc jest bardzo duzo , wynbajmuja nawet po 40, 50 zl od osoby/ doba z zastrzezeniem ze pobut nie krotszy niz 4 dni

czytalam opinie i ludzie polecaja. super goscina, dobre jedzenie, kolo pensjonatu przystanek z ktorego mozna bezposrednio dojechac do centrum zakopanego

jedziemy paczka znajomych, nie chcemy przeplacac. zreszta 9 km to nie tak duzo. wsiadamy w samochod i jedziemy do centrum :) mysle ze za taka cene warto :)

no to super... będąc w Zakopanem dojeżdżać do Krupówek a później z powrotem tłuc się miejskim. ja bym się zastanowiła

ale teraz nic blzej nie znajde. obdzwonilam chyba z 40 pensjonatow i zero miejsc wolnych ;/

a no jeśli autem to ok, pisałaś na początku coś o przystanku... ale kierowca nie będzie mógł walnąć browarka w knajpie...

jedzie nas lacznie 9 osob wiec mysle ze ktos sie poswieci :) zaznaczylam ze jest obok przystanek ale bedziemy miec samochody wiec dojazd do centrum mamy z glowy :)

plączesz się w wypowiedziach. pisałaś, że miejsc jest dużo, teraz piszesz, że obdzwoniłaś tyle kwater i nie ma nic wolnego... ech chcesz to bierz i baw się dobrze. 9 km w zimie to sporo

sadzicie ze to sie nie oplaca? nie potrzebujemy jakichs super warunkow :) chcemy sie zabawic i tyle :)

jest duzo wolnych miejsc w cenie 40/ 50 zl za dobe ale jest warunek: wynajmujemy na minimum 4 dni. a my chcemy tylko 2 nocki .

Gość dirrtuja
ja też jadę, ale miejsce od 3 miesięcy zaklepane w centrum 70zł doba od osoby

jasne, taki wyjazd kosztuje. wiem o tym. ale jestesmy studentami i chodzi nam o dobra zabawe , jak najtaniej :) nie oczekujemy super apartamentow :) a to co znalazlam za 40 zl prezentuje sie przyzwoicie :)

wiem ze powinnismy wczesneij to zalatwiac ale to byl taki spontan :) w sumie juz jest zaklepane. jutro mam sie dogadac z wlascicielka :)

bierz :) liczy się ekipa a warunkami na 2 noce nie ma co się przejmować. nie zapomnijcie zrobić zakupów w biedronce przed wyjazdem :D

Gość sylwester2011/2012
ok kwatera to chodzi o spanie, a jak spedzacie ogolnie sylwka w zakopanym? siedzicie na kwaterze i pijecie, idziecie do jakiejs knapy? czy pod golym niebem na jakiejs imprezie jak w kazdym miescie orgniazuja?